Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructie tekening maken:

Constructie tekening maken

Ik wil een bouw / constructie tekening laten maken voor het bouwen van een uitbouw. De gewenste afmetingen van de te bouwen uitbouw zijn 2,70 x 3,00 x 3,25 (de gewenste plafondhoogte). De buiten muur is dubbel steens en hierbij wil ik dat dit wordt doorgetrokken binnen de aanbouw, waardoor je niet het verschil ziet tussen de muur van de bestaande bouw en de muur van de uitbouw. Materiaal Stenen, dakleer en een kunststof schuifpui.
Onze klant uit Almelo (Overijssel) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructie tekening maken uit heel Nederland:

Draagmuur verwijderen op de eerste verdieping

Ik wil een stuk van een dragende muur laten verwijderen op de eerste verdieping tussen twee slaapkamers. Het stuk is ongeveer 2 meter breed en 2,50 - 2,60 meter hoog. Er moet een constructie tekening gemaakt worden, een latei of H balk geplaatst worden, het sloopafval moet afgevoerd worden en de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Graag ontvang ik een offerte.

Opbouw op plat dak van nieuwbouwwoning

We willen graag op onze nog te bouwen nieuwbouw woning een extra verdieping aanbrengen op het platte dak. De afmeting is ongeveer 6 x 6 meter. Tekening is bijgevoegd. Het gaat om een nog te bouwen nieuwbouwhuis. (vergunning om te bouwen schijnt al aanwezig te zijn) We willen graag een volledig afgewerkte opbouw inclusief de vloerverwarming/koeling doorgetrokken vanuit de de eerste verdieping. Het dak wordt als het goed is sterk genoeg opgeleverd. Er worden zonnepanelen op het dak geplaatst. Deze moeten gedemonteerd worden en op het dakopbouw gemonteerd. Bouwtekeningen zijn nog nodig. Graag een complete oplevering met elektra en stucwerk. De constructie het liefst van beton, maar hout kan ook. Graag ontvang ik een offerte.

Dakopbouw realiseren

Ik ben opzoek naar een bedrijf die voor mij een mooie prijs opgave kan maken voor een opbouw en dit vervolgens ook kan uitvoeren. Voorlopig willen wij eerst even een offerte zodat wij financieel kunnen kijken wat mogelijk is. Momenteel woon ik in een woning met een plat dak en 2 woonlagen (bijgevoegd de bouwtekening). Onze buren hebben een dakopbouw, dus het huis moet het houden. Als ik het even snel uitreken zou de opbouw 30 m2 kunnen worden indien jullie een andere oppervlakte berekenen op basis van de bouw tekening hoor ik dit ook graag. Graag ook een trapplaatsen. Voor er gebouwd kan worden moet de huidige dakbedekking weggehaald worden, dit ook graag afvoeren. Doel is meer ruimte te creëren. Het gaat alleen om het neerzetten van de buitenkant, inclusief ramen en deuren (graag van kunststof), binnen plaatsen wij zelf muren etc. Elektra en stucwerk is ook niet nodig. De constructie van de opbouw graag van hout Kunnen jullie een prijsopgave doorsturen en mogelijk ook hoeveel dagen dit in beslag neemt? Indien er vergunningen nodig zijn wil ik dit ook graag uit handen geven.

Opbouw op kantoortje

Ik wil graag een opbouw voor een kantoortje. Het gaat om een verdieping erbij. Ik wil graag een houten constructie met gevel beplating. De oplevering wil ik graag casco, elektra en stucwerk is niet nodig. Een vergunning ook niet. Het materiaal aan de buitenkant denk ik na over steenstrips of keralit beplating. In de bijlage heb ik de tekening mee gestuurd. Graag ontvang ik een offerte.

