Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor tekening maken voor een gebruiksmelding:

Tekening maken voor een gebruiksmelding

Graag ontvangen wij een offerte voor het updaten van onze gebruiksmelding ten bate van de brandweer (vluchtroute, brandhaspels en dergelijke). De huidige tekening is bijgesloten, enkele details dienen te worden aangepast en een brandslang haspel moet worden verplaatst.
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tekening maken voor een gebruiksmelding uit heel Nederland:

Modern TV meubel maken

Tv meubel - zwevend - mag uiteraard iets afwijken van de tekening! Ruim 4 meter breed in totaal, met achterwand, enkele dichte vakken, boven mogen ook enkele vakken open zijn. Zo strak en modern mogelijk. Indien mogelijkheid er is, het meubel door laten lopen in een plank zodat het tevens een speelplek is voor kleine kids ( optie, hoeft niet perse als dit niet nodig is) het is voor een klant, dus alle opties zijn welkom zodat de klant uiteindelijk zelf een keuze zou kunnen maken! Gaat echt om een globale prijs indicatie.

Aanbouw aan achterzijde dijkwoning

Het betreft een aanbouw aan de achterzijde van de woning van 4 meter diep en 6 meter breed. De fundering moet tevens geplaatst worden. Er zal geheid moeten worden. Het geheel zal gesplitst worden in twee kamers, welke aan de achterzijde openslaande deuren of een schuifpui krijgen in plaats van gewone ramen. Tussen de bestaande woning en de aanbouw zal een stalen opvangconstructie gemaakt moeten worden om het geheel op te vangen. Het dak zal als dakterras gebruikt worden en ook daar zal een schuifpui of openslaande deuren geplaatst worden (er zit nu een raam) op dijkniveau. Ook hier geldt dat de doorgang waarschijnlijk ondersteund moet gaan worden. Er is al een schets gemaakt. Als het mogelijk is de aanbouw te maken dan zal er een tekening voor de vergunningsaanvraag gemaakt moeten worden. Tevens berekeningen voor de doorgangen. Casco of afgewerkt opleveren is afhankelijk van de prijs.

Plafond verlagen

Voor onze nieuwbouw woning zijn wij nieuwsgierig naar uw offerte betreffende: Verlagen plafond (met bijlage beg grond) In de keuken en de eetkamer willen wij een kader rondom verlagen en voorzien van inouwspots waardoor een verlaagde rechthoek ontstaat. Het kader willen we zo’n 50cm breed maken. De tekening van de keuken en eetkamer met ingetekend kader stuur ik als bijlage mee. Op die tekening is ook te zien dat het aanluitpunt in beide ruimtes buiten het te verlagen kader valt. Graag indien mogelijk een offerte met en zonder deze verplaatsing van de elektra. De bijlage met in potlood de twee te verlagen kaders voeg ik toe.

Konijnenhok maken in de tuin

Graag wil ik een strak, modern, konijnenhok inclusief ren met dakbedekking laten maken, totale lengte ongeveer 2,50 meter, en anti knaag strips. Tekening is nog niet helemaal rond (het hoeft ook pas eind april klaar te zijn - dan kunnen de konijnen pas naar buiten). Ik laat me ook graag adviseren. Timmerman mag de materialen leveren en het zou fijn zijn als het ook geschilderd kan worden.

Aanbouw van twee verdiepingen maken

Wij willen een aanbouw realiseren van 4 meter breed en 6 meter diep, met openslaande deuren en een vaste buitendeur. Boven op de aanbouw moet nog een dakopbouw komen van dezelfde afmetingen. Ik heb een voorbeeld tekening die ik u per email toe kan zenden. Ik wil graag water en elektra in de aanbouw hebben. Ik wil dit gemetseld hebben met een betonnen binnenkant. In de tekening wordt duidelijk hoe ik het precies wil hebben.

Afscheidingskast tussen woonkamer en keuken maken

Ik wil een afscheidingskast tussen woonkamer en keuken laten maken. De keuken is ongeveer 2.20 meter. Breed en ongeveer 2.50 hoog. De kast zou 30 cm diep worden. Aan de éne kant willen we een stuk van ongeveer 50 cm laten maken, aan de andere kant 70 cm. Beide delen worden aan de bovenkant verbonden. Aan de linkerkant is dat ook de beste bevestigingsmogelijkheid (het plafond), want de muur aan die kant biedt geen houvast. Als het kan zouden we graag twee openslaande deurtjes tussen beide kanten in willen. Een deel van de linkerkant en de deurtjes moet licht doorlaten, omdat het huis toch al vrij donker is, en we de ramen niet af willen sluiten. Het geheel moet van hout gemaakt worden. Bijgevoegd een tekening waar te zien is; een werkblad met licht gekleurde delen voor de zijwanden, een werkblad met vooraanzicht en een werkblad waarbij de kast eroverheen getekend is. De uitvoering graag in echt hout. Geen mdf, spaanplaat of iets dergelijks.

Berekening maken voor terras annex schuur

Ik wil een constructieberekening en tekening laten maken voor een terras met daaronder een schuur, direct achter mijn woning (zie tekening) Er zal daarbij wat uitgegraven moeten worden (circa 1 meter), met kans op verzakking van mijn woning. Zie bijgevoegde tekening. De tekening is een indicatie van hoe het kan worden. De bouw gaat van start binnen nu en enkele maanden.

Zolderindeling maken inclusief dakramen

Voor ons nog op leveren huis, verwachting mei/juni 2018, willen we graag de zolder laten verbouwen. Hiervoor hebben we nodig twee kleine dakramen en twee grotere dakramen (zitten nu nog geen ramen in). We willen op de zolder 2 slaapkamers maken en een berghok en een washok. (Het huis wordt geheel geïsoleerd opgeleverd). We houden hierbij de optionele indeling aan zoals aangegeven op de tekening. Op de slaapkamers en in het berghok moet verlichting komen met een schakelaar en een stopcontact. Het moet behangklaar afgewerkt worden. Er moeten 4 deuren in komen, de deuren zelf, opdek, zijn over van beneden.

Keuken slopen en montageklaar maken

We willen de oude keuken laten slopen en montageklaar maken. levering van de keuken in week 5 van 2018. - 7x onder en bovenkastjes, vaatwasser, gaskookplaat en oven, koelkast, tegelwerk en afvoeren afval. - Verwijderen plinten woonkamer 4,85 bij 8,55 meter en afvoeren afval. - Egaliseren achtermuur en zijmuur, lengte achterwand 4,85 meter, zijwand circa 3,5 meter. - Verwijderen parket 4,85 bij 3,5 meter, parket loopt door in rest van kamer, moet afgezaagd worden. - Aanleggen water, verplaatsen 1 meter langs de muur volgens tekening. Zie brochure voor huidige aansluiting, vaatwasser zit links naast gootsteen. - Aanleggen elektra volgens tekening, waarschijnlijk extra groep nodig voor inductiekookplaat. - Betegelen vloer 4,85 bij 3,5 meter. Tegels nog niet aangeschaft.

Fundering maken voor nieuwe woning

Graag zou ik een richtprijs willen ontvangen voor het volgende: Object: Schuurwoning Locatie: Westzaan Afmeting: 13 x 6 meter Grond: Veengrond Palen: Slaan tot vaste grondlaag (16 meter?). Een sondering moet nog gedaan worden. Vloer: betonplaten Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog aanvullende vragen hebben dan hoor ik het natuurlijk graag. Bijgevoegd is een tekening van het object. In afwachting van uw reactie en met een hartelijke groet.

Partners

Partners van Casius