Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor draagkracht dak berekenen:

Draagkracht dak berekenen

We willen graag een draagvlakberekening voor het platte dak (140m2) laten maken. Aanleiding is de overweging voor het plaatsen van Sedum, dus draagkracht moet tot 90kg/m2 aankunnen. Volgens de originele tekeningen (1972) zijn de balken 8x20, maar de woning is tussentijds herbouwd (~2000/2001) en daar hebben we geen daktekeningen bij. Balken zijn in goede staat, originele bouwtekeningen zijn aanwezig indien gewenst.
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagkracht dak berekenen uit heel Nederland:

Draagkrachtberekening laten maken van het dak (ivm plaatsen 60 zonnepanelen)

Ik wil 60 zonnepanelen op een plat dak plaatsen, voor de verzekering heb ik een draagkracht berekening nodig

Draagkracht van een plat dak berekenen

Ik wil graag een sedumdak laten plaatsen op mijn uitbouw. Hiervoor moet mijn dak een minimale permanente belaqasting van 85kg m2 aan kunnen. Ik wil graag weten of mijn uitbouw dit kan.

Draagkracht van een plat dak berekenen

Beste meneer mevrouw, We hebben een woning van het jaar 1965 waaraan in 1969 een aanbouw is geplaatst. Hierop is een plat dak gelegd. Graag willen wij hiervan een groen/sedum dak maken. Hiervoor willen we weten of de aanbouw sterk genoeg is. Het gaat over een oppervlakte van ongeveer 18.6 m2. We hebben de bouwtekeningen opgevraagd bij de gemeente en op verschillende plaatsen is het mogelijk om plafondplaten weg te halen om te zien welke materialen zijn gebruikt. Wij zoeken iemand die voor ons kan berekenen wat de draagkracht van het plat dak is. Vriendelijke groeten, Karin

Draagkracht berekenen van een plat dak

Ik heb een drietal platte daken en wil daar sedum op laten plaatsen. Ik weet echter niet of de daken voldoende draagkracht hebben. Volgens de tuinman die de plaatsing uit zal voeren is de belasting met vol water absorptie 77kg per vierkante meter. Het huis is een bestaand huis en er zijn geen bouwtekeningen beschikbaar.

Draagkracht van een plat dak berekenen

Ik ben op zoek naar iemand voor het laten berekenen van het draagvermogen van een dakterras. Het dak is 50 m2.

Een sedumdak op de woning aanleggen

Ik zoek een dakdekker die op onze woning een sedumdak kan aanleggen. Het betreft een dak boven de eerste verdieping van ongeveer 100 m2. Dit dak is van hout. Eerst dient de draagkracht van het dak berekend te worden. Het is een vrijstaande woning waar momenteel bitumen op ligt.

Draagkracht berekenen van een dakterras

Ik huur een studio met een dakterras van ongeveer 25 m2. Ik ga er van uit dat dit echt bedoeld is als terras (er is een deur naar het terras en het is betegeld). Nu leek het mij leuk om een opblaas jacuzzi neer te zetten. Aangezien ik niet op de hoogte ben van de staat / draag kracht van het dak wil ik dit van te voren vakkundig laten bekijken / berekenen. In het bad gaat 650 - 700 liter water en er kunnen 3 tot 4 personen in.

Draagkracht berekenen van een plat dak

Mijn aanbouw komt uit 1996, ik wil graag een draagkrachtberekening van het dak voor het aanleggen van een dakterras. Ook wordt er een opening in het dak gemaakt met beloopbaar glas. Dit graag ook meenemen. Het is een houten dak van een uitbouw van ongeveer 3 bij 4 meter. Er ligt momenteel bitumen op het dak.

Draagkracht berekenen van een plat dak

Wij willen beloopbaar glas in plaats van een oma dak koepel hebben om een terras te maken op ons platdak. Daarom moet de maximale belasting worden uitgerekend. De maten zijn 4,80 x 3,50 meter.

Draagkracht berekenen van een plat dak

Ik wil een draagkrachtberekening laten uitvoeren van mijn platte dak. Wil een groen dak laten aanleggen en er zijn geen bouwtekeningen aanwezig.