Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor ontwerp voor aanbouw met onderkeldering:

Ontwerp voor aanbouw met onderkeldering

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een onderkelderde aanbouw. Waarin een eetplaats en keuken in geïntegreerd zitten op het gelijkvloers (BG) en een slaapkamer met kijkuit inclusief de badkamer op de andere verdieping.
Onze klant uit Zuiddorpe (Zeeland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ontwerp voor aanbouw met onderkeldering uit heel Nederland:

Realisatie aanbouw incl heiwerk + fundering

Het betreft de realisatie van een aanbouw. Voor de Heiwerkzaamheden (4 heipalen met diameter van 168 mm) is reeds een offerte aanwezig. Voor het totaal van de overige werkzaamheden te weten: 1. Uitgraven en aanbrengen betonfundering (exclusief heiwerk) Voor een uitbouw met de afmeting 400 x 500 cm en een hoogte tot de 1ste verdiepingvloer (ca. 250 cm). ) 1. A Uitgraven van een groenstrook en verwijderen tuin struiken beplanting 2. Leggen (broodjes(beton) vloerdelen + afwerking 3. Ontwerp en realisatie compleet standaard uitbouw gangbaar model. Metselstenen, kozijn deur etc. Interieur incl. Verlichting etc. Ontvangen wij graag een offerte. Maar misschien is uitvoeringsoverleg en persoonlijk contact nog veel beter. Constructeur en heiwerk aanwezig De start en uitvoeringsperiode in overleg. Binnen nu en drie maanden).

Aanbouw, opbouw en kelder bouwen

We willen graag zijkant aanbouwen van ongeveer 10 bij 3.30 meter en opbouwen met schuine kap, inspring 2 meter van 8 x 3.30 meter. Als het kan ook een prefab Mombarg kelder 7.80 x 2.88 x 2.66 meter. Graag offerte zonder en met kelder. De alle vergunningen zijn binnen en het plan is goedgekeurd. De bouwtekeningen zijn ook al gemaakt en de constructietekeningen zijn al gemaakt. De klant heeft ook al een ontwerp. Voor extra informatie kan de klant worden gebeld heeft de klant aangegeven, ze stuurt dan ook al de plannen en uitwerkingen.

Ontwerp en bouwtekening maken voor aanbouw

Wij willen graag een ontwerp en bouwtekeningen laten maken voor een uitbouw aan een woonhuis. De achtergevel moet gedeeltelijk doorgebroken worden en de afmetingen van de aanbouw bedragen 4 bij 6 meter. De achterzijde wordt zoveel mogelijk van glas met openslaande deuren, zijkant steen/hout met éen venster aan éen kant. Dak met bovenlicht.

Bouwtekening en ontwerp voor aanbouw

Wij willen een bouwtekening en ontwerp voor een uitbouw/aanbouw laten maken. Wij zijn voornemens om eind 2018 / begin 2019 een uitbouw/aanbouw te doen. Alvorens we hier mee kunnen beginnen en er veel geld in stoppen willen we eigenlijk kijken wat de gemeente er op basis van de bouwtekening en ontwerp ervan vindt en of het dus eigenlijk wel mag. We willen een uitbouw/aanbouw doen om zodoende onze woonkamer te vergroten en deels meer ruimte te verkrijgen op de eerste verdieping. We wonen in een vrijstaand huis en willen uitbouwen aan de zijkant van ons huis (als men voor het huis staat, links). Het liefst willen we aan de voorkant het huis/gevel 4 (of 3,5) meter doortrekken in de breedte en x 4 meter in de diepte. Het liefst willen we een schuin dak hierop in de richting van ons huis in de stijl van ons huidige huis. De eerste etage zal dus al schuin zijn.

Uitbouw maken aan achterzijde woning

We overwegen onze woning aan de achterkant uit te laten bouwen. We denken daarbij aan een uitbouw over de breedte van de woning van 6 meter. De aanbouw zal dan 6 bij 2 of 2.50 meter. Een gemetselde aanbouw. Er moet nog een fundering gemaakt worden. De schuur moet afgebroken. Die is wel onderheid. Er zitten nu openslaande deuren in de achtergevel. Optioneel de gevel verder openbreken en ondersteunen. Elektra en verwarming doortrekken. In de woonkamer ligt vloerverwarming. Die heeft een verdeler met vijf groepen die alle bezet zijn. Mogelijk kan de vloer daarop aangesloten worden. Of er komt een radiator. In overleg casco of volledig afgewerkt opleveren. Bij voorkeur volledig afgewerkt. We twijfelen over een glazen dak of een (groen) dicht dak. Er moet nog getekend worden. Kunt u een ontwerp aanleveren?

Entresol of tussenvloer op zolder bouwen

Wij zoeken een vakman/ specialist die op onze zolder een vide kan ontwerpen en aanbouwen binnen de huidige constructie zonder aanpassing van het originele ontwerp van de zolder. De zolder heeft een hoogpunt dak waarin wij een vide willen realiseren. Afmetingv an de te realiseren vide is ongeveer 3.60 meter bij 2.80 meter het dak is 4.70 meter hoog tot de punt van het dak. De driehoek van de balken in de punt is 2.09 meter breed en 1.60 meter hoog. Wij willen in overleg eerste kijken naar de mogelijkheden en gevolgen van de aanbouw van de vide en zo kunt u een offerte opstellen.

Bouwtekening, advies en ontwerp voor aanbouw

Aan de achterzijde van ons huis willen wij een aanbouw zetten over de hele breedte van het huis. Daarbij willen we de keuken bij de woonkamer betrekken. We willen goede lichtinval, door bijvoorbeeld een lichtstraat aan te brengen en zoveel mogelijk de tuin en aanbouw met elkaar verbinden. We zoeken een architect/bouwkundige voor advies, tekeningen en ontwerp.

Aanbouw in de tuin bouwen

Aanbouw op nieuw te leggen fundering: Het betreft een aanbouw van 3 x 6 meter in diepte, dus niet vergunningsvrij. 1 korte kant is open, want onder het balkon van de buren 1 lange kant gemetseld aan de erfgrens met de buren. Het wordt een gecombineerde houten constructie. 1 lange en 1 korte kant hout en glas van deuren/kozijnen. Ontwerp beschikbaar. Baksteen/ hout en glas.

Bouwtekening maken

Ik wil graag een bouwtekening/ontwerp laten maken voor een vrijstaande woning met een grootte van respectievelijk 10 x 7 meter, met een aanbouw van 5 x 4 meter. Hierbij meenemend een goothoogte van 6 meter en een nokhoogte van 10 meter. Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met het uitvoeren van de tekeningen, maar wellicht ook ondersteuning bij de vergunningsaanvraag etc.

Bouwkundig ontwerp voor een aanbouw laten maken

Gevraagde diensten zijn: advies, ik wil een vrijblijvend advies voor wat betreft een aanbouw van circa 6,5 x 4 meter aan de achterzijde van het huis. De tuin is 20 meter diep. Wat zijn de aanloopkosten als we dit in gang gaan zetten?