Error loading MacroEngine script (file: Sidemenu.cshtml)

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Berkel en Rodenrijs te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Berkel en Rodenrijs heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Berkel en Rodenrijs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Berkel en Rodenrijs of directe omgeving.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Berkel en Rodenrijs bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: badkamer inbouwen plus technische tekening maken, situatietekening i.v.m. conceptaanvraag ontheffing buitenruimte Woonboot, constructieberekening portaal+ bouwtekening, bouwtekening maken voor een woning, bouwtekening dakkapel de aanvraag is voor het handelen in strijd regels ruimtelijke ordening, vergunning en tekening dakopbouw realiseren voor dakopbouw, constructieberekening voor een muurdoorbraak, constructieberekening voor deuropening in dragende betonmuur, constructieberekening voor trapgat, draagkracht berekenen van een plat dak, bouwtekening en constructieberekening, berekening voor draagmuur verwijderen, constructieberekening voor trapgat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Berkel en Rodenrijs staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Berkel en Rodenrijs:

Installatietekening voor keuken

Voor onze nieuwbouwwoning dienen wij een installatietekening aan te leveren. Het ontwerp is bekend. Gewenste levertijd van de tekening binnen 1 week. Apparatuur (nog niet allemaal zichtbaar op bijgevoegde 3D ontwerp, maar wordt toegelicht bij opdracht): - Amerikaanse koelkast - 2x 45cm combi-oven - Extra 45cm inbouw koffiemaker in dezelfde "kolom" als de andere 2 apparaten - inductiekookplaat - inbouw mechanische ventilatie (recirculatie) - vaatwasser - geen cooker

Bouwtekening voor herindeling van de slaapverdieping maken

We hebben advies nodig bij de herindeling van onze slaapverdieping. Daar zijn nu 3 slaapkamers en een badkamer, dit moet zo blijven, maar de badkamer moet groter. Plattegronden van de woning zijn aan te leveren. Uitvoering doen we zelf.