Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit IJsselstein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in IJsselstein heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in IJsselstein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in IJsselstein of directe omgeving.

443 klanten uit IJsselstein bevelen een bij Casius in IJsselstein aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit IJsselstein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: bouwkundig advies uitbouw, constructieberekening t.b.v. muur uitbraak, draagkracht dakterras berekenen voor vergunning, constructieberekening maken en draagmuur verwijderen, constructieberekening draagmuur uitvoeren, bouwtekening maken uitbouw 1e etage, een serre ontwerpen, berekening maken ten behoeve van verwijderen draagmuur, constructieberekening en tekening carport maken, situatietekening voor omgevingsvergunning maken met spoed, draagkracht balkon berekenen, draagkracht dakkapellen berekenen, constructie tekeningen / draagkracht berekening dakterras, draagkrachtberekening ten behoeve van zonnepanelen en groendak, draagkracht balkon berekenen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in IJsselstein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in IJsselstein:

Draagkracht berekenen van dakterras

Wij willen een betonnen border gaan plaatsen. Onze vraag is of de draagkracht van het terras voldoende is om dit te realiseren.

Constructieberekening laten maken

Berekening voor een doorgang van 2.20 meter in een binnen/buiten muur zowel binnenmuur als buitenmuur apart dragend. Aangezien de binnenmuur de betonvloer draagt en buitenmuur de zijgevel van twee etages moet volgens mij een HEB 120 voor de binnenmuur als een HEB 120 voor de buitenmuur voldoende zijn.

Bouwtekening en constructieberekening maken

Ik moet voor een klus een bouwtekenning en een constructie berekenning laten maken en de vergunningaanvraag moet gedaan worden bij de gemeente voor een dakopbouw van 4 x 3.5 meter. Wat zijn de kosten voor de tekening en berekening?

Tekeningen en berekeningen bestaande en nieuwe situatie (met opbouw) tbv bouwvergunning

Ten behoeve van aanvraag bouwvergunning tekeningen en berekeningen nodig van bestaande en nieuwe situatie. Ook tekening en berekeningen opbouw zoals daglichttoetreding, ventilatievoorzieningen etc.