Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructieberekening draagmuur uitvoeren:

Constructieberekening draagmuur uitvoeren

Ik wil de draagmuur in ons huis afbreken, de muur is ongeveer 3,5 lang. Aangrenzend aan de muur die bij voorkeur verwijderd moet worden zit al een draagbalk van 2 meter (eerder verwijderd in verband met uitbouw). Ik ben benieuwd of die 350 cm ook verwijderd kan worden met behulp van een draagbalk).
Onze klant uit Oldenzaal (Overijssel) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructieberekening draagmuur uitvoeren uit heel Nederland:

Bouwtekening constructieberekening voor te maken muurdoorbraak

Wij hebben een nieuwe woning gekocht waar een opbouw op is gezet. Wij willen een muur doorbreken maar weten niet of dit een draagmuur is (was voorheen de buitenmuur). Oude bewoners vertellen dat er nog een kozijn in zit en gipsblokken om de muur zijn gezet. Ik heb oude bouwtekeningen van 2003 die nog geldig zijn (is goedgekeurd door de gemeente). Wat zijn de kosten om er achter te komen of dit een draagmuur is, ja of nee.

Draagmuur verwijderen plus stalen balk plaatsen

Goedemiddag, Graag vraag ik een offerte aan voor een wanddoorbraak van een draagmuur + plaatsen van stalen constructie (incl afvoeren puin etc). Het gaat over een draagmuur binnen het appartement op Maritzstraat 8h Amsterdam. Ik heb de constructieberekening toegevoegd in de bijlage . Mochten Julie deze klus aan willen nemen en ik ga akkoord met de offerte, wanneer zouden jullie dan beschikbaar zijn om dit uit te voeren? Onze vergunning is al rond en willen zo snel mogelijk aan de slag. Wij zijn namelijk een grote renovatie aan het houden en alle andere werkzaamheden wachten momenteel tot deze muur weg is. Alvast heel erg bedankt! :) Ik kijk uit naar jullie reactie. Met vriendelijke groet,

Fundering verbreden

Bij het verwijderen van een draagmuur is er een constructieberekening gemaakt voor de draagbalk. Hieruit is bekend geworden dat wij op 2 plaatsen de fundering moeten verbreden. Er moet ongeveer 2,5 m2 betonfundering bij komen. Zie pagina 18 van het document voor meer toelichting.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Betreft het doorbreken van een draagmuur. Vergunning is verleend, constructieberekening aanwezig.

Draagbalk plaatsen wc ruimte verplaatsen

Ik heb een huis gekocht waar wij medio november/december in mogen trekken. Hiervoor moet een twee tal zaken uitgevoerd worden. Ik wil graag een draagbalk van ongeveer 2,5 a 3 meter laten plaatsen tussen mijn keuken en de eetkamer. Hou hier rekening mee dat alle bouwtekeningen en een constructieberekening ook nog gemaakt moeten worden .Daarnaast de wc verplaatsen van onder de trap naar tussen de trap en draagmuur. Hier zal ook nieuwe wanden en plafond voor gezet moeten worden, afvoer, leidingen, tegelwerk en het wc monteren voor moeten gebeuren.

Draagmuur keuken/woonkamer gedeeltelijk verwijderen

Draagmuur keuken/woonkamer gedeeltelijk verwijderen. Breedte is 2,50, hoogte is 2,90. Graag ook een constructieberekening en - tekening (laten) maken ivm aanvraag omgevingsvergunning. Start: zo snel mogelijk

Draagmuur aanpassen in de keuken

We zijn er nog niet uit halfopen of de bestaande gesloten keuken houden. Hoe ingrijpend is het om een draagmuur aan te passen (constructieberekening, verbouwing), hoeveel voordelen heeft dit?

Een woning uitbouwen in de achtertuin

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn tussenwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw dient 585 bij 400 cm groot worden met een gemetselde constructie. Het betreft een hoekwoning. In de uitbouw zie ik graag een lichtstraat en kunststof kozijnen. Verder graag woon-klaar opleveren. In de uitbouw dient de keuken te komen. Daarnaast ook nog draagmuur doorbreken, dient nog een constructieberekening voor gemaakt te worden.

Constructieberekening voor verbreden van gat in draagmuur

In verband met het verbreden en verhogen van een al bestaande opening (verbreden van 1.50 m. naar 3.70 m. en verhogen richting plafond) in een draagmuur zijn we op zoek naar een constructeur voor constructieberekening. De muur zelf is 15 cm dik. Zie foto voor situatieschets. Het gaat om een dijkwoning in Rotterdam-Overschie. Eventueel mag de klus zelf (stalen bint plaatsen) ook uitgevoerd worden.

Tekening voor een omgevingsvergunning maken

Ik zoek een specialist voor het opstellen van een constructieberekening voor het verwijderen van een draagmuur. De muur is ongeveer 300 cm breed.

Partners

Partners van Casius