Opbouw op garage realiseren

We willen graag een opbouw op de garage en slaapkamer realiseren, totale lengte moet ongeveer 10 x 3,20 meter worden. Of het garage dak sterk genoeg is weet ik niet. Ik zag iets over de mogelijkheid van een constructie dat voor elk dak geschikt is en binnen een dag gerealiseerd kan worden. Ik geloof dat het een houten skeletbouw was. Vergunning willen we laten regelen door de vakman. De opbouw mag casco worden opgeleverd. Stucen is niet nodig elektra graag wel. Vloerverwarming willen we ook, we hebben overal in het huis vloerverwarming als het goed met water. We hebben een preview tekening door een architect laten maken, hoe het eruit moet zien.

Uitbouw achterzijde woning

We willen een uitbouw aan de achterzijde van onze woning realiseren van 5 x 3 / 5 x 2.5 meter. de afmeting is afhankelijk van de uitbouw van de buren. 1 muur zal dan ook grenzen aan de uitbouw van de buren. Er moet geheid worden en dan beton gestort. De Constructie valt te bezien, graag advies over wat het geschiktst is. We willen de oplevering compleet, met stucwerk en ook elektra. Een vergunning is waarschijnlijk niet nodig. Constructie tekening moet nog gemaakt worden.

Kruipruimte veranderen naar woonlaag

Ik heb momenteel een kruipruimte in mijn koopwoning van 3 meter breed 20 meter lang 1.90 m diep (in totaal 67 m2) en wil ik graag dit laten uitbouwen tot woonruimte. Doel is dat ik er kan trainen, mijn kleding kan ophangen en eventueel ook een slaapkamer kan inrichten. Dus een multifunctionele ruimte. Graag het liefst minimaal 2.40 meter diep met wat daglicht ook en een trap. Er zit nu een luik. ik weet niet of er een vergunning nodig is en of er een fundering moet komen. Er moet nog een constructie tekening worden gemaakt. De oplevering graag compleet, dus inclusief elektra en leidingwerk etc. maar graag van casco- en complete oplevering de prijzen op de offerte benoemen. De constructie graag zo dicht mogelijk met ik denk een betonvloer. Graag alle kosten apart benoemen op de offerte. Wellicht wilt mijn buurman dit ook realiseren. Hij heeft precies hetzelfde huis als ik, maar dan spiegelverkeert. Wellicht kunnen wij de kosten delen.

Opbouw plat dak

Momenteel heb ik een plat dak waarop ik een opbouw van ongeveer 4 meter diep bij 9 meter breed wil laten maken. Er zitten stenen op het dak die eerst verwijderd moeten worden, net als het huidige dakbedekking. Dit wil ik graag door de vakman laten afvoeren. Afbouwen binnen wordt zelf uitgevoerd. In de straat zijn er 2 andere huizen die een opbouw hebben, dus ik denk dat mijn huis het moet houden. Er is een vergunning nodig, deze zou ik graag door de vakman laten regelen. Ik heb zelf een tekening gemaakt hoe ik het wil, de constructie tekeningen zijn nog niet gemaakt, deze wil ik graag door de vakman laten regelen. De constructie moet een vrij ligt gewicht hebben, dus ik denk iets van hout, maar ik weet niet precies wat mogelijk is. Oplevering casco, maar wel wind en waterdicht. Het doel is het vergroten van de woonruimte.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterkant van ons huis van 3 m diep en 5,5 m breed. Er is geen vergunning nodig. De constructie zou ik raag van beton/ metselwerk willen hebben. Ik weet niet goed welke fundering er nodig is, maar er is er wel een nodig. Graag zou ik voor de oplevering het prijsverschil willen weten, maar liever een complete oplevering. Ik heb nog geen constructie tekening, deze zou ik door de vakman willen regelen. Graag wil ik weten wat het mij zal kosten en wanneer het plaatsen mogelijk is.

Constructieberekening en weghalen draagmuur

Ik wil een constructie berekening laten maken voor het weghalen van een draagmuur op de bovenste etage van een appartementen complex. Tevens mag er offerte gedaan worden voor het daadwerkelijke verwijderen van de muur. Op de tekening is te zien welk muren er weggehaald dienen te worden. De bouwtekeningen die ik heb opgevraagd bij de gemeente zijn helaas niet gespecificeerd voor de bovenste etage. Het is dus onduidelijk of het dak door de muren ondersteund wordt.

Partners

Partners van Casius