Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Hulst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Hulst heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Hulst u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Hulst of directe omgeving.

62 klanten uit Hulst bevelen een bij Casius in Hulst aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Hulst bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: bouwkundig advies uitbouw, draagkracht dakterras berekenen voor vergunning, constructieberekening maken en draagmuur verwijderen, constructieberekening draagmuur uitvoeren, bouwtekening maken uitbouw 1e etage, een serre ontwerpen, berekening maken ten behoeve van verwijderen draagmuur, draagkracht balkon berekenen, draagkracht dakkapellen berekenen, constructie tekeningen / draagkracht berekening dakterras, draagkrachtberekening ten behoeve van zonnepanelen en groendak, draagkracht balkon berekenen, tekening zolderberging van buurman toevoegen aan bovenwoning, constructie berekening voor doorbreken draagmuur begane grond (keuken & woonkamer), bouwtekening voor een garage maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Hulst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Hulst:

Tekening garage

Het tekenen van een garage 80 m2 (8 bij 10). Met een grote deur van 5-6 meter en een van 2,5-3 meter. Aan de zijkant kleine loopdeur en aan de linkerkant een raam. Aan de achterkant ook een kanteldeur. Met zadeldak. Vergunning is er al.

Aanbouw tekening

Wij willen aan de achterkant van ons huis een aanbouw. In de aanbouw moet een keuken komen en een bijkeuken. We weten redelijk goed hoe we het willen, en mijn man gaat het zelf doen. Wij zouden graag willen weten over welk budget we hier voor moeten beschikken, en we hebben uiteraard ook een tekening hiervoor nodig.