Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouwtekening voor een bouwvergunning maken:

Bouwtekening voor een bouwvergunning maken

Ik wil een bouwtekening laten maken voor de vergunningsaanvraag voor een dakkapel. De kapel wordt ongeveer 4 meter breed.
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwtekening voor een bouwvergunning maken uit heel Nederland:

Tekening voor een omgevingsvergunning maken

Een bouwtekening maken voor de aanleg van een steiger met een verbreding aan het einde, als terras. Het gaat hier om het afbreken van een bestaande steiger van 8 meter lang en 1 meter breed, het vernieuwen hiervan en uitbreiden met een terras van 4 x 3 meter. De werkzaamheden hier voor zijn al uitgevoerd. Het gaat dus om een bouwvergunning achteraf en de benodigde tekeningen hiervoor. Ik heb wel wat foto's van de oude steiger.

Situatietekening voor een omgevingsvergunning maken

Ik wil een bouwtekening laten maken voor het bouwen van een kelder onder de achtertuin en daarop een aanbouw. Daarnaast heb ik hulp nodig bij het aanvragen van (vooronderzoek) bouwvergunning. Afmeting van de tuin is: 846 L X 600 B. Er moet een afstand van 40 cm worden gehouden van de kanten. De muur van de kelder wordt 30 cm dik. De aanbouw wordt 600 L X 250 B. Gemeente heeft deze gegevens nodig voor een vooronderzoek: Checklist indieningsvereisten. Voor activiteiten die samenhangen met bouwen. Het is wenselijk van de bestaande en nieuwe situatie tekeningen te leveren. Van de nieuwe toestand moeten de volgende tekeningen worden gestuurd: • Situatietekening op schaal 1:1000, met daar op alle op het perceel aanwezige gebouwen, de ontsluiting, parkeerplaatsen en terreingrenzen; • Plattegrondtekeningen van alle relevante bouwlagen op schaal 1:100. In deze tekeningen moet worden aangegeven: de maatvoering van het gebouw en alle afzonderlijke ruimten binnen het gebouw, het gebruik van de ruimten; • Geveltekeningen op schaal 1:100; • Kleurenfoto’s van de bestaande toestand en van de omliggende bebouwing; • Kleuren- en materialenstaat van de toe te passen constructieonderdelen aan buitenzijde. Van de site van de gemeente Hilversum heb ik al de oude tekeningen kunnen downloaden.

Bouwtekening maken en hulp bij aanvraag bouwvergunning

Ik wil een bouwtekening laten maken voor het bouwen van een aanbouw en opbouw. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van een omgevingsvergunning. De gewenste afmeting van de te bouwen aanbouw zijn 4,9 bij 2,5 meter en opbouw 10 bij 4,9 meter. Materiaal: baksteen, hout, hout constructie platen voor het dak, bitumen, kunststof kozijnen. Niet bellen, mailen graag!

Bouwtekening voor een aanbouw maken

Ik wil een bouwtekening laten maken voor een aanbouw aan de achterzijde, aanvullend aan bestaande uitbouw, afmetingen 2 bij 6 meter. Graag wil ik ondersteuning bij de aanvraag van de bouwvergunning en adviezen voor vernieuwen kozijnen in rest van het huis.

Gebouw bouwen met kleedkamers en doucheruimte

Voor het realiseren van een gebouw waarin 4 kleedkamers met doucheruimte, een commissiekamer, een CV ruimte, een keuken en een toiletruimte moeten komen vraag ik hierbij een aantal offertes aan. De maximale afmetingen zijn 21 x 9 x 3 meter ( L x B x H ) Op de locatie waar de nieuwbouw moet gaan komen staan nu nog de oude kleedkamers waardoor alle aansluitingen aanwezig zijn (Electra, Gas, Water, en de aansluiting op het riool). De bouwvergunning is nog niet aangevraagd, ook is er nog geen gedetailleerde bouwtekening.

Bouwtekening maken en bouwvergunning aanvragen

Wij willen een bouwtekening laten maken en de bouwvergunning laten aanvragen voor het bouwen van een aanbouw. De gewenste afmetingen van de nieuw te bouwen aanbouw zijn ongeveer 5 x 3.50 meter en volgens tekening nieuwe keuken, die erin moet komen. Materialen: electra aansluitingen, stenen, betonvloer, plat dak, spouwmuren + isolatie, 1x kozijn hergebruiken, nieuwe openslaande deuren en 1x nieuw kozijn.

Bouwtekening voor bouwvergunning maken

Ik wil graag een bouwvergunning voor een villa.

Bouwtekening maken voor de plaatsing van 2 dakramen

Voor een woning die de specificatie "beschermd stads- of dorpsgezicht" heeft, wil ik een bouwvergunning aanvragen voor het plaatsen van 2 Velux dakramen op de zolderverdieping. Daarvoor heb ik een bouwvergunning nodig. Ik hoor graag welke informatie u hiervoor nodig hebt, hoe lang het maken van de tekening in beslag neemt en wat de kosten zijn.

Heipalen trillingsvrij plaatsen

Het trillingsvrij plaatsen van 8 heipalen voor vrijstaand houtskelet woning op kavel in Amsterdam tussen bestaande bouw waar de heipalen op een ondieper gelegen zandplaat staan. Een eerste poging om op gebruikelijke wijze te heien is gestrand. Er is een sonderingsrapport aanwezig, tevens bouwtekening en bouwvergunning.

Grote schuur met verdieping bouwen

Ik heb een 17e eeuwse woonboerderij met bijgebouwen gekocht. Ik wil daar een bestaande schuur laten vervangen door een geïsoleerde schuur in HSB. Er moet een zolder op komen met stahoogte. Het is de bedoeling dat 3/4 deel van de schuur is bestemd voor opslag en het andere deel wordt ingericht voor verblijf, compleet met alle voorzieningen daartoe. Ik nodig graag aannemers uit om mijn wensen te bespreken en een bouwtekening te maken met bijbehorende prijsopgave. Vervolgens kan ik tijdig de aanvraag voor de bouwvergunning indienen. Het is mijn wens om de bouw van de nieuwe schuur al in september of oktober te laten starten, zodat eind van dit jaar alles klaar is.

Partners

Partners van Casius