Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouwtekening voor vergunning gemeente:

Bouwtekening voor vergunning gemeente

Bouwtekening voor uitbouw aan de voorkant van onze nieuwe nieuwbouwwoning.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwtekening voor vergunning gemeente uit heel Nederland:

Aanbouw maken tussen huis en woning

Wij willen graag een aanbouw plaatsen aan het huis. Wij zouden ook graag op deze aanbouw een verdieping maken. De aanbouw willen we circa 2.5 x 6 tot 7 meter willen hebben. De gevel doorbreken voor een doorgang. Boven in de gevel ook een doorgang maken. Er is nog geen fundering. Een gemetselde aanbouw en mogelijk ook opbouw. We hebben nog geen bouwtekening of vergunning. Alleen zijn wel benieuwd hoeveel dit gaat kosten en op het mogelijk is.

Balkon/dakterras vergroten bij woningen

Ik wil 4 bestaande balkons / dakterrassen laten uitbreiden van 4 verschillende woningen. Er zijn nu al balkons aanwezig. De dakconstructie moet ook verstevigd worden, hier willen we ook graag advies over. De uitbreiding per woning is ongeveer 6 meter diep en 5,5 meter breed. Er is nog geen vergunning aangevraagd en nog geen tekening gemaakt. We willen graag advies en een prijsopgave ontvangen. Er dient ook een bouwtekening en constructieberekening te worden gemaakt. We willen de uitvoering in het voorjaar van 2018.

Opbouw op een tussenwoning

Ik heb een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 2003 en krijg daarvan op 1 november de sleutel. Het huis heeft 2 woonlagen en een pannendak met een flauwe hellingshoek. Het is mijn wens om er een extra verdieping op te laten bouwen van ongeveer 512 x 504 cm (25,8 m²). Dit is bij de buurwoning en ook bij andere woningen in de straat al gerealiseerd. Het verkrijgen van een vergunning zal daarom geen probleem zijn. Ik ga graag met aannemers in gesprek over de mogelijkheden en kosten. Ik heb een globale schets, nog geen bouwtekening.

Extra verdieping bouwen op een plat dak

Ik woon in een tussenwoning en wil daar graag een goed geïsoleerde extra verdieping op laten bouwen van 5 x 7 meter. Op het platte dak is nu een lichtkoepel aanwezig die ik wil laten verplaatsen naar de nieuwe verdieping. Ik wil de nieuwe verdieping laten indelen, zodat er een slaapkamer, doucheruimte en bergruimte ontstaat. De klus dient geklaard te worden voor eind volgend jaar februari 2018. Andere buren hebben ook een opbouw, ik weet alleen niet of dit meteen al gerealiseerd is tijdens de bouw. De startdatum is in overleg te bepalen. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd en bezit nog geen bouwtekening. Ik wil graag een afspraak maken met een aannemer voor advies en een prijsopgave.

Bouwtekening maken

Voor een onlangs gekochte woning willen een inpandige garage verbouwen tot slaapkamer met badkamer. De garagedeur willen we vervangen door een gemetselde gevel met een bovenlicht (houten kozijn). De voorzijde van de garage is 285 cm breed. In linker zijmuur van garage (170 cm breed) willen we de "normale" deur (90 cm breed) vervangen door een inbraakveilig raam dat wél open kan (houten kozijn) met daaronder metselwerk. Ook willen we graag roosters voor de benodigde ventilatie. Er zijn geen bouwtekeningen van het huis. Aangezien de verbouwing aan de voorzijde van de woning is, is een omgevingsvergunning nodig. Hiervoor hebben wij een bouwtekening nodig met een schatting van de kosten die gemoeid zijn met het vergunningsplichtige deel van de verbouwing. Deze vergunning willen we op korte termijn indienen.

Bouwtekening en constructieberekening voor een dakopbouw

Ik wil graag een bouwtekening met constructie berekening laten maken voor een dakopbouw op onze woning. Het gaat om een complete dakopbouw op een plat dak, 9,2 x 6 meter . Gevelafwerking met bakstenen en golfplaten en aan de voor en achterzijde 3 keer kunststof kozijnen. Daarnaast wil ik graag dat de vergunning ook aangevraagd wordt. Het betreft een hoekwoning. Voor meer kunt u contact opnemen. Ik heb de huidige tekeningen van de gemeente opgevraagd.

Bouwtekening voor vergunningaanvraag bij gemeente Koggenland

Ik heb een bouwtekening nodig die voldoet aan de gemeente eisen voor het plaatsten van een Blokhut. Ik heb een vergunning nodig voor dit project. Aanzichten, doorsnede, fundering. De tekeningen van de leverancier van de blokhut (die niet voldoen), zijn aanwezig; ook foto's van een vergelijkbaar project. De maat van het gebouw is 5 x 7 meter: een afgesloten gedeelte van 5 x 5 meter met een terras van 5 x 2 meter. Het materiaal is 7 cm dik blokhutprofiel, dak met dakshingles, fundering op hardhouten palen met houten vloer.

Verdieping op een tussenwoning bouwen

Wij wonen in een tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak. We hebben de wens om hier een etage op te bouwen van ongeveer 50 m², zoals elders in de straat en wijk ook al bij diverse woningen is gedaan. Een vergunning krijgen is derhalve geen probleem. We hebben nog geen bouwtekening maar gaan die even opvragen bij een bewoner die al een opbouw heeft. We willen graag een offerte ontvangen voor een casco opbouw waar al wel het leidingwerk is aangelegd en voor een volledig afgewerkte opbouw. We maken graag een afspraak.

L-uitbouw plaatsen aan achterzijde en zijkant

Wij zouden graag een uitbouw aan de achterzijde en deels aan de zijkant laten bouwen. De breedte van de woning wordt 8.50 meter en de lengte aan de zijkant 6.50 meter. Dit houdt in dat de uitbouw overal 2.50 meter naar buiten gaat. Er moet een technische bouwtekening komen. De woning heeft een schuin dak tot onder raam eerste verdieping met dakpannen met bakstenen muren. Heipalen waarschijnlijk vereist. Geen pilaren in huis, draagbalken dus. Zowel bij de achterzijde als de zijkant willen wij openslaande deuren inclusief 2 ramen elk, tot grond, en een extra raam aan de achterzijde bij keuken. De uitbouw dient casco opgeleverd, elektra, stucwerk, afwerking doen we zelf. Wij zijn reeds in het bezit van een sondering en grondboringsrapport en de originele bouwtekeningen huis. Het is nog onbekend of er een vergunning noodzakelijk is.

Bouwtekening maken voor een schuur/garage

De huidige schuur vergroten/uitbreiden door een verbreding en carport. In de nieuwe situatie moet een praktijkruimte. Elektra is aanwezig. Water zit vlakbij. Er moet geheid worden. De schuur is nu 3 x 8 meter. Ik weet nog niet precies hoe groot hij moet worden. Ik verwacht dat er geen vergunning bij de gemeente voor nodig is.

Partners

Partners van Casius