Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructie tekening maken:

Constructie tekening maken

Ik wil een bouw / constructie tekening laten maken voor het bouwen van een uitbouw. De gewenste afmetingen van de te bouwen uitbouw zijn 2,70 x 3,00 x 3,25 (de gewenste plafondhoogte). De buiten muur is dubbel steens en hierbij wil ik dat dit wordt doorgetrokken binnen de aanbouw, waardoor je niet het verschil ziet tussen de muur van de bestaande bouw en de muur van de uitbouw. Materiaal Stenen, dakleer en een kunststof schuifpui.
Onze klant uit Almelo (Overijssel) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructie tekening maken uit heel Nederland:

Constructieberekening en tekening carport maken

Ik wil een constructie berekening en tekening laten maken van een carport 3x6 meter.

Fundering voor uitbouw en fundering voor verlengen garage

Graag een prijs voor het maken van een fundering ten bate van een aanbouw aan het huis. Tevens een prijs voor het aanleggen van een tweede fundering om de garage te kunnen verlengen. De maten voor de aanbouw zijn circa 6,50 meter x 2,25 meter en die achter de garage circa 3,50 meter x 3,00 meter. Het gaat dus om twee afzonderlijke funderingen. De constructie-tekening is bijgevoegd.

Extra verdieping op plat dak DRIVE-IN woning

Extra verdieping bouwen op plat dak Graag ontvang ik een offerte voor een dakopbouw op een plat dak. Dit betreft een drive in woning met plat dak. Graag wil ik over de gehele lengte van het huis een verdieping erop laten plaatsen. (zijn ook andere huizen in de straat die dit reeds hebben). Ik vermoed daardoor dat het dak sterk genoeg is voor een dakopbouw. Ik wil graag een complete oplevering. Elektra en stucwerk enz.. enz.. (graag tekening en idee voorstel) Er is waarschijnlijk een vergunning nodig(?) ik zou dit graag door de vakman laten regelen. Constructie maakt niet heel veel uit, hangt voornamelijk af van prijs kwaliteit-verhouding. Het doel van de opbouw (45/50m2 ?) is het realiseren van een compleet open ruimte slaapkamer met complete badkamer, douche, bad (jacuzzie) en sauna..

Casco opbouw

Casco opbouw op platdak, indien mogelijk prefab. Vergunning al verleent aan hoekwoning. Bestaande constructie het liefst alleen aanpassen door trapopening te creëeren. Zie tekening bijgevoegd. Er zijn nog meer tekeningen en foto's bestaande situatie.

Opbouw woning + eventueel dakterras

Graag laat ik eerst een opbouw realiseren, casco (water en wind dicht). Wel inclusief dak verwijdering en trapplaatsing. Dan wil ik kijken voor eventueel een offerte voor de binnen afwerking. Het is een oud gebouw uit ongeveer 1912, dus de constructie moet ligt zijn, metselwerk lukt dus niet. Het liefste wil ik een rechte muur aan de voorkant. Graag een optie dat zo min mogelijk ingrijpend is qua tijd. Er wordt een 3de etage op gebouwd worden met een zo groot mogelijk oppervlak. Ik heb een tekening laten maken, ik stuur de link mee, zodat u het ontwerp met de afmetingen kunt bekijken. De afwerking van buiten hoeft niet het goedkoopste te zijn, maar ook niet mooiste. Doel is namelijk om slaapkamers te creëren en een badkamer voor als er een kindje bij komt. Ik ben van plan dit in de loop van 2 jaar dit op te pakken. Er wordt sowieso een nieuwe hypotheek aanvraag gedaan. Als ik het goed heb begrepen, mag er gebouwd worden. Het staat in het gemeentelijke kadaster dat er een verdieping op mag. Er moeten nog constructie tekeningen gemaakt worden en op maat gemaakte tekeningen, dit wil ik graag in de offerte laten meenemen. Er zijn een paar schoorsteenpijpen die weggehaald kunnen worden, de onderliggende vve leden maken daar geen gebruik van, dit is een helft, de andere helft moet ik nog kijken of zij er nog gebruik van maken. Graag alle onderdelen specificeren op de offerte inclusief prijs. Kan riolering, elektra en dergelijke apart benoemd worden op de offerte? En een offerte los van alleen de casco opbouw (inclusief ruiten en erker aan de voorkant). https://floorplanner.com/projects/75850416/editor?token=eyJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJhY3Rpb24iOiJtYW5hZ2UiLCJtb2RlbCI6IlByb2plY3QiLCJpZCI6NzU4NTA0MTYsImlhdCI6MTU4NzQ2MTY3NywiZXhwIjoxNTg4NjcxMjc3fQ.8cilY5MnEG6K6E4Djn4Wcjp18QXYiwC_ZiqPVK6v5Xo

