Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructieberekening voor trapgat betonnenvloer:

Constructieberekening voor trapgat betonnenvloer

In onze nieuwe woning willen wij de vlizotrap vervangen door een vaste trap. Het huidige gat van de vlizotrap zal dicht gestort moeten worden. Daarnaast zal er een nieuw trapgat gemaakt moeten worden in de betonnen vloer zodat de trap geplaatst kan worden. I.v.m. de omgevingsvergunning zouden wij graag een constructieberekening willen laten maken.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructieberekening voor trapgat betonnenvloer uit heel Nederland:

Constructieberekening voor trapgat

Ik wil graag een constructieberekening laten maken en afhankelijk van de kosten het geheel gereedmaken om een trap te kunnen plaatsen. Het gaat om de trap van 2 m2 van de eerste naar de tweede etage. De oude vlizotrap dient te worden verwijderd en het oude trapgat gedicht. De vloer bestaat uit betonplaten.

Constructieberekening voor trapgat

Ik wil een constructieberekening laten maken voor het maken van een trapgat t.b.v. maken van vaste zoldertrap en het dichten van de oude trapgat (momenteel zolder met vlizotrap te betreden).

Constructieberekening voor trapgat

Onze aannemer heeft in een dragende betonvloer (gewapend beton, 12 cm) een trapgat gezaagd van 90 x 190 cm. Bovendien heeft hij het trapgat van de voormalige vliso trap dicht gestort met beton (inclusief. wapening). Dit is vergunningsplichtig. Graag zouden we een constructief rapport willen laten opstellen op basis waarvan we 1) een vergunning kunnen aanvragen, en 2) een bedrijf opdracht kunnen geven een raveelijzer te laten maken (indien nodig, maar we vermoeden van wel). We zouden uiteraard graag snel een berekening / constructief rapport en tekening willen ontvangen, zodat we snel een trap kunnen plaatsen. Raveelijzer willen we dan het liefst ook geplaatst hebben als dat mogelijk is.

Constructieberekening voor trapgat

Voor het maken van een trapgatsparing tbv een vaste trap naar zolder is een constructieberekening nodig. De bouwtekeningen hebben wij in ons bezit.

Constructieberekening voor trapgat

Ik wil graag een constructieberekening laten maken en afhankelijk van de kosten het geheel gereedmaken om een trap te kunnen plaatsen. Het gaat om de trap van de eerste naar de tweede etage. De oude trap dient te worden verwijderd en het oude trapgat gedicht. De vloer bestaat uit betonplaten. Ik kan een constructieberekening van de woning mailen na contact met opdrachtnemer.

Verbouwing van de zolder

1. Voorbereidingen, constructieberekening en vergunningaanvraag 2. Trapgat maken op de zolder en puin afvoeren (3.50 meter x 3.50 meter); 3. Plafond verstevigen door middel van koolstoflijmwapening; 4. Trap leveren en plaatsen; 5. Trapgat afwerken/aftimmeren en serre plaatsen+ vlizogat dichtmaken door glasplaat te leggen in oude trapgat; 6. Stelpost elektra; 7. Stukwerk plafonds; 8. Radiatoren zolder; 9. Dakramen leveren plaatsen 6 stuks van 1.25 meter x 1.50 meter min of meer; 10. Dak verstevigen; 11. Woning muren witten hal, zolder, woonkamer en 2 slaapkamer+wc

Trapgat uit het beton zagen en vaste trap plaatsen

Ik wil een vaste trap laten plaatsen in een betonnen vloer. Van de woningbouw moet er wel een constructieberekening gemaakt worden. Ik zou graag willen weten wat het mij totaal gaat kosten. Inclusief zagen trapzetten etc.

Draagmuur doorbreken en constructieberekening maken

Woning is aangekocht en staat leeg. Het betreft een woning met souterrain in Rotterdam Lombardijen. Er zijn 2 werkzaamheden in het souterrain uit te voeren. 1. Het doorbreken van een steunmuur (geen beton) voor een deuropening; 2. Het vergroten van het trapgat waarbij 1 draagbalkje moet worden doorgezaagd en opnieuw ondersteund. Het betreft een vloeren met betonnen balkjes en broodjes. Alles moet worden voorgelegd aan de VVE en dus degelijk onderbouwd worden door middel van berekeningen en tekeningen. Eerst graag een globale indicatie van kosten, bezichtiging of foto's is uiteraard mogelijk. Het betreft een apartementencomplex.

Verbouwing van het woonhuis

In het bestaande woonhuis wordt een vide vloer gemaakt. De bestaande gordingkap draagt af naar 2 spanten ( HEA160 ). Aan dit bestaande spant wordt een stalen ligger en kolom gemaakt waarna de houten vliering vloer afdraagt. De nieuwe ligger wordt een HEA160 welke aan de gevelzijdes afdraagt naar het bestaande spant en in het midden wordt ondersteunt door een buisprofiel ØVliering vloer de vliering vloer is een houtenbalk laag 69 x 244 mm2 h.o.h. 500 mm. Trapraveling: 69 x 244mm2 naast het trapgat dient een dubbele balk gelegd te worden ( 2 x 69 x 244mm2) gekoppeld middels houtdraadbouten. Fundering Tpv de nieuw aan te brengen kolom (Ødient een poerfundering aangebracht te worden. De begane grondvloer moet hier deels worden uitgekapt. Poer: 1000x1000x300 aanleggen op vaste grondslag. Voorzien van een kruisnet #Ø8-150 o/b met haarspelden Ø8-150 rondom. Milieuklasse XC2 - dekking 30mm. De klus is evt. Op te splitsen: staalconstructie zonder plaatsen houten balklaag. Constructieberekening en situatieschets aanwezig.

Trapgat maken en een vaste trap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap maken vanaf de 1e verdieping in mijn woning naar de zolder. Daarvoor moet er een trapgat van ongeveer 2 x 1 m1 worden gezaagd door de zoldervloer. Deze vloer loopt niet over de gehele breedte van het huis. De vloer is van gewapend beton en 18 cm. dik. Ik wil eerst een constructieberekening laten maken. De vlizotrap moet worden verwijderd en het gat worden afgesloten. Een raveling moet worden geplaatst en het nieuwe trapgat moet worden afgewerkt. Hierna moet in nader overleg een vaste trap worden geplaatst. Verder moeten er enkele leidingen en afvoeren worden verlegd en geplaatst voor aansluiting van een radiator en een wasmachine. Ik wil het werk in de 1e week van november laten uitvoeren. Er is een tekening met maten en een dwarsdoorsnede van de woning beschikbaar.