Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor tekening dakterras:

Tekening dakterras

Ik wil een technische tekening laten maken voor een dakterras. Dakterras circa 4X4 meter. Tekening heb ik nodig voor de vergunningaanvraag. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tekening dakterras uit heel Nederland:

Draagkracht dakterras berekenen voor vergunnings aanvraag

Voor een vergunningsaanvraag van een dakterras wil ik graag een draagkrachtberekening hebben van het dak. Tekening van balken etc. is reeds gedaan in Sketchup en evt. te leveren. Tevens wil ik voor mijzelf een draagkrachtberekening hebben voor het plaatsen van een speksteen kachel van 435 kg op de eerste verdieping op een houten vloer met draagbalken.

Bouwtekening en ontwerp tekening constructieberekening dakterras portiekwoning

Beste Lezer, Graag informeer ik naar uw mogelijkheden voor begeleiding bij de aanvraag van een omgevingsvergunning voor een dakterras (30M2) in den haag. Hierbij gaat het o.a. om constructieberekeningen en benodigde tekeningen voor de vergunning. Graag verneem ik de tarieven en werkwijze voor een dergelijk opdracht.

Opbouw woning + eventueel dakterras

Graag laat ik eerst een opbouw realiseren, casco (water en wind dicht). Wel inclusief dak verwijdering en trapplaatsing. Dan wil ik kijken voor eventueel een offerte voor de binnen afwerking. Het is een oud gebouw uit ongeveer 1912, dus de constructie moet ligt zijn, metselwerk lukt dus niet. Het liefste wil ik een rechte muur aan de voorkant. Graag een optie dat zo min mogelijk ingrijpend is qua tijd. Er wordt een 3de etage op gebouwd worden met een zo groot mogelijk oppervlak. Ik heb een tekening laten maken, ik stuur de link mee, zodat u het ontwerp met de afmetingen kunt bekijken. De afwerking van buiten hoeft niet het goedkoopste te zijn, maar ook niet mooiste. Doel is namelijk om slaapkamers te creëren en een badkamer voor als er een kindje bij komt. Ik ben van plan dit in de loop van 2 jaar dit op te pakken. Er wordt sowieso een nieuwe hypotheek aanvraag gedaan. Als ik het goed heb begrepen, mag er gebouwd worden. Het staat in het gemeentelijke kadaster dat er een verdieping op mag. Er moeten nog constructie tekeningen gemaakt worden en op maat gemaakte tekeningen, dit wil ik graag in de offerte laten meenemen. Er zijn een paar schoorsteenpijpen die weggehaald kunnen worden, de onderliggende vve leden maken daar geen gebruik van, dit is een helft, de andere helft moet ik nog kijken of zij er nog gebruik van maken. Graag alle onderdelen specificeren op de offerte inclusief prijs. Kan riolering, elektra en dergelijke apart benoemd worden op de offerte? En een offerte los van alleen de casco opbouw (inclusief ruiten en erker aan de voorkant). https://floorplanner.com/projects/75850416/editor?token=eyJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJhY3Rpb24iOiJtYW5hZ2UiLCJtb2RlbCI6IlByb2plY3QiLCJpZCI6NzU4NTA0MTYsImlhdCI6MTU4NzQ2MTY3NywiZXhwIjoxNTg4NjcxMjc3fQ.8cilY5MnEG6K6E4Djn4Wcjp18QXYiwC_ZiqPVK6v5Xo

Opbouw slaapkamer op dakterras

Graag laat ik een opbouw op slaapkamer op dakterras plaatsen van 2.20 m op 5 m. In het koopcontract stond al dat er een opbouw mogelijk is. We zijn met ongeveer 5 buren geïnteresseerd om een opbouw te plaatsen. De helft van de huizen in onze straat hadden met aankoop al een dakopbouw, de andere helft niet. 1 buur heeft al een offerte aangevraagd, een ander heeft een tekening laten maken bij de architect. De opbouw moet een slaapkamer worden, graag niet van hout, voor de rest maakt het niet uit. Een buur heeft een vergunning aangevraagd, maar zij weet niet zeker of wij het nodig hebben, omdat al in het koopcontract stond dat er een opbouw mogelijk is. Wij hebben voor onszelf een schets gemaakt. Wij willen een deur naar het dakterras. Graag casco, maar wel inclusief elektra en leidingwerk. Voor alle buren zal het ongeveer hetzelfde zijn.

Dakterras aanleggen

Het betreft aanleggen van een dakterras met dakhuisje. Hiervoor is reeds een tekening en een vergunning en toestemming van de VvE. De hypotheekaanvraag loopt zodra dit rond is wil ik tot uitvoering overgaan. Aangezien het een dakterras in Amsterdam West is, en de regelgeving veranderd wordt (men wil dakhuisjes verbieden), heb ik haast. Het gaat om ongeveer 50 m2 dakterras + dakhuisje. De constructie wordt op stalen balken aangebracht. Waterleiding, elektra, en een coaxkabel moet worden doorgetrokken naar boven. Er moet een rechte steektrap (kersenhoutkleur) worden aangebracht en een gat gezaagd in het dak. De trap moet zo geluidsisolerend mogelijk worden aangebracht. Vanwege plaatsen muur komt er ook nog wat binnenwerk bij (vooral elektra).

