Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Breskens te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Breskens heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Breskens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Breskens of directe omgeving.

23 klanten uit Breskens bevelen een bij Casius in Breskens aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Breskens bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: tekening en berekening voor verbouwing maken, constructieberekening voor verbreden van gat in draagmuur, berekening en tekening voor verwijderen draagmuur, draagkracht dak berekenen, bouwtekening voor een dubbele dakkapel met nokverhoging., funderingsrapport maken, constructietekening en berekening voor opvang van draagmuren, draagkracht berekenen van een plat dak, draagkracht berekenen van balkon voor opblaas jacuzzi, draagkracht berekenen van een plat dak, draagkracht van een plat dak berekenen, tekening voor een omgevingsvergunning maken, constructieberekening laten maken, draagkracht berekenen van een dakterras, draagkracht berekenen van een plat dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Breskens staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Breskens:

Tekening en berekening voor verbouwing maken

Ik wil een bouwtekening laten maken voor het splitsen en verbouwen van een groot pand tot een bedrijfsruimte en drie appartementen. Bovendien kan ik hulp gebruiken bij de aanvraag van de benodigde vergunningen. De totale oppervlakte van dit pand is 600 m2. Het woongedeelte is 200 m2, de rest is bedrijfsruimte.

Verwijderen muur keuken/woonkamer

We willen een muur verwijderen tussen keuken en woonkamer. Echter op de 1e verdieping is er van 2 slaapkamers 1 gemaakt en is er een extra balk geplaatst. Deze zou volgens informatie die we hebben gehad op het muurtje in de keuken steunen. We willen dit graag laten bekijken en als we de muur willen verwijderen hoe het moet gebeuren Helaas hebben we geen tekeningen.

Ontwerp voor aanbouw met onderkeldering

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een onderkelderde aanbouw. Waarin een eetplaats en keuken in geïntegreerd zitten op het gelijkvloers (BG) en een slaapkamer met kijkuit inclusief de badkamer op de andere verdieping.

Constructieberekening voor woningrenovatie

Ik wil graag op korte termijn een constructieberekening laten maken voor een te renoveren woning waar 1 tussenmuur moet worden vervangen door een stalen balk.

Bouwtekeningen maken voor gevelverbouwing

Ik wil graag wat klussen laten uitvoeren. Opdracht: het maken van verschillende bouwtekeningen. Opdracht: verbouwen van achtergevel. Plaatsen van schuifpui en het gedeeltelijk dicht metselen van de achterdeur voor het plaatsen van een raam.

Tekenwerk voor dakkapel verzorgen

Graag ontvang ik een offerte voor het tekenwerk van een dakkapel. Wat kost het om alleen de bouwtekening te maken?

Ontwerpen bakkerij en een kapsalon

Gevraagde diensten zijn: het verzorgen van een vergunningsaanvraag en het ontwerp van een een bakkerij en een kapsalon.

Technische tekening van de badkamer maken

Voor de badkamer moet een technische tekening gemaakt worden voor de aannemer en de installateur. Wij hebben alle producten al met bijbehorende technische gegevens, en een ontwerp. Alleen moet er nog een technische tekening gemaakt worden met posities van de aan- en afvoeren. Graag ontvangen we hiervoor een offerte.

Bouwtekeningen maken voor serre en veranda

Wij willen onze plannen voor een serre/aanbouw met bijbehorende veranderingen van ons terras/veranda op papier uitgewerkt ten behoeve van een potentiële aannemer. Deze tekening wordt tevens uitgangspunt voor aanvraag bij gemeente.

Bouwtekening maken voor een uitbouw of erker

Ik wil een bouwtekening laten maken van een aanbouw. Het gaat dan om het vergroten van de erker, van 1.50 bij 4.00 naar 3.00 bij 4.00. Hierbij wil ik de erker met glas tot op de grond i.p.v. half muur/ raam. Materiaal : glas, kunststof kozijnen, en een 'luifel'. Graag een indicatie van de kosten voor het laten maken van dit ontwerp. Bij de gemeente hebben we al geïnformeerd dat het mogelijk is.

Bouwtekening, constructieberekening en bouwfysisch rapport maken

Ik wil graag weten wat een bouwtekening, constructieve en bouwfysische berekening mij kost als ik een aanbouw op de bestaande garage laat plaatsen. Het gaat om een aanbouw aan het huis maar op de aan het huis vastzittende garage. Bestaande tekeningen van de huidige situatie zijn aanwezig.

Bouwtekening en constructieberekening laten maken

Bouwkundige tekening + constructie berekening die noodzakelijk zijn voor het rond krijgen van de gemeentelijke vergunning voor het optrekken van onze achtergevel. Gaat om optrekken 1 verdieping in houtskeletbouw met kunststof kozijnen.

