Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor verwijderen muur keuken/woonkamer:

Verwijderen muur keuken/woonkamer

We willen een muur verwijderen tussen keuken en woonkamer. Echter op de 1e verdieping is er van 2 slaapkamers 1 gemaakt en is er een extra balk geplaatst. Deze zou volgens informatie die we hebben gehad op het muurtje in de keuken steunen. We willen dit graag laten bekijken en als we de muur willen verwijderen hoe het moet gebeuren Helaas hebben we geen tekeningen.
Onze klant uit Middelburg (Zeeland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwijderen muur keuken/woonkamer uit heel Nederland:

Houtkachel en rookkanaal verwijderen

ik wil mijn houtkachel laten verwijderen. De pijp in de muur wil ik graag advies over, deze wil ik dichten/afdoppen (ook vanaf het dak). De houtkachel was van de vorige eigenaar en ik ben er niet van. Nu zit er ook van tijd tot tijd een vogeltje in vast. Als u de haart ook kan afvoeren graag meenemen in de offerte.

Laminaat leggen en oude verwijderen

Ik wil een laminaatvloer van 55 m2 met plakplinten, hoge muur plinten 25 meter, ondervloer voor vloerverwarming en laten leggen. Ik wil een vloer van lichte eiken kleur. Er is een oude laminaatvloer die eerst verwijdert moet worden en afgevoerd.

Betonnen dak slopen en afvoeren

Ik wil mijn gestort betonnen garagedak laten verwijderen zodat ik de muur hoger kan metselen. Het is echter een gedeeld dak van zowel mij als de buren, het zal dus in het midden doorgeslepen moeten worden, aangezien deze van de buren wel blijft liggen. Oppervlakte dak: 15m2 (5m lang x 3m breed).

Ingebouwde kast verwijderen slopen en weghalen

Ik wil graag twee ingebouwde kasten verwijderen. Een kast niet Alken de bovenkant verwijderd worden en de andere kant alleen de bovenkant en de rechterzijde. De rest van de twee kasten hoort gewoon bij een muur.

Verwijderen voegen voor plaatsing wandverlichting en opnieuw voegen

Bestaande steensmuur binnen. Er moet 1 voeg uit zodat er wandverlichting geplaatst kan worden (de wandverlichting gaan wij zelf proberen te bevestigen). Daarna weer voeg bewerken zodat dit niet meer zichtbaar is. De voeg is 4 meter lang. Mocht de voegkleur niet passend zijn, moet alle voegen in de hele muur opnieuw gehakt en gevoegd worden ongeveer 7 m2. Graag zouden wij hiervan van te voren een inschatting van willen hebben, zodat wij niet voor verassingen komen te staan.

tussenmuur verwijderen en een nieuwe rechte muur plaatsen

Ik zoek een aannemer die een zigzagmuur kan veranderen naar een normale, rechte muur. De muur bevindt zich tussen twee slaapkamers en is (als het goed is) geen draagmuur. De muur bevindt zich op de eerste verdieping.

Asbest pijp van oude schoorsteen verwijderen

Op onze eerste verdieping zit er nog een muur van de oude schoorsteen die al is verwijderd. Volgens vaklui die het dak hebben vervangen, zat er asbest in de schoorsteen(pijp). Wij willen graag deze muur incl de pijp laten verwijderen. Deze muur is dus in 1 slaapkamer te zien en het gaat om ongeveer een m2 van 2.4 x 0.5 m en een dikte van 20-30cm?

Constructieberekening en draagmuur verwijderen

Ik zoek een aannemer die een constructiebereking kan maken en een geveldoorbraak kan realiseren. Het gaat om een omgevingsvergunning aanvragen (incl. berekening), stempels plaatsen, stenen muur doorslijpen en stalen balk (4.3m.) plaatsen. Overige specificaties bespreek ik met de aannemer.

Visgraatlaminaat, plinten en ondervloer opnieuw leggen

Wegens lekkage koelkast, dienen we onze visgraatlaminaat in de keuken/woonkamer (open keuken) te vervangen. Het gaat om ongv. 43 m3 meter. Plinten zijn vastgelijmd aan de muur, dus ik denk dat ie er ook af moeten om het te vervangen? Ondervloer is ook nat geworden en zal vervangen moeten worden. Visgraatlaminaat zat deels gelijmd zodat het niet kon verschuiven. Het visgraatlaminaat en ondervloer is nog niet aanwezig. Het gaat om de Hornbach Skandor Soil Oak 8.0 visgraat laminaat, kosten 19,95 per m2. Ik weet niet of de plinten, na het verwijderen nog te gebruiken zijn, of dat er ook nieuwe plinten op moeten?

Leidingen in de muur frezen

Graag wil ik weten wat het kost om leidingen in de muur te laten frezen. Gaat om 2 m2. Momenteel is de muur betegeld, dit kan ik zelf verwijderen indien nodig.

Partners

Partners van Casius