Kozijnen in blinde muur realiseren en raam vervangen door openslaande pui

Wij willen 2 kleine kozijnen plaatsen in blinde muur ten behoeve van de badkamer en wc. We zijn bezig met de aanschaf van de woning. In de badkamer willen we een raam van ongeveer 60-70 x 20 cm en in de wc een klein raampje. Voor deze ramen zouden we waarschijnlijk hardhouten kozijnen willen. Het is een draagmuur, ik heb geen constructie tekening. Dan hebben we een raam van ongeveer 2 x 1,80 meter waar we een openslaande pui voor in de plaats willen hebben met kunststoffen kozijnen. Huis heeft nu aluminium kozijnen maar denk dat kunststof beter is voor de openslaande pui.

Raam vergroten voor meer lichtinval

Ik wil graag een laag raam in de woonkamer hoger maken. Als mogelijk is willen we het raam een 0,5-1 meter hoger maken. Het raam zit in een (betonnen) draag muur en is ongeveer 1 meter breed en 40 cm hoog. De kozijnen regelen we zelf, dus het gaat echt alleen om de doorbraak vergroten. Ik heb geen constructie tekening.

Gehele achtergevel woning met een vliesgevel uitbouwen

Ik zou graag een vliesgevel willen in combinatie met een uitbouw via houtskelet, zie bijgevoegde tekening. De voor en achtergevel zouden een vliesgevel moeten worden. De gehele achtergevel wil ik uitbouwen met een vliesgevel en met een plat dak. De woning is 6 meter breed, de uitbouw zou 2.63 diep worden bij 9 m hoog. Nu is het een houten gevel met houten kozijnen. Bouwvergunning is ingediend, de welstand heeft nog niet helemaal toegestaan, dus het is nog niet geheel goedgekeurd. Opdracht wordt pas gegund nadat vergunning erdoorheen is. Er is aan de rechterkant een draagmuur al voor de constructie. Er is een fundering nodig, heien ga ik uit van niet. Graag casco oplevering.

Opbouw op bestaande schuur

Wij willen een opbouw op onze bestaande schuur realiseren. De opbouw zal als extra slaapkamer gebruikt worden. De maten zijn ongeveer 3 x 5 m zie tekening. Er moet een bouwvergunning aangevraagd worden, daar hebben we ook hulp bij nodig. We hebben verschillende foto's van het huis en de situatie nu, maar ook foto's van wat we graag willen. Deze zouden we kunnen toesturen. We willen drie ramen in de opbouw. Ik vermoed dat het dak sterk genoeg is, ik heb verschillende tekeningen, maar ik weet niet of dat daar een constructie berekening tussen zit. Het is een nieuwbouwwoning van drie jaar geleden. Voor de gevel willen we iets dat lijkt op het huis zelf, iets van bakstenen of steenstrips die in de buurt komen. We willen in ieder geval geen prefab. Het dak willen we dicht. Trap hoeft niet gemaakt te worden. Een trap is niet nodig, wel moet er een deur gemaakt worden tussen de opbouw en de huidige gang. Graag willen we het prijsverschil tussen casco en compleet willen weten.

Toog vervangen voor rechthoekige doorgang

Wij willen graag onze ronde toog vervangen door een rechthoekige. Deze is nu ongeveer 1,98 meter breed en waarschijnlijk dragend, maar dat weten we niet zeker. Ik heb nog geen constructie tekening. Zie toegevoegde foto's van zoals het nu is, en wat we wensen.

Partners

Partners van Casius