Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Overijssel.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: installatietekening voor de keuken en badkamer maken, dakkapel bouwtekening en constructie berekening maken, constructietekening maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Overijssel:

woensdag 20 juni 2018

Technische tekening van badkamer maken

De indeling van de badkamer is bekend, alleen hebben we een technische tekening/maatvoering nodig. Afmetingen van bijvoorbeeld hoogtes, waterpunten en aftoppen. Badkamer is bij elkaar zo'n 11.5 m2. Wij zoeken een vakman die deze tekeningen kan maken.
zondag 3 juni 2018

Situatietekening voor een omgevingsvergunning maken

Voor een (toekomstige) vergunningsaanvraag voor onzelfstandige bewoning heb ik een bouwtekening nodig van een eengezinswoning in Enschede. Graag een globale schets van een ééngezinswoning met een schaal van 1 op 100.
woensdag 3 januari 2018

Berekening maken voor terras annex schuur

Ik wil een constructieberekening en tekening laten maken voor een terras met daaronder een schuur, direct achter mijn woning (zie tekening) Er zal daarbij wat uitgegraven moeten worden (circa 1 meter), met kans op verzakking van mijn woning. Zie bijgevoegde tekening. De tekening is een indicatie van hoe het kan worden. De bouw gaat van start binnen nu en enkele maanden.
zaterdag 25 november 2017

Bouwtekening voor een uitbouw laten maken

Ik wil een bouwtekening voor een uitbouw van 20 m2. De wens is om bestaande kozijnen te hergebruiken en een nieuwe glazen schuifpui. Bestaande bouw is steen opgemetseld tot 50 cm met daarop glas in houten kozijnen.
dinsdag 14 maart 2017

Bouwtekening voor een verbouwing maken

Voor een klant van mij ben ik op zoek naar iemand die een bouwtekening kan maken van een uitbreiding bovenbouw en een aanbouw. Graag zou ik meer informatie willen ontvangen of jullie dit zouden kunnen doen, wat de kosten zijn en wat dan de afhandeling is.
dinsdag 28 februari 2017

Ontwerp en advies bij een verbouwing en wijziging gevelaanzicht

Ik wil een inpandige winkelruimte (55 m2) op de begane grond van mijn woning verbouwen tot een appartement voor mijn dochter. Het moet een onafhankelijke eenheid worden, dus met eigen toegang en volledige voorzieningen. Daarnaast wil ik een ontwerp voor wijziging van de voorgevel van mijn woning (begane grond). Zelf denk ik aan een gewijzigde raamindeling, kleiner. Daarnaast ben ik gecharmeerd van het gebruik van hout voor een gevel. Het mag een opvallend, niet alledaags ontwerp zijn.
dinsdag 30 augustus 2016

Constructieberekening en een uitbouw maken

Graag vraag ik een offerte op voor het maken van een constructieberekening, het doorbreken van een draagmuur en een, kleine, uitbouw aan mijn reeds gekochte woning. Onderstaand de omschrijving: Constructieberekening & doorbreken draagmuur: - Om de woonkamer te vergroten moet de draagmuur tussen de woonkamer en keuken doorbroken worden, na constructieberekening. Het gaat om een woning uit de jaren ‘40 met een fundering op zand. Op de begane grond en verdiepingsvloer zijn balkenvloeren waarbij de balken parallel aan de achtergevel lopen. Vloerbalken liggen op houten onderslagbalken die ondersteund zijn door gemetselde poeren. Bij werkzaamheden in de kruipruimte is het metselwerk van de fundering aan de achterzijde beschadigd. Herstel van metselwerk fundering is nodig alvorens het doorbreken en opvangen van de muur kamer/keuken om puntbelasting te voorkomen. Afmeting: draagmuur keuken woonkamer: 3 meter Uitbouw: - De huidige uitbouw gaat eruit, dit doe ik zelf. Doel is om op dezelfde plek een houten uitbouw, ongeveer 2 bij 4 meter, met plat dak te bouwen, waarbij het plafond, wanden en vloer niet onderbroken worden door balken/pilaren. Betreft ruwbouw. Wel zal leidingwerk tbv het plaatsen van een keuken in betreffende ruimte, en afstemming met keukenbedrijf voor de juiste locaties, tot de werkzaamheden behoren. Afmetingen uitbouw - Breedte: 2,10 meter - Hoogte: 2,60 meter - Lengte: 4 meter Of er al een balk in de achtergevel is aangebracht is niet bekend. Graag op de offerte aangeven of een constructieberekening tot jullie mogelijkheden behoort, wat de kosten zijn voor het doorbreken van de muur en tevens kosten voor uitbouw van genoemde afmetingen. Ook hoor ik graag welke informatie er verder benodigd is en op welke termijn de berekening aangeleverd kan worden. Periode van bouw zou zijn vanaf 7-17 oktober, afhankelijk van sleuteloverdracht. Kunt u aangeven of deze periode voor u mogelijk is?
donderdag 25 augustus 2016

