Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor inspectie constructie houten zoldervloer:

Inspectie constructie houten zoldervloer

Aan de achterkant van de woning trilt en kraakt de zoldervloer behoorlijk. De vloer buigt ook door en we hebben het idee dat dit steeds erger wordt. We vragen ons af of de constructie niet op enige wijze beschadigd is.
Onze klant uit Maarssen (Utrecht) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inspectie constructie houten zoldervloer uit heel Nederland:

Reparatie houtrot kozijn

I have recently bought an apartment and during the inspection they found wood rot: In de balken van de constructie is houtrot aanwezig. De delen met houtrot dienen te worden hersteld of onderdelen vervangen. In de dakconstructie of onderdelen daarvan zijn oude vochtplekken en oude sporen van een lekkage(s) aangetroffen. Deze lekkage(s) kunnen reeds schade hebben veroorzaakt die ten tijde van de visuele inspectie niet zichtbaar was. Indien u zekerheid wenst, kan een nader (destructief) onderzoek hier duidelijkheid over geven. Indien de oorzaak van deze lekkage ten tijde van de inspectie zichtbaar is geworden, staat deze elders in de rapportage vermeld. I would like to get a quote to see how much it will cost to repair this.

Kruipruimte inspectie

We willen graag een kruipruimte inspectie laten uitvoeren om vast te stellen of er houtrot, zwam, constructie problemen et cetera zijn. De kruipruimte is makkelijk bereikbaar en de kruipruimte heeft voldoende bewegingsruimte. De kruipruimte is 9 bij 6 meter en 120 cm hoog ongeveer.

Plat dak vernieuwen met EPDM

Wij willen graag een indicatieve prijsindicatie voor een vernieuwing van het huidige oude bitumen dak door middel van EPDM. Van 25 m2, inclusief een isolatielaag. Tevens moeten nieuwe nokvorsten, berekend op 60, worden aangebracht aangezien het platte dak grenst aan een schuin pannendak voor en achter. Tevens aanbrengen van een zinken daklijst. Graag zien wij ook graag uw certificatie vermeld. Wat garantie betreft is ons verteld dat die louter de dakbedekking betreft maar niet de constructie!? Waarschijnlijk is en inspectie ter plaatste noodzakelijk voordat er sprake kan zijn van een definitieve offerte. Ik afwachting van uw reactie

Constructie beoordelen schouw en gashaard

We willen graag kijken of het mogelijk is om de schouw van een oude ongebruikte gashaard te verwijderen uit de woonkamer met behoud van schoorsteen op het dak. We vermoeden dat dit mogelijk is aangezien een van de buren dit op het moment ook heeft. Het betreft puur om de inspectie of dit mogelijk is. Het sloopwerk zal zelf gedaan worden. Bedankt voor uw tijd. Met vriendelijke groet.

Rieten dak inspecteren en wellicht renoveren

Traditioneel rieten dak, het riet moet worden vervangen. Ik heb zorgen over de constructieve staat van de dakspanten. Ik wil hier een nieuw schroefdak en nieuw riet op leggen. Kunt u beoordelen of de constructie alleen verstevigd moet worden of vervangen? Wat zijn de kosten voor inspectie?

Constructie door nieuwe staalconstructie vervangen

Het gaat om een stalen balk van 10 of 11 meter, die over de volle breedte van twee woningen over de erkers op de begane grond ligt en een dubbel balkon draagt. De balk is geheel ingemetseld, op een strook aan de onder/voorkant van de balkons na (ooit bij een eerdere inspectie al eens opengemaakt), óók aan de onderzijde van de balkons. Momenteel scheurt het steenwerk aan de onderzijde open, naar mijn mening door roestvorming in de balk. Wat ik in eerste instantie wil weten, is hoe de zaak er voor staat/ bij ligt. Bij noodzaak tot vervanging wil ik uiteraard weten wat dat gaat kosten, omdat ik het samen met mijn buurman moet doen. Hopelijk zijn de foto's duidelijk.

