Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning ontwerpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning ontwerpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning ontwerpen

2 onder 1 kap woning ontwerpen

Wij willen de helft van een bestaande 2 onder 1 kap woning laten slopen en nieuw aanbouwen, met nieuwe wensen zoals een aanbouw 2 hoog en geschakelde garage, volgens regelgeving van de gemeente tbv de vergunningaanvraag.

Installatietekening voor de keuken en badkamer maken

Voor onze nieuwbouwwoning hebben we van de aannemer de deadline gekregen om op korte termijn de technische tekeningen van de keuken en badkamer op te leveren, met daarop de aansluitpunten van elektra, leidingen en afvoer. De woning wordt pas over 1,5 jaar opgeleverd en we willen daarom door deze deadline niet een overhaaste beslissing maken voor een keuken en badkamer, want dit wordt alleen maar gemaakt op het moment dat er een koopovereenkomst wordt getekend bij de keuken of badkamerboer. Wel weten we de indeling en hebben we enkele getekende en 3d ontwerpen. We zijn dus op zoek naar iemand die de technische tekeningen kan maken. Graag horen we hoe lang het duurt en wat de totaalprijs is.

Getimmerd huis ontwerpen en maken

Is het mogelijk om op basis van zelf gemaakte tekeningen een prijsindicatie te ontvangen voor een woning volledig van hout? Ik heb alleen een schets van wat ik wil hebben. Kan dat en wat zouden de kosten zijn?

Woning ontwerpen

Ik ben op zoek naar een architect voor het ontwerpen van mijn nieuwe woning. De kavel in Hoenen is al aangekocht en wij willen een woning gaan bouwen van 8.4 x 12 meter groot. Aan de woning komen 2 serres met een overkapping tussen beiden. Concrete ideeën bespreken wij graag met de architect.

Nieuwe woning ontwerpen en bouwen

Hulp bij vergunningsaanvraag, tekenwerk en aannemer keuze. Ik heb een kavel aangeschaft, hier mag ik een woning op bouwen van 6,5 x 10 meter. Ons plan is een begane grond, eerste verdieping, en dan een zolder met puntdak.

Nieuwe woning ontwerpen

Hulp bij vergunningsaanvraag en tekenwerk. Nieuwe woning van 600m3 traditionele bouw, slapen op begane grond.

Aanbouw en keuken ontwerpen

Wij willen aan de achterzijde van onze woning een aanbouw laten maken. De keuken zit aan de voorzijde en daarvoor willen wij ook een ander ontwerp laten maken. De gevraagde diensten zijn derhalve, advies, tekenwerk en ontwerp van de aanbouw en de keuken. We ontvangen graag een offerte voor de daaraan verbonden kosten.

Aanbouw ontwerpen achter het huis

Omdat mijn man door een ongeval een dwarsleasie heeft gekregen, moeten wij onze woning laten aanpassen. Het gaat om het aanbouwen van een slaapkamer met badkamer aan de achterzijde. Ook willen we de mogelijkheid laten beoordelen om op de bovenverdieping aanpassingen te maken. Daarbij moet er dan met een rolstoellift zowel de 1e verdieping als de zolder kunnen worden bereikt. Wij willen graag bouwtekeningen laten maken die we ter goedkeuring aan de gemeente kunnen voorleggen. De gemeente is er ook mee bezig maar dit duurt erg lang en hun voorstel vinden wij weinig passend. Het opgegeven 06-nummer kan worden gebruikt voor SMS-en. Verder communiceren wij via email, omdat wij beiden doof zijn. Graag laten wij de bouwtekeningen op korte termijn maken.

Ontwerpen van een nieuwe aanbouw en keuken

Ik wil graag mijn huidige keuken uitbouwen, en de rest van de woning herindelen. Hiervoor wil ik graag een werktekening laten maken. Ik heb zelf een grove schets bijgevoegd met mijn wensen.

Ontwerpen van een vrijstaand huis

Wij willen een vrijstaande woning gaan bouwen en hebben hier tekeningen voor nodig: voorlopig ontwerp en definitief detailleren, bouwbesluit en vergunning aanvraag, werktekeningen. Het huis moet open ogen op begane vloer, zoals open keuken, badkamer en wc apart en 3 slaapkamers boven, daarboven zolder. Stijl in de jaren ´30 voor buitenzicht. Kavelgrootte tussen 300 - 350 m² Huisoppervlak 100 m².