Nieuwe woning ontwerpen

Hulp bij vergunningsaanvraag en tekenwerk. Nieuwe woning van 600m3 traditionele bouw, slapen op begane grond.
zaterdag 28 mei 2016

Ontwerp casco vrijstaande woningen voor C.P.O.-bouwproject

Wij hebben een bouwkavel gekocht van 310 m² in een C.P.O. Bouwproject waarin totaal ongeveer 15 vrijstaande woningen gebouwd gaan worden. Wij willen een architect/bouwkundige uitnodigen om in deze ontwerpfase bij ons aan te schuiven en de bouwtekeningen te verzorgen. Wij zelf willen een casco woning laten bouwen, die wij later zelf af zullen bouwen. Het gaat om een woning van 470 m³ met een aangebouwde garage. De maat van de woning is ongeveer 11 x 7 meter. Wij hebben al voorbeelden ter oriëntatie van de gewenste vorm. De maximale bouwhoogte volgens de voorschriften van de gemeente is 9 meter. De buitengevels van de woningen moeten een uniforme uitstraling krijgen maar de woningen mogen qua bouwvorm verschillen. Wij maken graag een afspraak.
dinsdag 29 maart 2016

Carport laten ontwerpen

Zou u mij een offerte kunnen doen toekomen over de volgende items? Betreffende een carport van 11 bij 3.50 meter aan de zijkant van ons huis. 1. Plattegrondtekening (op schaal), inclusief maatvoering en gebruiksfunctie; 2. Geveltekeningen (bestaand en nieuw), schaal 1:100, inclusief maatvoering; 3. Situatietekening, schaalconstructie (op schaal) inclusief maatvoering op tekening aangegeven.
zaterdag 5 december 2015

Kleuradvies voor de woonkamer en gang

Kleuradvies voor muren, keuken en plafond voor een boerderij, in landelijke stijl.
zaterdag 17 oktober 2015

Ontwerp maken voor een horecakeuken

Ik zou graag een opzet zien of bouwtekening. Ik ben bezig met een officiële keuken van 10 bij 10 meter, er moeten werkbanken, een kookeiland of kookplaat, een frituur, een afzuigkap, een koelcel, een uitgifte luik, een grill, koel werkbanken, snijmachines, een vacumeermachine, opbergkasten voor kruiden, een oven en vriezers komen. Zou u hier een tekening van kunnen maken voor mij, hoe ik het beste de keuken kan indelen?
maandag 21 september 2015

Constructieberekeningen maken voor een bouwaanvraag

Ik ben met de bouwtekening bezig van een nieuw vrijstaande woning en heb constructieberekeningen nodig bij de aanvraag.
zaterdag 28 maart 2015

Bouwtekening maken voor een nieuwbouw huis

Ik wil een bouwtekening laten maken van een nieuwbouw huis. Afmetingen van de grondplaat zijn 14 bij 17 meter. Nokhoogte woning circa 6 m en de dakgoothoogte circa 2,5 m. Materialen stenen, kunststof kozijnen en een houten/stalen draagconstructie Alleen mail contact via onderstaand mail adres
dinsdag 21 januari 2014

Tekening voor verbouwing

We hebben een huis verbouwd als B & B met als gevolg dat niet alle slaapkamers meer bereikbaar zijn via de overloop. Nu hebben het huis te koop staan en hierdoor zijn 2x kijkers afgehaakt. Volgens ons is dit simpel te realiseren door een badkamer weg te halen en daar een doorgang van te maken. We willen het voor potentiële kopers inzichtelijk maken dat het makkelijk weer te verbouwen is zonder veel kosten. Daarvoor willen we graag offerte ontvangen die we bij de verkoop kunnen aanreiken aan de kopers. Tevens zou ook een plattegrond van de oude situatie en nieuwe situatie erg welkom zijn om het wat meer inzichtelijk te maken.
donderdag 16 januari 2014

