Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouwtekening chalet laten maken:

Bouwtekening chalet laten maken

Ik wil een bouwtekening laten maken voor een chalet. Ik heb alle schetsen en maten al, alleen wil ik het graag professioneel laten maken.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwtekening chalet laten maken uit heel Nederland:

Casco woning aan de hand van bouwtekening

We hebben een stuk grond gekocht. Ik wil daar graag een geheel nieuwe woning laten bouwen inclusief garage. Het is een houten chalet woning, we willen stenen wanden aan de binnenkant. We hebben een kleine aanpassing t.o.v. de bestaande bouwtekeningen. In de woonkamer willen we nog wel een achterwand van glas hebben. De bouwtekeningen liggen nu bij de gemeente. Voor de bouwtekeningen en de verdere omschrijving, zie deze link. http://www.strijbosch.com/detail/verkoop-grond-ommel/5106279?dosearch=True&flowstatus=ForSale,ForSaleReserved,ForSaleWithBid,ToCompleteForSale,SoldUnderReserve&newestate=False&newestate=False&pageindex=1&pagesize=5&rentedperiod=999&searchpage=ForSale&soldperiod=999&sortdirection=DESC&sortfield=publication_modified&transactiontype=Sale

Dakpannen van chalet vervangen door dakplaten en dakraam plaatsen

Graag ontvang ik offerte voor vervanging van dakpannen (chalet en veranda) door dakplaten (geïsoleerd), met aanbrengen 1 dakraam. De oppervlakte bedraagt ongeveer 75 m2. Het is een schuin dak met een milde hellingshoek. Het dakraam wil ik met dubbel glas en zonwering, en op afstand bedienbaar. Graag ook specificatie die ik kan gebruiken voor melding aan Welstand van Amersfoort. Ik kan per mail nog een bouwtekening (PDF) toezenden.

Bouwtekening maken voor woonwagen met verdieping

Graag wil ik een bouwtekening offerte aanvragen voor een het zelf bouwen van een woonwagen met een bovenverdieping. Ik heb al contact gehad met de gemeente. De gemeente heeft een toezegging gedaan dat we verbonden zijn aan de maten van 8 bij 10 en 7 meter hoog, nok hoogte tot 10 meter. Nu hebben wij een chalet 8 meter bij 10 en 4,5 meter hoog. Dan wel verankert in de grond wat we bij de nieuwe chalet weer willen. Graag hoor ik van u wat de koste zal zijn voor de definitief offerte,die tot goedkeuring zal zijn bij de gemeente. Graag hoor ik spoedig van u.

Leidingen leggen in een chalet

Ik ben bezig met een aanbouw van mijn chalet. Hiervoor liggen nog geen leidingen. Ik wil graag een aansluiting voor een wasmachine, en de huidige wasmachine aansluiting opheffen. Ik wil een WC aansluiting toevoegen aan de huidige badkamer. Voor de aanbouw wil ik graag 3 radiatoren aansluiten en plaatsen. Er komt een nieuwe badkamer die ook een aantal aansluitingen nodig heeft; een wasbak, douche en WC aansluiting. Ik heb een bouwtekening toegevoegd. Ik ben op zoek naar een prijsindicatie en wil z.s.m. aan de slag.

Blokhut of chalet bouwen

Wij willen een chalet/blokhut laten bouwen van ongeveer 9 bij 4 meter. Het liefste van kunststof of duurzaam hout waar weinig onderhoud in zit. De fundering is geregeld. Het zou gaan om het maken van een bouwtekening, leveren van de benodigde materialen en het bouwen ervan. Graag zouden we willen weten binnen wat voor termijn dit gerealiseerd kan worden en wat dit maximaal gaat kosten, zowel in kunststof materiaal als hout.

Ik wil/moet een bouwtekening hebben van ...

Ik wil/moet een bouwtekening hebben van mijn huidige chalet, waarin ik woon op een camping. Dit moet om een woonvergunning te kunnen krijgen!