Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouwtekening aanpassen:

Bouwtekening aanpassen

Ik heb de tekeningen ontvangen van mijn huis in een nieuwbouw project. Echter wil ik wat aanpassingen doen en wil dit graag in de tekeningen laten opnemen voor een beter beeld. Het gaat voornamelijk om de 1ste verdipeing. Ik hoor graag van u.
Onze klant uit Abcoude (Utrecht) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwtekening aanpassen uit heel Nederland:

Bouwkundige tekeningen aanpassen

Door diverse verbouwingen op 2 van onze locaties kloppen de tekeningen niet meer. Hier zouden we graag voor beide locaties 1 goede tekening willen laten maken. De ene locatie is in Vleuten en de andere in Utrecht. Wij willen een goede bouwtekening.

Bouwtekening aanpassen

Ik heb een schoorsteen aan de voorkant van het huis gezet en nu moet ik daar een bouwtekening van hebben voor welstand terwijl de schoorsteen er al staat. Alle tekeningen van het huis zijn aanwezig. De afmetingen van de schoorsteen zijn 75 bij 75 centimeter en 3,20 meter hoog.

Niet dragende muren verwijderen en afwerken

Ik wil graag mijn woonkamer vergroten. Hiervoor moeten er 2 niet dragende muren verwijderd worden. Betreft een muur van steen of gipsblokken en ik denk een van gipsplaten. Graag ook stucwerk wanden en plafond afwerken en elektra aanpassen. De vloer doe ik zelf. Op bijgevoegde bouwtekening te zien welke muren verwijderd moeten worden. Betreft slaapkamer 1 en 2 die bij de woonkamer worden gevoegd. Betreft een muur van 3.55 meter en een van 4 meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Bouwtekening voor dakopbouw aanpassen

Wij hebben een hoekwoning gekocht waar wij een dakopbouw op willen laten maken. Wij hebben een bouwtekening van de bewoners van de andere hoekwoning in het rijtje ontvangen. Wij willen die bouwtekening graag laten spiegelen, zodat we die voor onze vergunningaanvraag kunnen gaan gebruiken.

Bouwtekening aanpassen na werkzaamheden

Bestaande bouwtekening aanpassen i.v.m. aan te brengen brandwerende voorzieningen en compartimentering van een bedrijfsverzamelgebouw met bedrijfswoning. We hebben een digitale bouwtekening. Die moet worden aangepast als de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Bouwtekening aanpassen en digitaliseren

Ik wil een bouwtekening van een bestaand bedrijfspand aanpassen, in de vorm van het intekenen van stellingen en kasten.

Elektra, water en afvoer in de keuken aanpassen

We zijn op zoek naar een bedrijf dat elektra, water en afvoer en afzuigkap wil aanpassen in onze keuken in week 50. We krijgen een nieuwe keuken die in week 51 geleverd wordt en aangesloten wordt. Het gaat om een 3 meter lange keuken en de punten van aansluiting komen vrijwel op de zelfde plaats. Bouwtekening en omschrijving van de punten waar alles moet zitten, is aanwezig. Gaat voornamelijk voor de afzuigkap aansluiting en afvoer lucht kanaal en extra stopcontacten groep. Wij hebben nu keramisch kookplaat en gaan over inductie. Er is een leidingsschema aanwezig.

Bouwtekening laten maken voor een woonboerderij

We willen de begane grond en eerste verdieping van een woonboerderij van in totaal 800 m3 laten intekenen voor onze gewenste verbouwing. We willen de zolder van de deel in gebruik gaan nemen als verdieping en de indeling van de begane grond aanpassen naar onze wensen. Ook de indeling van de eerste verdieping van het voorhuis willen we veranderen. Een schets van de gewenste indeling hebben we al gemaakt. De tekeningen willen we gebruiken, zodat we offertes bij aannemers kunnen aanvragen.

Garage en tuinkamer van drive-in woning verbouwen tot woonkeuken

In mijn nieuwe woning bestaat de begane grond nu uit een tuinkamer met garage, maar wij willen er een woonkeuken maken. Wij voorzien de onderstaande werkzaamheden: - de garagedeur verwijderen - een kunststof kozijn met ramen aan de voorkant plaatsen - de muur tussen de tuinkamer en garage doorbreken om één ruimte te maken. Een klein deel van de muur bestaat uit een afvoer kanaal van bovenliggende verdiepingen en moet blijven staan. - de deur van de entree verplaatsen - elektra, water en riolering aanpassen voor de keuken - cv leidingen aanpassen - Van een klein muurtje bij de garagedeur een binnenklimaatmuur maken - de vloer egaliseren - het plafond stuken - de groepenkast vervangen Er is een bouwtekening beschikbaar.

Bouwtekening aanpassen

Wij hebben tekeningen uit 2008 van de opbouw voor ons huis, deze moeten aangepast worden met twee maal een rookmelder en de nieuwe eisen van isolatie in de detailtekeningen. De tekeningen zijn ingescand als pdf. Wie kan mij helpen.