Architect voor nieuwbouwproject

Prijs arichtektkosten nieuwbouw.
donderdag 16 januari 2014

Tekening voor nieuwbouw laten maken

Graag wil ik weten wat de architect kosten zijn voor nieuwbouw. Het gaat om een stenen gebouw van 12.00 x 5.00 meter met een hoogte van 2.50 meter en een rieten dak.
zondag 3 november 2013

Bouwkundige tekening uitbouw woonkamer/keuken

Wij willen onze woonkamer graag met 3.5 meter uitbouwen. Wij hebben een gedetailleerde schets klaar van de wenselijke uitbouw. Deze moet omgezet worden naar een werkbare bouwtekening. Het gaat om een uitbouw/ bijbouw van de woonkamer en keuken. Deze moet aansluiten op de huidige bebouwing met een doorbraak in de buitenmuur. Met een lichtstraat als aansluiting tussen bijbouw en huis. Daarnaast aansluiting voor gas water en elektra en de keuken. Binnen het huidige ontwerp is er geen bouwvergunning nodig. Graag een prijsindicatie.
zondag 3 maart 2013

Uitbouw woonkamer

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag gaan uitbouwen. Dit zou ongeveer 3 meter gaan worden waardoor de woonkamer groter word. De muur van de gang dien t verschoven te worden en de keuken verwijderd. Voor de aanbouw dient er geheid te worden. De binnenzijde dien afgewerkt te worden, de muren en plafonds gestuukt en een betonvloer gestort. Graag zouden wij eerst advies en tekeningen laten maken en vervolgens dit laten uitvoeren door hetzelfde bedrijf.
zaterdag 23 februari 2013

Bouwtekening en vergunning

Aan de achterkant van mijn huis wil ik keuken en achterkamer uitbouwen met een tuinkamer annex berging. Afm Ong. 6x2,5x2,5meter, met platdak voorzien van lichtkoepels, vloer geisoleerd beton met vloerverwarming.Wat kost het om de bouwtekening te maken en de vergunning te verzorgen. Indien de tekeningen naar wens zijnzouden wij het fijn vinden als hetzelfde bedrijf ook de werkzaamheden uit kan voeren.
maandag 29 oktober 2012

Tekening uitbouw kamer

De bestaande kamer 2,5 meter uitbouwen. De breedte is 6 meter. Exacte tekening van de woning aanwezig. Zoek een architect voor het maken van een tekening/constructie tekening. Zou mooi zijn als ik de tekening in januari heb.
donderdag 20 september 2012

Spaanse tekening overzetten in Nederlands

Wij hebben een Spaanse constructietekening van een tribune en deze is vertaald. Echter dient deze in Nederlandse normen opgezet worden.
dinsdag 15 mei 2012

Champignonvormig vakantiehuis

Ik heb het idee en de middelen voor een seriematig vakantiehuis en zoek een slimme partner (architect - tekenaar - constructeur). NB: volgens user heeft hij altijd ideeen en werk dus.
zondag 8 april 2012

Bouwtekening / -schets voor: uit- en opbouw en carport

De bouwschets / -tekening omvat: 1. Uitbouw van de garage. Breedte voorkant 3700, breedte achterkant tussen de 2000 en 3000, lengte tussen de 4000 en 5000, hoogte tussen de 2750 en 3000. 2. Opbouw bovenop de bestaande garage. Breedte voorkant 4210, breedte achterkant 5632, lengte 5632, hoogte tussen de 2750 en 3000. 3. Carpot voor de garage. Ongeveer 3500 bij 3750. De tekening moet gebruikt kunnen worden voor de aanvraag van een bouwvergunning incl. omgevingsvergunning.
vrijdag 28 oktober 2011

Bouwtekening

Aanbouw aan bestaande vakantiewoning in Holten voor: - Berging - Carport - Slaapkamer beneden uitbreiding Wij zoeken een bouwkundig tekenaar die de regels van gemeente Rijssen/Holten kent en de bouwtekening kan maken.