Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor hulp bij indienen aanvraag omgevingsvergunning:

Hulp bij indienen aanvraag omgevingsvergunning

Ik woon in een eigen huis waar volgens de bestemmingsplan van de gemeente een winkel staat , de gemeente wil meewerken zodat ik in het huis mag blijven wonen maar ik moet dan een omgevingsvergunning in dienen
Onze klant uit Almelo (Overijssel) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hulp bij indienen aanvraag omgevingsvergunning uit heel Nederland:

Constructieberekening tekening maken

We willen een deel van een draagmuur doorbreken (doorgang van de kamer naar de keuken verbreden van 0,95m naar 1,90m) en moeten daarvoor een omgevingsvergunning indienen. Ik ben op zoek naar een offerte voor de : - Bouwtekeningen (voor en na) - Constructieberekening voor de steunbalk Ik ben in het bezit van de meest recente bouwtekeningen uit het archief (1985!!) ter referentie/hergebruik. In de bijlage heb ik een korte beschrijving gemaakt van wat we willen gaan doen. Dank voor de hulp!

Tekening dakterras

Ik wil bouwkundige tekeningen laten maken voor het aanvragen van een omgevingsvergunning voor een dakterras, en graag hulp bij het indienen van de aanvraag voor de vergunning. graag ontvang ik offertes voor de tekening, doorrekening van de tekening door een contructeur en de hulp bij het indienen. Het platje waar het dakterras gerealiseerd kan worden is 2,88 m2 bij 4,85 m2.

Opbouw extra verdieping

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het bouwen van een extra verdieping op mijn huis. De afmetingen zijn breed genomen: 4 bij 10 maar dit moet even correct opgemeten worden. Daarnaast wil ik ook hulp bij het indienen van de vergunningen. Ik wil 2 slaapkamers, douche en wc realiseren. casco prefab methode maar wel met leidingen, exclusief elektra.

Tekeningen voor dakterras op portiekwoning

Ik wil een bouwtekening en ontwerptekening/constructieberekening laten opmaken voor een dakterras boven op een portiekwoning. Oppervlakte van ongeveer 35 vierkante meter. Er is al een terras en trap aan buitenzijde van het huis, alleen zonder vergunning. Graag zou ik dan ook advies wensen over de voorwaarden en de eventuele aanpassingen. Ook zou ik graag hulp wensen bij het indienen van de aanvraag.

Omgevingsvergunning vanwege uitbreiding woonoppervlak

Ik wil graag hulp bij het indienen van een omgevingsvergunning bij de gemeente Amsterdam. Ik wil de zolderberging betrekken bij het daaronder gelegen appartement. Het gaat niet om verbouwing maar alleen om de woonvergunning aan te passen. Het betreft dus een uitbreiding van het woonoppervlak.

Hulp bij een omgevingsvergunning aanvragen

Ik wil graag hulp hebben om een omgevingsvergunning te krijgen in Den Haag. Ik wil mijn huis in twee zelfstandig appartementen laten splitsen. Een tekening maken en indienen bij de gemeente.

tekening en constructieberekening 35 m2 ...

tekening en constructieberekening 35 m2 dakterras portiekwoning met plat dak Den Haag. Plus hulp bij indienen bouwvergunning in Den Haag. asap

hulp nodig bij legalisering van reeds ...

hulp nodig bij legalisering van reeds geplaatst dakterras. Hulp nodig bij maken van bouwtekeningen en indienen van vergunning Bouwtekeningen aanwezig maar dienen beter gedetailleerd te worden

Ik wil een aanbouw/uitbouw realiseren ...

Ik wil een aanbouw/uitbouw realiseren voor de zijkant van het huis. Betreft 2 x 10 mtr met evt een 2e laag, en evt een overdekte plaats voor auto. Ik zoek een bureau die idee kan uitwerken met hulp bij indienen bouwvergunning etc. Graag gedetailleerd prijsopgave, zodat een schappelijk prijs ontstaat van verschillende bureaus. Bij voorkeur van een bureau/organisatie in of in de buurt van bestemming Capelle aan den IJssel ivm makkelijkere goedkeuring bouwvergunning.

Wij willen een erker aanbouwen en een ...

Wij willen een erker aanbouwen en een uitbouw achter het huis realiseren ter breedte van het hele perceel. Wij willen alleen de contructie werkzaamheden uitbesteden. Ook willen wij hulp bij het indienen van de aanvraag en de tekeningen.