Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor ontwerp indeling kinderdagverblijf:

Ontwerp indeling kinderdagverblijf

Wij hebben een pand op het oog voor ons kinderdagverblijf echter komen wij niet op een efficiënte indeling. Graag zouden wij dit uitbesteden zodat het pand optimaal en volgens de geldende regels ingericht kan worden. Het is mogelijk dat er iemand mee komt kijken op locatie.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ontwerp indeling kinderdagverblijf uit heel Nederland:

Tuin aanleg nieuwbouw

Heer/mevrouw, Voor onze nieuwbouwwoning in Den Dungen zijn wij geïnteresseerd om de tuin aan te laten leggen door een hovenier. De woning wordt waarschijnlijk eind februari opgeleverd en de in te richten tuin bedraagt ongeveer 84 m2. Wij hebben een indeling bedacht die voornamelijk bestaat uit een groot terras/verharding met een stuk gras en naar schatting vier borders voor beplanting. Bijgevoegd vindt u een schets met het ontwerp en enkele afmetingen. De grond zal ook goed omgespit moeten worden vanwege verdrukking door zware bouwmachines. Exclusief voor deze opdracht zijn de schuttingen, het schuurtje en beplanting. Overigens staan wij wel open voor eventuele wijzigingen/advies ovwer de indeling. Graag ontvang ik van u een offerte hiervoor. Alvast bedankt.

Ontwerp voor kleine tuin

Al zoekend naar iemand die ons kan helpen bij het ontwerpen van onze tuin kwam ik bij u terecht. Ik heb een tuin van circa 6 x 10,5 meter bij een oud huis (in Delft). Jarenlang veel plezier van gehad maar nu wil ik de bestrating vervangen en daarmee eigenlijk kijken of we de indeling van tuin helemaal eens kunnen veranderen. Veel zelf getekend en bedacht maar ik kom er niet uit. De wensen zijn misschien ook wel tegenstrijdig. Zo veel mogelijk groen, maar wel een grote tafel kwijt kunnen af en graag een stukje gras et cetera. Ik ben in eerste instantie niet op zoek naar een heel duur ontwerp tot in de puntjes uitgewerkt, omdat ik eerst ideeën wil opdoen dus ik zoek eigenlijk iemand die (even) meedenkt wat nou handig is. Terras recht of scheef of rond, diagonale lijnen of niet, hoe moet het zitje achterin et cetera. Natuurlijk ben ik bereid daarvoor te betalen, maar niet de hoofdprijs als het even kan. De vraag is of u ons hierbij kunt adviseren en wat u dan kunt leveren en tegen welke kosten. We kunnen een afspraak maken als u het zelf wilt zien maar ik kan u eventueel ook foto's en een plattegrond van de huidige situatie sturen, dit is mogelijk kostenbesparend . Indien u op korte termijn hiervoor beschikbaar bent hoor ik dat graag.

Tuinontwerp en -renovatie

Wij willen een ontwerp maken voor een nieuwe indeling van onze tuin waar de volgende aspecten voor ons belangrijk zijn: - meer beplanting, groenblijvend, leibomen, fruitboompje, grassen, 4-seizoenen, bloeiend, wit, roze, lila, paars, diep oranje/rood, eventueel Geel. - sfeervol, rust, eenheid. - mediterrane/strandsfeer. - potten en/of vaste plantenbakken. - zweef parasol - zon liefhebbers, 6-pers eethoek, stenen bbq (aanwezig). Graag iemand langskomen om het te bespreken.

Compleet woonhuis laten bouwen

Zie bijgaande bestanden voor ons voorlopige ontwerp. Huis wordt gebouwd in omgeving Eindhoven. De verdieping hoeft in beginsel alleen de verdiepingsvloer te hebben, indelen doen wij zelf. Elektra- en water- en vloerverwarmingsleidingen moeten worden aangelegd, sanitair, keuken aansluiten kunnen we zelf. Er zit deels een vide in aan de achterzijde. Bijlage is voorlopige indeling BG.

