Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor omgevingsvergunning laten regelen:

Omgevingsvergunning laten regelen

Wij zijn eigenaar van een appartement in Den Haag, bestaande uit twee verdiepingen, begane grond en eerste verdieping. Deze verdiepingen zijn fysiek gesplitst, en kunnen als zelfstandige woonruimte worden gebruikt. Wij willen het nu ook formeel splitsen. Wij dienen hiervoor een omgevingsvergunning aan te vragen. Wij zijn op zoek naar een adviseur die ons kan helpen bij het aanvragen van een omgevingsvergunning.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor omgevingsvergunning laten regelen uit heel Nederland:

Uitbouw aan zijkant woning

Uitbouw aan jaren '30 woning realiseren ongeveer 5 x 3 meter met openslaande deuren, voorbereidingen keuken treffen in uitbouw, stucwerk, bestaande buitendeur verplaatsen naar bijkeuken, groepenkast vervangen voor 9 groepen. Deels opmetselen in de stijl van de bijkeuken, verder grotendeels glas. Omgevingsvergunning is niet nodig. Klant heeft maandag afspraak met de Gemeente voor de vergunningsaanvraag. Constructieberekeningen en tekeningen nog niet aanwezig, eventueel ook door de vakman te regelen. 22 juni krijgt de klant de sleutel van het huis. Bedoeling is 26 juni met de werkzaamheden te beginnen.

Architect gevraagd

Gevraagde diensten zijn: advies, tekenwerk, voor een vergunningsaanvraag voor kunststofkozijnen in het beschermde stadsgezicht van Den Haag. Het gaat om een omgevingsvergunning. Ik ben naar iemand op zoek die de regels en wensen van de gemeente kent en mij van A tot Z de vergunning kan helpen regelen.

Badkamer en splitsing appartementen

- Appartement 3e + 4e verdieping splitsen qua CV ketel (moeten 2 CV ketels in + rookgas) + elektriciteit + regelen met Lliander; - Balkmeting; - Badkamer opknappen - lekkage wegwerken (vrij omvangrijk) dus vermoedelijk complete renovatie badkamer (tegelwerk, leidingen, sanitair); - Appartement 4e verdieping aanpassen aan omgevingsvergunning gemeente (ontluchting, brandmelders etc). Document beschikbaar.