Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor plattegrond tekenen voor horecavergunning:

Plattegrond tekenen voor horecavergunning

Ik moet bij de gemeente een situatieschets en een plattegrondtekening inleveren met alle details erop zoals bijvoorbeeld: riool, brandblusapparaten, afzuiging etc. Voor een horecavergunning hebben wij deze tekeningen nodig.
Onze klant uit Middelburg (Zeeland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plattegrond tekenen voor horecavergunning uit heel Nederland:

Constructietekening van een café laten tekenen

Ik wil een plattegrond laten tekenen van een café. zie bijlagen waar de plattegrond aan moet voldoen.

Bouwtekening maken

Ik wil een eenvoudige bouwtekening laten maken omwille van het samenvoegen van twee bestaande woningen (reden; mantelzorg). Het betreffen een beneden- en boven huis. Op de 1e en 2de verdieping dienen er openingen gerealiseerd te worden in de hallen. (zie de bijlage voor een schaal plattegrond [1:100] 1e verdieping), 2de niet getekend). De tekeningen zijn relevant voor de aanvraag bij de gemeente tot samenvoegen en dienen constructie details te bevatten. Ter informatie, nadat de gemeente onze plannen goedkeurt willen wij een ingrijpendere verbouwing laten tekenen/begeleiden (aanbouw, serre, staal/glazen scheiding wanden enz).

Ontwerp voor isoleren dak van monumentaal pand

De gevraagde diensten zijn: het tekenwerk en de vergunningsaanvraag voor het isoleren van het dak van een monument. Er zijn een plattegrond en foto's van het pand aanwezig. Wat adviseert u met betrekking tot de wijze van isoleren? Kunt u het tekenen en mogelijk de aanvraag verzorgen? En wat rekent u hiervoor?

Plattegrond van een bedrijf laten tekenen

Ik wil graag een plattegrond van een bedrijf laten tekenen.

Serre aan nieuwbouwhuis plaatsen

Wij zullen binnenkort tekenen voor een nieuwbouwproject in Amsterdam Noord. Hierbij moeten wij een belangrijke beslissing nemen en dat is of een uitbouw van 240 cm bij 545 cm met een lichtstraat erop of een Serre als uitbouw. Ons voorkeur gaat uit naar een Serre maar dat hangt af van de kosten. In de bijlage treft u een word document aan met enkele impressie foto's. Graag wil ik u verzoeken om een offerte uit te brengen voor een Serre uitbouw waarbij de zijkanten van gemetseld steen zal zijn en alles goed geïsoleerd zal zijn. Graag ontvang ik van u de prijzen voor een serre met schuifdeuren en een met harmonicadeuren. Heipalen zullen door de aannemer geplaatst worden. Graag wil ik u ook verzoeken om een prijsindicatie te geven voor een lichtstraat wat maximaal mogelijk is voor onze uitbouw van 240 cm bij 545 cm. Omdat wij maar 3 dagen hebben om definitief door te geven of wij een uitbouw willen hebben wil ik u verzoeken om svp binnen 2 dagen de offertes naar ons te mailen. Als er verder nog vragen zijn dan hoor ik dat graag van u. Bijlage: Tekening van de nieuwbouw (vooraanzicht, zijaanzicht en plattegrond) Impressiefoto's wat wij graag zouden willen laten maken.

Nieuwe indeling appartement tekenen

In heb een appartement van 75 m2 in Amsterdam gekocht, zie plattegrond. Ik heb zelf al uitgedacht wat de beste indeling van het appartement zou zijn. Uiteraard sta ik open voor suggesties. Ik zoek een architect die dit in een tekening kan zetten ten behoeve van de constructeur en aannemer.