Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Axel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Axel heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Axel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Axel of directe omgeving.

40 klanten uit Axel bevelen een bij Casius in Axel aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Axel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: bouwkundig advies uitbouw, draagkracht dakterras berekenen voor vergunning, constructieberekening maken en draagmuur verwijderen, constructieberekening draagmuur uitvoeren, bouwtekening maken uitbouw 1e etage, een serre ontwerpen, berekening maken ten behoeve van verwijderen draagmuur, draagkracht balkon berekenen, draagkracht dakkapellen berekenen, constructie tekeningen / draagkracht berekening dakterras, draagkrachtberekening ten behoeve van zonnepanelen en groendak, draagkracht balkon berekenen, tekening zolderberging van buurman toevoegen aan bovenwoning, constructie berekening voor doorbreken draagmuur begane grond (keuken & woonkamer), bouwtekening voor een garage maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Axel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Axel:

Bouwtekeningen maken voor serre en veranda

Wij willen onze plannen voor een serre/aanbouw met bijbehorende veranderingen van ons terras/veranda op papier uitgewerkt ten behoeve van een potentiële aannemer. Deze tekening wordt tevens uitgangspunt voor aanvraag bij gemeente.

Bouwtekening maken voor een uitbouw of erker

Ik wil een bouwtekening laten maken van een aanbouw. Het gaat dan om het vergroten van de erker, van 1.50 bij 4.00 naar 3.00 bij 4.00. Hierbij wil ik de erker met glas tot op de grond i.p.v. half muur/ raam. Materiaal : glas, kunststof kozijnen, en een 'luifel'. Graag een indicatie van de kosten voor het laten maken van dit ontwerp. Bij de gemeente hebben we al geïnformeerd dat het mogelijk is.