Verbouwing van een dubbele bovenwoning

Wij willen onze dubbele bovenwoning compleet laten verbouwen. We hebben al een ontwerp en willen de binnenzijde laten slopen, de indeling laten wijzigen en alles weer nieuw laten opbouwen, inclusief nieuw installatiewerk, elektra en alle afwerkingen. We gaan zelf tijdelijk op een andere plek in het pand wonen. We zijn flexibel bij het inplannen en de tijdsduur van de verbouwing maar zoek wel een bedrijf dat op redelijke termijn van start kan gaan. We willen onze plannen graag hier met u bespreken en maken daarvoor graag een afspraak. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Keuken restylen

We willen onze keuken laten restylen, hebben dus een tekening inclusief verlichtingsplan nodig, een meubelmaker, maar ook nieuwe kasten en apparatuur. Misschien ook nieuwe tafel. De indeling en de landelijke sfeer moeten behouden blijven, maar er moet meer licht en rust in het ontwerp komen, eventueel meer naar het 'industriële'. Massief houten deuren. Het moet moderner. Liefst met ingebouwde plafondspots boven het aanrecht en boven de bakstenen muur. Die bakstenen muur mag blijven maar dan wel met een moderne eventueel industriële 'finish'. Vloer willen we niets aan doen. Kleurstelling afgezien van terra cotta vloer en bakstenen muur, grijs, zand, wit. Kastfronten zo rustig mogelijk, dus geen reliëf, kleur ook rustig, wel liefst hout. Voor het blad zitten we aan beton of beton light te denken. Niet geheel maatwerk maar timmerwerk is wel nodig voor aanpassingen. Levering over drie tot zes maanden.

Glas in lood schuifdeuren op maat maken en leveren

Wij laten binnenkort de ensuite-indeling in onze woonkamer door een timmerman herstellen. Hij gaat aan beide zijden van de kamer een kastopstelling maken, waartussen dan schuifdeuren met glas-in-lood moeten worden geplaatst. We willen die deuren graag op maat laten maken. Het gaat om de globale maat 211 cm hoog en 75 tot 80 cm breed per deur. We maken graag een afspraak om de klus hier te bespreken, want het ontwerp van de deuren moet goed aansluiten bij de kasten die de timmerman gaat maken. Voor het glas-in-lood hebben wij ook al een idee. Onze timmerman kan de deuren plaatsen. Wij ontvangen graag uw offerte voor het maken en leveren van de deuren.

Tuin opknappen en renoveren

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren. Ik heb zelf al voor een groot gedeelte een ontwerp gemaakt. Ik wil graag een verhoogd terras in de hoek van ongeveer 25 m2, tegels 60 x 60 cm, een verlaagd pad, 60 x 60 cmn, 3 breed van ongeveer 2 meter naar reeds bestaand terras. 2e pad van terras naar hekje. Ongeveer 2 tegels breed. 3 meter lang. Verhoogde border van 2 bij 1 meter. 2e border van 7 x 1 meter. Eventueel oude planten opnieuw planten op andere plek. Eventueel overige indeling in overleg. Tegels worden zelf besteld. Eventueel overige materialen in overleg. Het te renoverende gedeelte van de tuin is 9 bij 7 meter.

Indeling van 1e verdieping wijzigen

Wij krijgen op 1 maart de sleutel van onze nieuwe woning. Wij willen daar op de 1e verdieping een binnenmuur van Giboblokken met een deurkozijn en deur laten verwijderen. Een andere dichte binnenmuur moet vervolgens verplaatst worden. Er moet een stukje binnenmuur worden geplaatst, waar het deurkozijn is verwijderd. Een bestaand deurkozijn met deur moet worden verplaatst. Het plafond moet worden aangeheeld en afgewerkt met spuitwerk. We hebben een ontwerp met de maatvoering voorhanden. Wij ontvangen hiervoor graag uw gespecificeerde offerte.

Installatietekening voor badkamers maken

Voor onze nieuwbouwwoning wil ik een installatietekening laten maken voor 2 badkamers. We weten de precieze indeling, gaat om een en ander op papier zetten voor de aannemer, zodat aansluitingen op de juiste plaats komen. Tekeningen moeten uiterlijk 4 november gereed. Zie bijlage voor het ontwerp (wijkt op een aantal punten iets af).