Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouwtekening voor een dakterras maken:

Bouwtekening voor een dakterras maken

Ik zoek een partij een ontwerp kan maken (tekening) voor maken van een dakterras. Het terras moet 5 bij 3 meter worden. De trap naar het toekomstige terras is al aanwezig.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwtekening voor een dakterras maken uit heel Nederland:

Aanbouw 1e verdieping en dakterras 2e verdieping

Op de eerste verdieping van onze woning hebben we een L-vormige living met open keuken en een dakterras. De keuken is met 2 x 3,5 meter vrij smal en deze willen we graag verbreden. Hiervoor willen we het dakterras bij de keuken betrekken. De buitenmuur die aan de keuken grenst en de openslaande deuren naar de living zouden dan plaats moeten maken voor een mooie glazen voorgevel. Boven het huidige dakterras willen we dan een nieuw dakterras van 4 x 3 laten bouwen. We besteden het liefst alles uit aan één partij. Dus bouwtekening, vergunning-aanvraag en het bouwen zelf. Bij voorkeur start ik medio mei met dit project

Dakopbouw met dakterras realiseren

Wij wonen in Den Haag en zijn geïnteresseerd in een dakopbouw op onze jaren 20 woning. Het is een tussenwoning op de 3e woonlaag. De woning is ongeveer 8,5 meter breed en de bouwtekening zijn aanwezig vanuit het archief in Den Haag. Onze wens is om 3 slaapkamers te realiseren voor onze 3 zonen, een badkamer en een apart toilette. Verder willen wij heel graag van de niet benutte ruimte een dakterras realiseren aan de achterkant van de woning, aangezien wij nauwelijks buitenruimte hebben op dit moment. Tevens zijn wij geïnteresseerd in de optie bouwbegeleiding. Wij willen dat het 60 m2 groot wordt. Ik wil een prefab opbouw die eventueel volledig afgewerkt kan worden.

Bouwtekening maken voor dakterras

Ik wil een bouwtekening laten maken voor het bouwen van een aanbouw op het dakterras. De gewenste afmeting van de te bouwen aanbouw zijn 5,50 bij 4,00 meter. Voor de aanbouw op het dakterras met uitgeschoven dak hebben wij een tekening nodig voor de vergunning. Er dient gewerkt te worden met hout, metalen frame en polycarbonaat panelen.

Tekeningen voor dakterras op portiekwoning

Ik wil een bouwtekening en ontwerptekening/constructieberekening laten opmaken voor een dakterras boven op een portiekwoning. Oppervlakte van ongeveer 35 vierkante meter. Er is al een terras en trap aan buitenzijde van het huis, alleen zonder vergunning. Graag zou ik dan ook advies wensen over de voorwaarden en de eventuele aanpassingen. Ook zou ik graag hulp wensen bij het indienen van de aanvraag.

Balkon/dakterras vergroten bij woningen

Ik wil 4 bestaande balkons / dakterrassen laten uitbreiden van 4 verschillende woningen. Er zijn nu al balkons aanwezig. De dakconstructie moet ook verstevigd worden, hier willen we ook graag advies over. De uitbreiding per woning is ongeveer 6 meter diep en 5,5 meter breed. Er is nog geen vergunning aangevraagd en nog geen tekening gemaakt. We willen graag advies en een prijsopgave ontvangen. Er dient ook een bouwtekening en constructieberekening te worden gemaakt. We willen de uitvoering in het voorjaar van 2018.

Bouwtekening maken voor een uitbouw met garage

Ik zou graag een bouwtekening willen laten maken voor een uitbouw. Uitbouw moet 4.50 meter naar achter en 10.50 meter breed en dan weer helemaal naar voren. 1 meter voor de voorgevel moet deze stoppen. Naast de bestaande woning wordt het een garage. Achterkant van de woning word een uitbreiding van woonkamer. Boven de garage wou ik graag een 2e verdieping willen. Boven de uitbouw aan de achterkant een dakterras.

Casco dakopbouw bouwen

Wij willen een casco dakopbouw van hout boven op onze tussenwoning laten bouwen van 6 meter breed en 7 meter lang. Aan de voorzijde moet er dan een dakterras overblijven van 6 meter breed en 2,5 meter diep. We beschikken nog niet over een bouwtekening. Bij onze buren is een dergelijke uitbouw aanwezig. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie. We denken dat de uitvoering in 2018 zal plaatsvinden.

Dakopbouw op het dakterras bouwen

Wij willen onze woning gaan vergroten door op de 2e verdieping een extra verdieping te laten bouwen. De oppervlakte van 50 m² mag voor 2/3 deel worden bebouwd, zodat er nog een stukje dakterras overblijft. Wij willen geen prefab dakopbouw maar een traditionele bouw met gemetselde muren. We willen geen binnenwanden. Het wordt een 'chill-out'plek met een douche en wc op die verdieping. We willen de binnenzijde casco laten opleveren, maar wel al met al het installatiewerk en elektra erin. We gaan graag in gesprek met aannemers die ervaring hebben met deze bouwwijze en ontvangen uw advies en een offerte. We willen de opbouw voor de zomer van 2018 laten opleveren. We hebben nog geen bouwtekening, maar kunnen die opvragen elders in de straat, waar een soortgelijke opbouw is gemaakt.

Dakterras bouwen

Graag eerst een globale indicatie van de kosten om te kijken of het bij mijn beschikbare budget past. Ik woon in een drive-in woning. Woonkamer op de eerste verdieping. Wil graag een dakterras laten plaatsen. Ingang (deur) moet dan komen bij de keuken. Dit hele kozijn moet dan vervangen worden. Zie foto's. Paar oude foto's van mijn woning. + 2 foto's van soortgelijke woningen die ook een dakterras hebben laten bouwen. (veel voorkomend hier in de buurt) Het dakterras zelf mag gewoon een simpele constructie worden. Het hoeft geen aanbouw te zijn op de begane grond die bij de woning wordt aangetrokken. Onder het dakterras mag het dus gewoon open zijn. Het huis is 4,6 m breed. Dakterras zou ca. 3 á 3,5 m. diep mogen worden. Wat ik graag zou willen: - Vrijblijvende offerte - Bouwtekening - Vergunning - Bouw dakterras - Vervanging bestaand kozijn door kozijn met nieuwe ramen en deur (van kunststof). (hiervoor moet ook de verwarming verplaatst worden).

Vergunningaanvraag en tekening voor dakterras

Ik wil graag een vergunning voor een dakterras aanvragen. Mijn beide buren hebben al een dakterras van 35 tot 40 m². Ben op zoek naar iemand die de bouwtekening en vergunning wil verzorgen. Ik ontvang graag vooraf een prijsopgave van de kosten.