Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Abcoude te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Abcoude heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Abcoude u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Abcoude of directe omgeving.

204 klanten uit Abcoude bevelen een bij Casius in Abcoude aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Abcoude bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: bouwtekeningen/ontwerp voor CPO-project, bodemonderzoek voor fundering kelder, bouwbegeleiding bij nieuwbouw van een aantal huizen, bouwtekeningen met constructieberekening laten maken, pand splitsen in drie woonlagen, restauratieplan maken voor verbouwen rijksmonument, tekeningen voor dakterras op portiekwoning, constructieberekening maken voor het dakterras, bouwtekening maken voor het een dak doortrekken, bouwtekening voor schuur/garage/carport maken, constructie berekenen vanwege verwijderen draagmuur, constructieve aanpassing berekenen aan een dakspant, bouwtekening voor woonwagen, installatietekening voor de keuken en badkamer maken, vergunningaanvraag verbouwing en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Abcoude staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Abcoude:

Bouwtekening aanpassen

Ik heb de tekeningen ontvangen van mijn huis in een nieuwbouw project. Echter wil ik wat aanpassingen doen en wil dit graag in de tekeningen laten opnemen voor een beter beeld. Het gaat voornamelijk om de 1ste verdipeing. Ik hoor graag van u.

Bouwtekening maken

Plaatsen van een kapverdieping op bungalow. Gedetailleerd 'kappenplan' van toepassing (rechte dakkapellen, minder dan helft van dak met dakkapel, geen loggia, geen overhang en 40% helling dak. Bouwtekening/schets vereist voor afwijking van kappenplan (overhang en slepende dakkappellen, eventueel loggia, conform huizen in aangrenzende straat waar kappenplan niet van toepassing is; i.e. nieuwbouw).