Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Soest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Soest heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Soest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Soest of directe omgeving.

581 klanten uit Soest bevelen een bij Casius in Soest aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Soest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: funderingsrapport maken, bouwtekening nokverhoging maken, constructieberekening laten maken, draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen, draagkracht van een plat dak berekenen, rapport draagkracht balkon maken, draagkracht berekenen voor dakterras, installatietekening voor keuken, constructieberekening maken voor draagmuur verwijderen, tekening dakterras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Soest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Soest:

Constructieberekening en ontwerp voor een kelder

Ik wil een bouwtekening laten maken voor een kelder in bosgrond, de kelder word 330 bij 510 cm. Hoogte 200 cm, dikte van de vloer is 20 cm, dikte wanden 20 cm en dikte deksel 20 cm. Er komt hier boven op een prefabwoning.

Schets maken voor principeverzoek gemeente

Bouwwerk naast woonhuis voor atelier en workshops schilderen. Totale grote 8m breed bij 12m in de lengte. Afwerking: houten geveldelen en als dakdekking een vlakke pan.

Bouwbegeleiding bij nieuwbouw

We laten een nieuwe woning bouwen in Soest. Om te zorgen dat alles netjes en binnen de tijd verloopt zijn wij op zoek naar iemand die hierin zou kunnen begeleiden. Wat kunt u voor ons doen in de aanloop naar en tijdens de bouw? Wat zijn de kosten? We gaan met de bouw starten direct na de bouwvak.

Overkapping tuin + garagedak aanpassen

We hebben nu een overkapping die aan de garage vastzit en aan de achterkant van plat dak van de keuken. Daartussen zit ingang/poort naar achtertuin. Daken zijn niet gelijk van hoogte en constructie dus niet mooi. We zijn op zoek naar mooie sfeervolle constructie van een overkapping boven terras aan tuin. Misschien dak schuur verhogen? Overkapping wordt ongeveer 4,5 x 8 . Ideen van ( tuin)architect zijn welkom. Eerst idee krijgen, dan verder uitvoeren met aannemer/tuinarchitect. Eerst willen we in contact komen een architect voor advies en tekeningen.

Beoordelen oorzaak scheur in voegwerk

In de loop van de afgelopen 4 jaar is een barst van ongeveer 2 m breedte in het voegwerk van een muur op ons dakterras op de 1e etage van onze 2-onder-1 kap woning ontstaan, waarbij op 1 plek het voegwerk eruit dreigt te vallen. Hiervoor hebben wij in juni van dit jaar een metselaar laten komen om een en ander te laten herstellen. Deze metselaar gaf aan dat dit niet zou hebben mogen gebeuren, aangezien ons huis nog jong is (bouwjaar 1997). Hij adviseerde ons een bouwkundig onderzoek te laten doen omdat hij vermoedt dat een balk verbogen is waardoor een en ander is gaan werken. We zoeken dus iemand die deze scheur kan beoordelen/advies kan geven. Mag ook eerder dan de aangegeven termijn.

Onderkeldering van woning /oprit, ...

Onderkeldering van woning /oprit, uitbouw zijkant woning (1 of 2 etages).