Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouw- en constructietekeningen maken voor een tussenwoning:

Bouw- en constructietekeningen maken voor een tussenwoning

Ik heb een bouwkavel gekocht en deze grond wordt eind 2017 of uiterlijk in februari 2018 vrijgegeven. Op de kavel kan 5,7 x 12,5 meter worden bebouwd en er moet een moderne en duurzame 3-laags tussen-/rijtjeswoning gerealiseerd worden. De inhoud in m³ is nog onbekend. Ik ben nu op zoek naar een architect en/of bouwkundige die voor mij de bouw- en constructietekeningen voor de woning kan maken. Ik heb daarbij voor ogen dat de woning ofwel casco ofwel sleutelklaar bij oplevering moet zijn. Er zijn diverse richtlijnen voor de bouw. Er is geen aansluiting op gas en stadsverwarming. Als omschrijving heb ik: 1x woonkamer, 1x zogeheten leefkeuken, 2x separaat toilet, 1x bad/douche ruimte, 3x ruime slaapkamers, 1x slaapkamer met angrenzende inloopkamer, ruimte technisch installatie, was- en droogruimte. Duurzame maatregelen zijn: een douche warmteterugwin -systeem, een ventilatiesysteem met CO2-sensoren, een warmtepomp, driedubbel HR+++ glas.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouw- en constructietekeningen maken voor een tussenwoning uit heel Nederland:

Fundering storten voor een aanbouw

Ik ben de bouw van een aanbouw aan mijn woning aan het voorbereiden. De bouwtekening en constructietekeningen zijn al aanwezig. Ik wil nu graag op korte termijn de plaatfundering laten storten. Ik ga graag in gesprek met vakmensen die hier op korte termijn tijd voor hebben en ontvang daarvoor uw offerte.

Fundering maken voor houtskeletbouw

Ik ben van plan om een eigen huis en schuur te laten bouwen (in Almere Oosterwold). Wij zoeken een betrouwbaar en meedenkend bouwbedrijf die de fundering en vloer van de woning en schuur aanlegt, zodat de Houtskeletbouwer (HSB) nog voor de bouwvakantie gerealiseerd kan worden. Wij willen graag een offerte voor het uitvoeren van de volgende werkzaamheden: 1. Coördinatie van fundering en betonvloer schuur (liefst als eerst voor bouwvakantie gereed, zodat de HSB het houtskelet voor de bouwvakantie kan realiseren): • Bouwput aanbouw woning uitzetten, ontgraven, aanvullen en afwerken door infrabedrijf of u; • Prefab betonnen palen heien en koppensnellen door heibedrijf of u; • Zorg dragen voor goedkeuring funderingen en leidingwerk door Gemeente. Zie bijlage B, pagina 3 voor meer details Zie bijlagen van de bouw en constructietekeningen schuur. 2. Coördinatie van fundering en kanaalplatenvloer woning: • Bouwput aanbouw woning uitzetten, ontgraven, aanvullen en afwerken door infrabedrijf of u; • Prefab betonnen palen heien en koppensnellen door heibedrijf of u; • Fundering & beganegrond vloer; • Zorgdragen voor goedkeuring funderingen en leidingwerk door Gemeente. Zie bijlage A. Pagina 2 Graag willen elke activiteit gespecificeerd hebben indien mogelijk. Mochten bepaalde activiteiten niet uitgevoerd kunnen worden, dan kunt u dat aangeven en zullen we proberen een ander bouwbedrijf hiervoor in te schakelen? Indien u geïnteresseerd bent dan kan ik u de de bouw en constructietekeningen u toesturen. Als er vragen zijn dan beantwoorden we deze graag.

Bouwkundige en constructieve tekening voor een dakopbouw maken

De gemeente heeft akkoord gegeven op mijn indicatieaanvraag voor een dakopbouw op basis van schetsen van een architect. Ten behoeve van de aanvraag van de omgevingsvergunning dienen er bouw/constructietekeningen te komen. Het betreft een 60 graden opbouw op een plat dak, ongeveer 8.40 meter bij 4.30 meter, met dakkapellen.

Gevelmuur slopen en een staalconstructie plaatsen

Staalconstructie plaatsen en achtergevel verwijderen tbv een uitbouw. Constructie dient te bestaan uit een bovenligger op vloerhoogte 1e verdieping en een onderligger liggend op de fundering in beton gestort. En aan beide zijden een staander. Dit geld voor het vervangen van de gevel en voor de achterzijde van de uitbouw, dus 2x bovenstaande. De overspanning is 5.38 meter en de hoogte 3.00 meter. Er zijn bouw en constructietekeningen aanwezig van de uitbouw.

