Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Vleuten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Vleuten heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Vleuten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Vleuten of directe omgeving.

624 klanten uit Vleuten bevelen een bij Casius in Vleuten aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Vleuten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: schetsplan maken voor een omgevingsvergunning, bouwtekening maken voor een woning, tekening dubbele garage, constructieberekening en nieuwe bouwtekening doorbreken draagmuur, constructieberekening en tekening woning, constructieberekening maken voor een muurtje verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Vleuten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Vleuten:

Constructieberekening voor trapgat

Graag zou ik een constructie berekening willen laten maken voor een trapgat voor een vaste trap naar de zolder. Betreft een betonnen vloer. Huidige vlizotrap zit op een andere plaats en komt te vervallen. Het trapgat van de begane grond naar de eerste etage moet worden doorgetrokken naar de zolder (de nieuwe trap komt dus op de zelfde plaats als de huidige trap er onder). De huidige betonnen vloer panelen worden doorbroken waardoor bijvoorbeeld een raveelijzer aangebracht moet worden.

Schuur overkappen en uitbreiden

Graag ontvang ik van u een offerte voor het maken van de constructietekeningen van een complete bouwvergunning. Wij gaan in april een overkapping aan het huis maken in dezelfde stijl als de buren de uitbouw hebben. Ook gaan wij de schuur vergroten en in plaats van de klimop een schutting plaatsen. Kunt u een schatting maken wat het vergunnings- technisch gaat kosten. Wij doen het verbouwen allemaal zelf en kopen zelf het materiaal.

Bouwkundige keuring laten uitvoeren

Bouwkundige keuring. Wij zijn nu bezig met een uitbouw en willen controleren of alles goed en volgens de regels gaat. Wij hebben vorige maand de sleutels gekregen en kort erna de uitbouw laten realiseren. Wat raden jullie ons aan om een keuring tussentijds te doen of doen jullie het alleen aan het eind bij oplevering?

Draagkracht berekenen van een plat dak

Op onze garage wil ik groen sedumdak maken, met een substraatlaag van 4 a 5 cm dik. Ik weet echter niet of het dak hiervoor stevig genoeg is. In de bijlage heb ik een bouwtekening en enkele foto's toegevoegd. De garage en ons huis zijn gebouwd in 1968. Het dak van de garage bestaat uit gasbetonplaten. Graag ontvang ik per email een kostenindicatie voor het maken van een berekening. Ook heb ik een overkapping waar ik graag even naar wil laten kijken, deze is is 14 m2 en heeft een dak van EPDM en een houten constructie.

Inmeten van cv tekeningen

In verband met tijdgebrek zou ik gaarne in contact komen met een bouwkundige die zo nu en dan tekeningen tbv cv installaties voor ons kan uittrekken tbv isolatiewerken, gaarne een prijsindicatie vermelden per tekening, betreft werken in de utiliteitsbouw.

Vervangen van knieschotten voor schuifdeuren

Wij hebben een nieuwbouwwoning en op zolder hebben ze in de bouw voor de loze ruimte onder het schuine dak een bergruimte gerealiseerd met knieschotten. Wij hebben het liefste schuifdeuren hier, zodat je gemakkelijk bij je bergruimte kunt komen. Wij hadden onlangs een kijkmiddag bij onze bijna voltooide nieuwbouwwoning en besprak dit met onze projectbegeleider. Zij zegt ons dat het onmogelijk is en als wij dit doen op eigen risico zegt. Zij zegt dat de platen die er zitten een dragende functie hebben. Wij geloven dit eerlijk gezegd niet en denken dat ze zich hier alleen mee indekken. Wij zouden heel graag willen dat er iemand naar komt kijken met ons en ons adviseert en hopelijk kan helpen toch iets te realiseren met schuifdeuren voor onze bergruimte.