Architect voor advies en tekeningen woningsplitsing

We willen onze woning splitsen in twee appartementen. een op de begane grond met tuin en het tweede op de eerste en tweede verdieping met balkon en dakterras. Op de begane grond moet bij het toilet een douche gemaakt worden, op de eerste of tweede verdieping moet een keuken gemaakt worden. Hiertoe vraagt de gemeente Arnhem de volgende tekeningen. Plattegronden van alle verdiepingen van bestaande en nieuwe situatie. Doorsnedetekening van bestaande en nieuwe situatie. Situatietekening van bestaande toestand en een situatietekening van de nieuwe toestand met daarop de afmetingen van het perceel en bebouwd oppervlak. Tekening met maatvoering van de (toegevoegde) berging(en), tuin, balkon(s) en terras(sen). De tekeningen van hoe het nu is, heb ik nog, weliswaar niet digitaal, maar ze zijn er nog.

Het vervangen van dakterras met tegels door houten dek

We hebben een dakterras van ongeveer 12 bij 6 meter. We willen hier graag een houten dek op. Momenteel liggen er tegels op het dakterras. Eventuele afvoer van tegels kan ik in overleg zelf regelen. Voor een tekening van het terras kunt u mij per mail bereiken.

Draagkracht berekenen voor dakterras

Wij willen een dakterras plaatsen op onze uitbouw. Hiervoor hebben wij een constructieberekening nodig om te kijken of de draagkracht voldoende is. Als dit zo is hebben wij ook nog een bouwtekening nodig. Wij zijn opzoek naar een partij die ons hierbij kan helpen, in de bijlage hebben wij al een tekening meegezonden.

Uitbouw aan de voorzijde van de woning (boven)

Wij willen graag ons dakterras betrekken bij de woning. Het dakterras bevind zich aan de voorzijde. Wij hebben een eerste opzet van een tekening laten maken. De maatvoering is ongeveer 3 meter breed bij 4,5 meter lengte. Vergunning moet nog aangevraagd worden. De constructietekeningen hebben we opgevraagd bij de gemeente. Bouwtekeningen moeten verder nog gemaakt worden. De constructie willen we gemetseld hebben. We willen graag een complete oplevering, met elektra en stucwerk. In het huis zijn er ook nog meer klussen die we ook willen laten uitvoeren. Het dakterras willen we graag op het dak van de uitbouw realiseren. Graag ontvangen we een offerte.

Woning isoleren

Zolder - Ontkoppelde ondervloer op zolder (gehele verdieping) 60,4m2 (voor omtrek zie tekening) - Geïsoleerde voorzetwand 13cm voor- en achtergevel zolder dmv cellulosevlokken (2,5 m3) - Geïsoleerde voorzetwand 13cm zijgevels ('knieschotten') dmv cellulosevlokken (2,8 m3) (dak is van buitenaf geïsoleerd) Verdieping - Ontkoppeld plafond eerste verdieping (naar de zolder toe) 53,2m2 (voor omtrek zie tekening) - Geïsoleerde voorzetwand 13cm voor- en achtergevel verdieping dmv cellulosevlokken (1,6 m3) - Isolatie tussen de balken (cellulosevlokken ). Balken 26cm hoog 7 cm breed. 13,4m3. Let op: dakterras (achterste deel van het plafond van de eerste verdieping) is dampdicht. Wij begrepen dat we hier beter niet kunnen isoleren tussen de balken. Wat is hiervoor jullie advies om het akoestisch optimaal te krijgen? - Graag als meerprijs optie: Ontkoppelde ondervloer verdieping (gehele verdieping 68,7m2) let op: overloop is alleen voor verhuurde zolderverdieping) Bgg - Graag als meerprijs optie: Ontkoppeld plafond bgg (met eerste verdieping) 61,2m2 (voor omtrek zie tekening) - Geïsoleerde voorzetwand 13cm (en 30 cm voor achtergevel estetisch) voor- en achtergevel bgg dmv cellulosevlokken (1,9m3) - Isolatie tussen de balken (cellulosevlokken ). Balken 26cm hoog 7 cm breed. 17,8m3. - Graag als meerprijs optie: Ontkoppelde ondervloer bgg (woonkamer + hal + tochtportaal 68,5m2) Let op: in de woonkamer willen we de vloer egaliseren met droogbouwkorrels (verloop +/- 7 cm) hebben jullie hiervoor ook een alternatief voor fermacell? En kunnen jullie ook een systeem dat geschikt is voor vloerverwarming aanbieden? Wat is de oppervlakte van de te isoleren zoldervloer?

Partners

Partners van Casius