Waterschade door optrekkend vocht herstellen

Uit de bouwtechnische keuring van ons nieuwe huis is naar voren gekomen dat er sprake is van optrekkend vocht. Wij willen dit graag laten behandelen. Wij zoeken een bedrijf dat op korte termijn beschikbaar is. In de rapportage van de keuring staat het volgende: Wanden vochtmeting: optrekkend Er is optrekkend vocht aanwezig. Dit kan schadelijk zijn voor de gezondheid en aanwezige constructie. Het optrekkend vocht kan op verschillende manieren (preventief) worden bestreden door middel van het verbeteren van de ventilatie in de kruipruimte of door injecteren van betreffende muren ter plaatse van het maaiveld. Er is een vochtmeting uitgevoerd in de wand(en). De uitkomst is te hoog. Om te komen tot een totaal herstelplan inclusief een garantie is vervolg inspectie noodzakelijk. De kosten van een nader onderzoek zijn afhankelijk van het soort onderzoek en daarom niet in deze rapportage opgenomen. Er is optrekkend vocht aanwezig. Er kan zich door deze hoge vochtigheidsgraad in de kruipruimte een (houtaantastende) schimmel ontwikkelen (bv. De huis- of kelderzwam). Deze kunnen met het blote oog niet waarneembaar zijn, zich heel snel ontwikkelen en in een ver stadium van ontwikkeling aanwezig zijn. Indien hierover zekerheid gewenst is, wordt een nader onderzoek aanbevolen. Met het meetinstrument dat is gebruikt, wordt door middel van een sensor tot circa 20 millimeter diep in het materiaal gemeten. Daar waar wandafwerkingen aanwezig zijn, zoals voorzetwanden, is een dergelijke meting niet mogelijk.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Wij hebben een bestaande woning gekocht en krijgen daarvan op 1 mei de sleutel. Wij willen daar een deel van een draagmuur tussen de woonkamer en keuken laten verwijderen, zodat er een open keuken ontstaat. De huidige muur is 399 cm breed en 280 cm hoog in de woonkamer. Er is op 250 cm hoogte een verlaagd plafond in de keuken. We willen een deel van ongeveer 300 cm breed en 250 cm hoog laten verwijderen, zodat we aan de rechterkant 65 cm overhouden voor een aanrechtblad en 15 cm aan de andere kant. Bij de bouwkundige inspectie heb ik begrepen dat er op het plafond een metalen H-constructie moet worden geplaatst waar de muur heeft gezeten. Het plafond in de keuken is al verlaagd en de H-constructie zouden we graag weggewerkt willen hebben met een koof inclusief spotjes. Het is mogelijk om een afspraak te maken voor het bekijken van de situatie. Daarbij krijg ik graag uw advies over de beste aanpak en een prijsopgave.

Inspectie constructie houten vloer

Afgelopen zondag heb ik in het kader van een kleine verbouwing mijn oude laminaatvloer verwijderd. De ondervloer daaronder bleek tot mijn grote schrik aardig rot te zijn. Vooral de draagbalken, maar ook een deel van de oude vloerplanken. Voordat ik over een oplossing na ga denken wil ik de omvang en oorzaak van het probleem vaststellen. En het lijkt me verstandig om daarvoor een adviseur in te schakelen. P.S. ik heb geen kruipruimte. Houten balken( 7 cm hoog, h.o.h. 50 cm) liggen rechtstreeks op een betonnen vloertje. Daar boven op liggen (van onder naar boven) houten planken, hardboard, parket, een dun laagje egaline o.i.d, plastic folie en laminaat. In de ruimte tussen de balken lag aardig wat zand en houtpulp.

Reparatie gevel

De raamdorpel is gescheurd of brokkelt af met als gevolg valgevaar/vochtdoorslag/mosvorming en vervolgschade aan de gevel. Het metselwerk vertoont plaatselijk scheurvorming met als gevolg verzwakking van de constructie en vochtdoorslag Beton is gescheurd of brokkelt af met als gevolg valgevaar en vervolgschade aan de constructie. Er is een inspectie geweest en daaruit blijkt dat dit moeten gebeuren. Gevels is ongeveer 5 a 6 meter breed en ongeveer 12 a 13 meter hoog. Met name werkzaamheden op de op derde verdieping. Pand bestaande uit 3 verdiepingen/verschillende appartementen.