Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Technische keukentekening laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: technische keukentekening laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: technische keukentekening laten maken

Technische keukentekening laten maken

Voor een nog op te leveren nieuwbouwwoning hebben we een technische keukentekening nodig met een lijst van alle nodige aansluitingen en deze getekend in een 1:20 schaal (met de hand of computer, vooraanzicht en maten in millimeters. We hebben een indeling van de keuken. Een tekening waar de aannemer mee uit de voeten kan.

Technische keukentekening maken

Wij hebben een tekening nodig voor een nieuwbouw woning

Technische keukentekening laten maken

Voor een nieuwbouw woning moet ik op de valreep een technische tekening van de keuken aanleveren waarop alle leidingen/aansluitingen gedetailleerd worden aangegeven. In de bijlage (1) een voorbeeld van wat dient te worden aangeleverd en (2) de keukenindeling zoals wij die wensen.