Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Alphen aan den Rijn heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Alphen aan den Rijn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Alphen aan den Rijn of directe omgeving.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Alphen aan den Rijn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: bouwtekeningen en draagkrachtberekeningen voor een dakterras maken, muur doorbreken en nieuw deurkozijn plaatsen in draagmuur, schetsplan maken voor een omgevingsvergunning, bouwtekening maken voor een woning, draagkracht berekenen van een plat dak, bouwtekening woonwagen, constructieberekening en nieuwe bouwtekening doorbreken draagmuur, bouwkundig opnamerapport in verband met splitsingsvergunning, draagkracht balkon berekenen, constructieberekening maken voor een muurtje verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Alphen aan den Rijn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Alphen aan den Rijn:

Bouwtekening dakkapel de aanvraag is voor het handelen in strijd regels ruimtelijke ordening

Na contact met de gemeente Alphen aan den Rijn in verband met het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde heeft de gemeente aangegeven dat ze tekeningen nodig hebben en dat de aanvraag is voor het handelen in strijd regels ruimtelijke ordening. ik heb een offerte van de aannemer die de dakkapel gaat uitvoeren en eventueel ook bouwtekeningen van het huis (foto's van de bouwtekeningen bij de gemeente). De dakkapel wordt 3,5 meter breed.

Tekening en constructieberekening maken

We willen een constructieberekening laten maken voor de fundering van een aanbouw van 3 meter aan de achterzijde van onze woning. We willen namelijk een fundering in de tuin aanleggen om verdere verzakking te voorkomen. Aangezien we toch met de fundering bezig zijn willen we het deel bij de woning sterk genoeg maken voor een toekomstige uitbouw. Hier hebben we een constructieberekening voor nodig. We beschikken over een sonderingsrapport uit 1961, toen de woning is gebouwd. Er is al een omgevingsvergunning aangevraagd.

Interieurontwerp maken en uitvoeren

In juli 2009 was het zover: ons droomappartement, dat we op plan kochten in een gebouw in landelijke Franse villa-stijl was klaar voor verhuis. De bewoonbare oppervlakte van 170 m2 bestaat uit 3 slaapkamers, woonkamer en inkom met vestiaire -voorzien van eiken parket- , volledig ingerichte en betegelde badkamer en toilet, ingerichte houten keuken met eiland -werkblad en wanden in graniet- , berging en hobbykamer. Wegens gezondheidsredenen, zoeken wij nu hulp met 'de finishing touch'. Concreet betekent dit carte-blanche voor hij/zij die de aanwezige ingrediënten (plan, meubelen, decoratie, verlichting, foto,s, bloemen, wand-raambekleding etc) budgetvriendelijk bewerkt tot een geheel, tijdloos en uniek maar leefbaar interieur. Eindwerken voor studenten en/of studieprojecten komen zeker in aanmerking!

Partners

Partners van Casius