Aanbouw en volledige verbouwing van benedenappartement

Wij wonen in een appartement van 55 m² met een tuin daarachter van 65 m². Wij willen aan de achterzijde over de volle breedte van 6 meter en met een diepte van tenminste 2,5 meter een aanbouw laten maken. Verder willen we het gehele appartement inpandig laten verbouwen. Nu zit er een slaapkamer en de keuken aan de achterzijde. De keuken moet worden vernieuwd, de slaapkamer moet worden verplaatst. We willen aan de achterzijde de woonkamer laten maken en ook nog een kleine slaapkamer. De bestaande badkamer moet worden verwijderd en we willen een nieuwe badkamer laten plaatsen. Het totale complex waarin het appartement ligt heeft de monumentenstatus. Er is geen achterom, maar als alles intern verbouwd gaat worden is aan- en afvoer van materialen via de woning geen probleem. Wij maken graag een afspraak om onze wensen te bespreken. We zijn in het bezit van de bestaande bouwtekeningen van de woning. Wij willen graag gaan starten met het laten maken van de benodigde bouw- en constructietekeningen voor de bouwaanvraag, zodat we de vergunning al op korte termijn kunnen aanvragen. Wij willen de verbouwing graag na de bouwvak laten starten.

Balkon aan woning bouwen

Het betreft het plaatsen van een balkon aan de achterzijde van de woning op 3 hoog. Er zijn bij de bouw reeds enkele voorbereidingen getroffen in de vloer en buitenmuur. Er zit al een kozijn in de gevel waar het balkon moet komen maar dat moet verhoogd worden. Vanuit de VVE is er al toestemming om het balkon te plaatsen, met de gemeente ben ik nog in overleg. Het pand naast ons heeft wel vergunningen gekregen om balkons te plaatsen dus ik voorzie geen problemen. Er zijn op dit moment constructietekeningen voor een dubbel balkon aanwezig, maar ik wil graag een enkel balkon laten plaatsen omdat de onderburen niet mee willen doen. Ik kom graag met een aannemer in contact die met mij ook de mogelijkheden kan bekijken en de inspectie kan verzorgen.

Kelderbouw onder een woning

Ik ben nog een half jaar werkzaam op Aruba en zal daarna met ons gezin terugkeren naar Nederland. Wij willen dan weer in onze eigen woning trekken. Wij willen voor die tijd laten onderzoeken of daar een kelderruimte onder kan worden gerealiseerd van 5 x 9 meter en dit dan zo mogelijk ook laten uitvoeren. Het is een eengezinswoning, een hoekwoning uit bouwjaar 1953 of 1956. Er is een kruipruimte onder van 60 cm diep, waar in het midden een funderingsmuur met openingen zit. Ik heb zelf bouw- en constructietekeningen van de woning, maar ik denk dat die ook bij de afdeling Bouwtoezicht van de gemeente aanwezig zullen zijn. De woning wordt momenteel verhuurd, maar er kan een bezichtiging worden geregeld op afspraak via de beheerder. Ik ben niet altijd telefonisch bereikbaar, er is vijf uur tijdsverschil, maar reageer altijd op vragen via email. Graag ontvang ik een reactie over de haalbaarheid en een indicatie van alle kosten.

Constructiebereking voor de omgevingsvergunning

-Berekenen van de constructieve onderdelen t.b. v de Schematekeningen -Beton-staal-hout en metselwerkconstructies conform de eurocode -het ontwerpen en berekenen van de funderingsconstructie op staal -het tekenen van de constructieschemas schaal 1:50 met principe details 1:20 -het tekenen van het funderingspalen schaal 1:50 met details 1:20 -het opgeven van belastingen en uitgangspunten t.b.v. Berekeningen en tekeningen van de breedplaatvloeren -het digitaal aanleveren van de statische berekening in PDF -het digitaal aanleveren van de constructietekeningen in PDF en DWG -het controleren van constructieve berekeningen en tekeningen gemaakt door derden/leveranciers -het verzorgen van de nodige goedkeuringen bij bouw-en woningtoezicht

Bouwkundige tekeningen i.v.m. bouw carport

Ten behoeve van omgevingsvergunning van de gemeente Nijmegen vraag ik iemand die bouwkundige tekeningen kan maken t.b.v. de bouw van een carport, die aan de garage wordt gebouwd. Nodig: een gemaatvoerde situatietekening met daarop aangegeven het bouwwerk en de afstanden tot de perceelsgrenzen. gemaatvoerde plattegronden, doorsneden en geveltekeningen van de bestaande en de nieuwe situatie op schaal 1:100'. Detailtekeningen van de gezichtsbepalende bouwdelen minimaal op schaal 1:20. Verder berekeningen : constructietekeningen en-berekeningen. Verder: kleurenfotos van de bestaande situatie en de aanliggende bebouwing. Dit kunnen we eventueel ook zelf doen.

Complete bouw- en constructietekening

Momenteel bevindt zich aan de zijkant van het huis een schuin dak voorzien van dakpannen en een kleine dakkapel. Wij willen deze schuine dakkant recht optrekken en vervolgens aan zowel de voor- als achterzijde een dakkapel plaatsen. Hiervoor willen wij complete bouw- en constructietekeningen laten maken en alles wat er voor de vergunningsaanvraag nodig is. Vervolgens dient de vakman de vergunningsaanvraag ook in te dienen en af te ronden.