Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor verwijderen muur keuken/woonkamer:

Verwijderen muur keuken/woonkamer

We willen een muur verwijderen tussen keuken en woonkamer. Echter op de 1e verdieping is er van 2 slaapkamers 1 gemaakt en is er een extra balk geplaatst. Deze zou volgens informatie die we hebben gehad op het muurtje in de keuken steunen. We willen dit graag laten bekijken en als we de muur willen verwijderen hoe het moet gebeuren Helaas hebben we geen tekeningen.
Onze klant uit Middelburg (Zeeland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwijderen muur keuken/woonkamer uit heel Nederland:

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Muur tussen keuken en woonkamer van 2.70 meter dient verwijderd te worden. Muurdikte is 14 cm. Graag een totaalprijs.

Renovatie appartement, muur gedeeltelijk verwijderen

Voor het plaatsen van een nieuwe keuken wil ik 60 cm van de bijkeuken benutten door in de muur (gasbeton) een keukenblok met gootsteen in t bouwen. Tevens muren en plafonds stucen, nieuwe vloer en radiatoren plaatsen. Verder bespreek ik graag met de aannemer de verschillende mogelijkheden.

Niet-dragend muurtje verwijderen en koof timmeren

Wij willen graag het muurtje tussen de keuken en de woonkamer laten verwijderen en afvoeren. Het is geen draagmuur, maar omdat het plafond in de keuken is verlaagd, hangt deze mede aan deze binnenmuur. Zie foto. Er zal dus ook een soort koof gemaakt moeten worden zodat het keukenplafond aan de kamerzijde mooi is afgewerkt. De muur bestaat uit gipsblokken en is ongeveer 7 m2. Het is op de 2e verdieping zonder lift.

Zonnescherm verwijderen en afvoeren

Onze zonnescherm (niet elektrisch) is kapot en dient van de muur gedemonteerd te worden. De armen staan op dit moment uit, het is niet mogelijk het zonnescherm in te krijgen.

Schade na lekkage herstellen

Er is een lekdetectie geweest: "Er is een vochtschade geconstateerd in het plafond van de woonkamer. Hierboven is de badkamer met doucheruimte gelegen. Wij hebben geconstateerd dat de afsluiters naar de douchekraan zijn afgesloten. Dit is omdat de jets blijven doorstromen. In de doucheruimte hebben wij geconstateerd dat er op verschillende plekken sprake is van missend voeg en kit-werk. Wanneer wij de sier-kap verwijderen van de slang aansluiting hebben wij achter het rubber geconstateerd dat er geen kit-werk is aangebracht rondom de aansluiting in de muur. Hierdoor stroomt het water tijdens gebruik van de doucheruimte achter de wandtegels. Wij hebben de jets en het voeg en kitwerk belast van de douchewand. Tijdens het belasten zien wij de lekkage actief worden in het plafond van de woonkamer. Langs de wand zien wij water stromen." Er is geconstateerd dat het volgende gedaan moet worden: - Het binnenwerk van 6 jets nakijken en indien nodig onderdelen vervangen - Het voeg en kit-werk in de doucheruimte te herstellen of te vervangen - Kit-werk aanbrengen rondom elke aansluiting in de want, ook achter de jets Graag offertes om te bekijken wat de kosten zijn, dit omdat we de kosten moeten voordragen aan de vorige bewoners van het huis.

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Wij zouden graag een draagmuur tussen keuken en woonkamer verwijderen en een balk plaatsen. Lengte muur (3200) en dikte muur (100). Graag inclusief afvoeren puin. Zie ook bijlagen voor meer details.

Draagmuur van de keuken verwijderen

Wij willen graag de muur tussen de keuken en de woonkamer laten verwijderen. Het is een muur van 4x2 meter. Het is een draagmuur.

Keuken stucen

Half september gaan wij onze keuken verbouwen. Hiervoor worden door een elektricien verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Er komen daardoor nieuwe sleuven in de muur. Momenteel zit er een plaat tegen de wanden van de keuken, het is nog even een verrassing hoe de muur er achter er uit zal zien na verwijderen van de keuken. Wij willen de keuken graag strak gestuukt hebben zodat hier daarna afwasbare verf op gedaan kan worden. Daarbij gaan we een muurtje halveren, dit muurtje mag ook met stuc afgewerkt worden. Wij zoeken daarom een stukadoor die onze muren glad kan stuken en het muurtje weer strak kan krijgen. Graag ontvangen wij van jullie een vrijblijvende offerte. Hiervoor een afspraak maken om het \'live\' te bekijken en bespreken is misschien handig.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Per half september gaan wij in een woning wonen met een hele kleine badkamer. We oriënteren ons nu op de kosten om de badkamer te vergroten. (Zie afbeelding) we willen de badkamer verwijderen op de huidige locatie en verplaatsen naar een gedeelte van de berging. Hiervoor moet een muur doorbroken worden. We willen in de muur (circa 1,2 meter) breed (zelf) een deur plaatsen. Het is een oude buitenmuur, maar inmiddels is er een ruimte achter gebouwd. We vermoeden dat de bovenverdieping (buitenmuur) op deze muur rust, maar dit weten we niet zeker. We vragen iemand die hier verstand van heeft om deze muur door te breken en een dragende constructie te plaatsen. Deur plaatsen we zelf, net als de afwerking.

Badkamer installatie, keukenruimte verbouwen

Graag ontvangen wij een offerte voor de volgende werkzaamheden. De werkzaamheden zijn voor een woning uit 1999 in Almere Haven. Badkamer (ong. 8m2) Slopen huidige badkamer o Verlaagd plafond verwijderen o Tegels van de muur verwijderen, o Sanitair verwijderen, te weten bad, douchecabine, toilet en wastafel. · Installeren nieuwe badkamer o Tegels op muur (tot aan plafond) en vloer. Er liggen al tegels op de vloer met daaronder vloerverwarming. Nieuwe tegels dienen waarschijnlijk over de bestaande vloer te worden gelegd. o Installeren van verlaagd plafond met spotjes en speakers o Installeren van vrijstaand bad, douche, dubbele wastafel, spiegel en zwevend toilet, kranen o In-frezen douche, douchekraan en wastafelkranen. Toilet Oud toilet, fontein, tegels, etc verwijderen · Installeren nieuw toilet Toilet, Fontein Tegels Keukenruimte De huidige keuken wordt door ons zelf verwijderd. · Verwijderen van de binnenmuur (niet dragend) tussen de woonkamer en keuken · Verwijderen van verlaagd plafond van de keuken · Plafond herstellen na verwijderen verlaagd plafond en muur. · Lichtpunten in-frezen in de muur (3x). · (Mogelijk) Extra groep meterkast De aanvang van de werkzaamheden is 2 november 2020.

Partners

Partners van Casius