Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Koudekerke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Koudekerke heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Koudekerke u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Koudekerke of directe omgeving.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Koudekerke bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: bouwkundig advies uitbouw, draagkracht dakterras berekenen voor vergunning, constructieberekening maken en draagmuur verwijderen, constructieberekening draagmuur uitvoeren, bouwtekening maken uitbouw 1e etage, een serre ontwerpen, berekening maken ten behoeve van verwijderen draagmuur, draagkracht balkon berekenen, draagkracht dakkapellen berekenen, constructie tekeningen / draagkracht berekening dakterras, draagkrachtberekening ten behoeve van zonnepanelen en groendak, draagkracht balkon berekenen, tekening zolderberging van buurman toevoegen aan bovenwoning, constructie berekening voor doorbreken draagmuur begane grond (keuken & woonkamer), bouwtekening voor een garage maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Koudekerke staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Koudekerke:

Duinwoning herbouwen

We zoeken een ontwerp voor de herbouw van een woning aan de rand van de duinen. De opgaaf is speciaal omdat de kavel klein is en de woning met inhoud verdubbeld wordt.van 200 m3 naar 435 m3 Er is al een schets gemaakt voor de toestemming waterschap. Deze is nu verleend en moet het ontwerp naar de gemeente. Nu dient er een goed ontwerp te komen. Gevraagd een schetsontwerp wat voldoet aan de eisen van de opdrachtgever, gemeente en waterschap. Waarbij zo creatief mogelijk wordt omgegaan met soms tegenstrijdige eisen van gemeente en waterschap. Het totale vergunningstraject regelen als optie aan te bieden.