Tekening en berekening voor verbouwing maken

Graag wil ik een offerte voor een tekening en berekening om in een appartement de indeling te veranderen. We willen een dragende muur of muren verwijderen zodat de hal en keuken kleiner worden en de slaapkamer groter. Daarnaast wil ik het aparte toilet en de doucheruimte samenvoegen.

Plattegrond tekenen voor horecavergunning

Ik moet bij de gemeente een situatieschets en een plattegrondtekening inleveren met alle details erop zoals bijvoorbeeld: riool, brandblusapparaten, afzuiging etc. Voor een horecavergunning hebben wij deze tekeningen nodig.

Bouwtekening voor aanbouw

We hebben een dijkwoning en willen boven aan de achterkant een stuk aanbouwen i.v.m. te weinig slaapkamers. Dit zou dus inhouden dat we beneden aan het huis een veranda willen creëren en de bovenverdieping meer slaapkamers. Naast de keuken, zie foto, zou de veranda kunnen komen. Dat terras is gemaakt van beton dat gestort is en betonblokken. Verderop heeft iemand staalconstructie gebruikt voor de uitbreiding, wellicht kan dat bij ons ook. Graag eerst een indicatie van kosten voor de tekening en aanvullend wat de uitvoering ongeveer zou gaan kosten.

Duinwoning herbouwen

We zoeken een ontwerp voor de herbouw van een woning aan de rand van de duinen. De opgaaf is speciaal omdat de kavel klein is en de woning met inhoud verdubbeld wordt.van 200 m3 naar 435 m3 Er is al een schets gemaakt voor de toestemming waterschap. Deze is nu verleend en moet het ontwerp naar de gemeente. Nu dient er een goed ontwerp te komen. Gevraagd een schetsontwerp wat voldoet aan de eisen van de opdrachtgever, gemeente en waterschap. Waarbij zo creatief mogelijk wordt omgegaan met soms tegenstrijdige eisen van gemeente en waterschap. Het totale vergunningstraject regelen als optie aan te bieden.

Maken kap van polyester of carbon

wij zijn greensafetypower dit is een project voor de junior vakkanjers hierbij is de opdracht om een milieu vriendelijke stadstaxi te maken wij hadden het idee om de taxi zo licht mogelijkte maken dus wordt het frame van staal gemaakt maar de complete kap die erover komt waar de passagiers, motor en bestuurder zitten moet van polyester worden de taxi wordt niet grote dan 1.25 breed en 2 meter lang. we wilden dit zo goedkoop mogelijk laten doen vanwege het budget. of door een bedrijf dat ons zou willen sponsoren met het maken een kap van polyester of carbon er wordt verzocht om alleen te mailen

Uitbreiding en aanpassing recreatiewoning

Bestaande recreatiewoning uitbreiden met 2 slaapkamers en intern verbouwen. De uitbreiding mag tot het maximale aantal m2. Badkamer en toilet verplaatsen en badkamer met douche wastafel en toilet. Een slaapkamer mag met een douche en wastafel. We zoeken een architect voor advies, mogelijkheden, advies, tekeningen en berekeningen. In september willen we met de verbouwing beginnen. *

Tekening garage

Het tekenen van een garage 80 m2 (8 bij 10). Met een grote deur van 5-6 meter en een van 2,5-3 meter. Aan de zijkant kleine loopdeur en aan de linkerkant een raam. Aan de achterkant ook een kanteldeur. Met zadeldak. Vergunning is er al.

Woning ontwerpen

Perceel 5800m2. Bouwvlak 20m/15m, goothoogte 6m, nokhoogte 11m. We zoeken een arcitect voor ontwerp, tekeningen en begeleiding.

Nieuwbouw van vrijstaande woning in houtskelet of vol hout

Ik ga mogelijk een perceel aankopen. Nieuwbouw van vrijstaande woning in houtskelet of vol hout. Ongeveer 16 x 9 meter. Enkel begane grond. Ik wil graag een ontwerp met tekening(en) en berekeningen.

Aanbouw tekening

Wij willen aan de achterkant van ons huis een aanbouw. In de aanbouw moet een keuken komen en een bijkeuken. We weten redelijk goed hoe we het willen, en mijn man gaat het zelf doen. Wij zouden graag willen weten over welk budget we hier voor moeten beschikken, en we hebben uiteraard ook een tekening hiervoor nodig.

Tekening voor een kamer voor een uitbouw ...

Tekening voor een kamer voor een uitbouw aan de achterzijde en een dakkapel.