Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor draagkracht berekening plat dak tbv dakterras:

Draagkracht berekening plat dak tbv dakterras

Ik wil een dakterras bouwen op een plat dak. Afmetingen van het dakterras zijn 6,82 x 3,37m. Het betreft een terras op de 2e verdieping van een uitbouw. Zie de bijgevoegde bouwtekening voor nadere informatie. Tbv de aanvraag van een omgevingsvergunning wil ik graag een draagkrachtberekening laten uitvoeren.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagkracht berekening plat dak tbv dakterras uit heel Nederland:

Draagkracht dakconstructie berekenen

Voor de aanvraag van zonnepanelen op ons monumentale pand, hebben we een draagkracht berekening van onze dakconstructie nodig.

Tuinkamer maken 7de veridieping

Wij wonen op de 7e etage van een appartementencomplex. Omdat wij veel last hebben van Zuid-Westen wind kunnen wij weinig gebruik maken van ons balkon (afmeting 4350 x 2300 mm). Zo is het idee ontstaan om een tuinkamer aan te schaffen en te laten monteren. Wel moeten wij nog toestemming hebben van de VvE en zal bij goedkeuring ook de gemeente dit moeten goedkeuren. Omdat het appartement op de 7 etage bevindt zal er ook een draagkracht berekening moeten plaatsvinden. Mogelijk is het voor uw bedrijf een uitdaging. In afwachting van een reactie,

Raam en kozijn verwijderen en muur metselen

Wij hebben een raam in de woonkamer van ca 80x150 cm. Deze willen we verwijderen waarna er metselwerk aan buitenzijde moet plaatsvinden en stucwerk aan de binnenzijde. Wij zijn erg benieuwd naar de kosten en op welk termijn iemand beschikbaar is. Er is geen draagkracht berekening gemaakt.

Deuropening vergroten in een draagmuur

Deuropening vergroten en verhogen naar 150 cm breed en 240 cm hoog. En Is een draagmuur dus ook moet er een stalen balk geplaatst worden. Bedoeld om een taatsdeur met paneel te plaatsen. Hier is nog geen draagkracht berekening voor gekomen.

Draagkracht berekening plat dak tbv groen dak

Ik wil een draagkracht berekening laten maken van het platte dak (ca. 19m2) van onze woning, om een (extensief of intensief) groen dak aan te kunnen leggen. De aanleg van het groen doe ik zelf.

Draagmuur verwijderen

Wil een draagmuur van 2 tot 3 meter laten verwijderen. Er is geen draagkracht berekening gemaakt.

Draagkracht berekenen van plat dak en buitenmuur voor aanleg zonnepanelen en eventueel groendak

Ik wil ca 14 zonnepanelen op mijn dak laten plaatsen en eventueel er ook een groendak van maken hier heb ik een draagkracht berekening voor nodig.

Uitbreiden huidige uitbouw en verplaatsen keuken

Wij willen onze huidige uitbouw uitbreiden met 1,5 m, afmeting is 1,5m x 3,6m. De fundering zal er al liggen volgens de vorige bewoners. Prefab, compleet opgeleverd. Tevens de keuken verplaatsen naar de voorkant van onze woning (hiervoor moeten wel wat sloop werkzaamheden worden gedaan zoals verwijderen schoorsteen). Daarnaast willen we een muurtje weghalen maar daar rusten 2 stalen balken op in het verlengde van elkaar, wij zijn benieuwd of die aan elkaar te koppelen zijn of te vervangen door 1 balk, de draagkracht berekening hiervoor is nog niet uitgevoerd.

Draagkracht berekenen van plat dak voor ballast zonnepanelen

Ik wil berekening laten maken voor plaatsen van zonnepanelen op een bedrijfshal +- 500 m2 (de afmetingen zullen iets hoger liggen, de juiste afmetingen zal ik via de mail direct door sturen naar de vakman) 2 laags kantoor met een plat dak, materiaal van het dak zal ik ook via de mail door sturen

Keuken ingang 7 cm verplaatsen, dragende muur

Nieuwe huis gekocht: de keuken is slechts 53cm breed. Wij willen een breedere keuken inzetten en willen daarom de keuken ingang (tenminste) 7-10 cm verplaatsen (afhankelijk van statica en jou aanbeveling). de verplaatse ingang moet dan weer met stucwerk afgewerkt woorden. Geen deur inzetten. Als mogelijk in de eerste twee weken van Juli. Het huis staat leeg tot midden Juli. Er is geen draagkracht berekening verricht.