Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Amersfoort of directe omgeving.

3303 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: tekening en berekening voor verbouwing maken, constructieberekening voor verbreden van gat in draagmuur, berekening en tekening voor verwijderen draagmuur, draagkracht dak berekenen, bouwtekening voor een dubbele dakkapel met nokverhoging., funderingsrapport maken, constructietekening en berekening voor opvang van draagmuren, draagkracht berekenen van een plat dak, bouwtekening voor een dakopbouw, draagkracht berekenen van balkon voor opblaas jacuzzi, draagkracht berekenen van een plat dak, draagkracht van een plat dak berekenen, tekening voor een omgevingsvergunning maken, constructieberekening laten maken, tekening inventaris en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Amersfoort:

Vervangen convectorkachels door paneelradiatoren

Wij willen op onze benedenverdieping 2 convectorkachels vervangen door paneelradiatoren. Het gaat om radiatoren van 30 cm bij 300 cm en ongeveer 20 cm bij 120 cm. Graag klus in overleg en na advies.

Draagkracht berekenen van een balkon

Op mijn plat dak en dakterras wil ik beplanting aan laten leggen. Hiervoor moet ik weten wat de draagkracht is. Het betreft een woning uit 2003.

Bouwtekening voor vergunning gemeente

Bouwtekening voor uitbouw aan de voorkant van onze nieuwe nieuwbouwwoning.

Kruipruimte en verlaagd plafond met camera inspecteren

Wij hebben een jaren '30 hoekwoning gekocht en krijgen daarvan op 1 december de sleutel. Wij willen graag op 1 december een inspectie van de vloerbalken in onze kruipruimte laten verzorgen. Er is een luik in de gang, maar de kruipruimte zelf is niet toegankelijk, dus zal er een camera gebruikt moeten worden. Verder is er in de woning een verlaagd plafond aanwezig. We willen graag laten bekijken wat er boven zit. We ontvangen graag vooraf een kostenindicatie van de gevraagde inspectie.

Constructieberekening opnieuw maken

Een ingenieursbedrijf heeft een constructieberekening gemaakt voor het maken van een deur van de woonkamer naar de studeerkamer, gasbetonblokken 30 cm. Het bouwbedrijf vindt de oplossing zwaar over de top en denkt dat een H profiel genoeg is. Erboven zijn zelfdragende kanaalplaten. Kunt u bepalen wat er het best gedaan kan worden? Moet er een poort geplaatst worden?

Kleur- en inrichtingsadvies

Graag zou ik een inrichtingsadvies krijgen voor onze U vormige woon- en eetkamer, afmeting circa 45 m2. Kunt u mij de kosten aangeven voor een dergelijk advies?

Constructieberekening maken voor doorbreken muur

In ons nieuw gekochte huis zit een draagmuur met een steunbalk van 2,5 m. Deze steunbalk willen wij verlengen tot 4,4 m met een steunpilaar op 3,4 m. Hiervoor willen wij de (on)mogelijkheden bespreken en constructieberekeningen laten maken. Graag een offerte voor deze werkzaamheden.

Ontwerp uitbouw

Ontwerp door architect/aannemer voor uitbouw bestaande woning aan de achterkant, daarbij moet de keuken ook verbouwd en opnieuw ingedeeld worden. Gaat om ontwerp/tekeningen en berekeningen.

huis verbouwen

Ik wil huis verbouwen nieuwe keuken 2 slaapkamer woonkamer en schilderen plus nieuwe thuin aanleggen, wil weten wat alles kost

Draagmuurberekening en trapgat berekening

Graag een berekening maken voor een muur waarop de dakconstructie leunt. Hieronder is doorgang niet hoog genoeg om zonder bukken door te lopen. De doorgang moet hoger worden, hievoor dient een berekening gemaakt te worden. Volgende is berekening voor het maken van een trapgat in beton. Grote trapgat van ongeveer 130 bij 70 cm.

Draagmuurberekening en trapgat berekening

Graag een berekening maken voor een muur waarop dakconstructie leunt. Hieronder is doorgang niet hoog genoeg om zonder bukken door te lopen. Deze doorgang moet hoog genoeg zijn. Volgende is graag berekening voor een trapgat in beton. Grote trapgat ongeveer 130 bij 70 Alvast bedankt. Met vriendelijkje groet, Boris

uitbouw eerste verdieping

Benedenverdieping is 1.20 m langer. We willen de eerste verdieping 1.20 m uitbouwen zodat de badkamer en een slaapkamer langer wordt. De buren hebben dit al gedaan. We willen een bouwtekening voor een bouwvergunning.

Interieurontwerp nieuwe woonkamer

Wij wonen met veel plezier nu 6 jaar in ons huis. Een aantal meubelstukken uit onze vorige woning zijn mee verhuisd en het is allemaal wel aardig maar niet geweldig. En dat is nu juist wat wij willen geweldig. Dus ben ik op zoek naar de persoon die mij daar bij kan helpen. Nieuwe indeling, kleine verbouwing of....

Het aangeven van maatvoeringen op een ...

Het aangeven van maatvoeringen op een bouwtekening. Het is een nieuwbouw project.