Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: funderingsrapport maken, constructieberekening laten maken, draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen, draagkracht van een plat dak berekenen, rapport draagkracht balkon maken, draagkracht berekenen voor dakterras, installatietekening voor keuken, constructieberekening maken voor draagmuur verwijderen, tekening dakterras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Capelle aan den IJssel:

Constructieberekening laten maken

Ik wil een berekening maken in verband met slopen van een dragende muur (vermoedelijk) tussen de keuken en de woonkamer in een eengezinswoning.

Constructieberekening laten maken voor lichtreclame

Wij willen graag een offerte voor een constructieberekening voor een lichtbak die op het dak komt te staan. In bijlage treft u de tekeningen. We hebben het volgende nodig: Constructie berekening: - van de frames; - stabiliteit berekening inclusief ballast; - Controle berekening van het bestaand en nieuw toestand dak. De totale lengte van het tekst (doosletters) is 11 x 2 meter inclusief logo, logo is (in de zorg) 7 x 2 meter. Graag hoor ik van u.

Bouwtekening en constructietekening maken voor een dakkapel

Ik wil graag een bouw- en constructietekening laten maken voor een dakkapel van 4 meter lang en 1,7 meter hoog op mijn woning. Ik beschik al over een bouwtekening van de huidige situatie. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Bouwtekening uitbouw en dakkapel

Wij willen graag op de eerste etage van onze woning, aan de tuinzijde, een uitbouw laten plaatsen, bovenop de al bestaande uitbouw van de woonkamer. Ook willen wij graag de mogelijkheid voor een dakkapel op de 2e etage (zolder) ook aan de tuinzijde. Wij zijn al bij de gemeente geweest, maar zij willen graag op voorhand een bouwtekening zien van onze verbouwplannen, omdat onze woning het volgende betreft: -bijzondere architectuur -bijzondere kapvorm -al aanwezige dakkapellen op 1e etage*. Als toelichting wil ik bij punt 3* geven, dat die "dakkapellen" uitstekende ramen zijn, maar de gemeente Capelle aan de IJssel ziet dat als dakkapellen, wat het voor ons lastiger maakt.

Vervanging Kozijnen Appartementencomplex Floris Burgwal 18-82

Het vervangen van houten kozijnen door kunststof kozijnen in ons appartementencomplex. Er is behoefte aan opstellen van een (meerjarig) vervangingsplan, bouwprocesbegeleiding en financieringsplan. Wij hebben één concrete en zeer gedetailleerd offerte (ESKO). Hier moeten er nog minimaal 2 bijkomen. Maar daarnaast gaat het dus óók om onafhankelijke procesbegeleiding en (eind)controle van het geleverde werk.

hfd

hfd

Ik ben bezig met het starten van een ...

Ik ben bezig met het starten van een kinderdagverblijf. Nu moet ik een aavraag indienen voor een bouwvergunning en voor deze bouwvergunning heb ik een gedetailleerde plattegrond nodig. Denk hierbij ook aan zoninval, luchtdoorstroming etc. Hebben jullie misschien bedrijven in jullie bestand die al ervaring hiermee hebben? Ik heb zelf uit het archief een plattegrond weten te bemachtigen daterend van 1979.