Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Sterkte berekening voor het dakterras maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: sterkte berekening voor het dakterras maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: sterkte berekening voor het dakterras maken

Sterkte berekening voor het dakterras maken

Ik wil een dakterras op een aanbouw plaatsen, met een totale oppervlakte van 45 m2. Hiervoor wil ik eerst de sterkte van mijn dak laten toetsen. Graag ontvang ik de offerte voor dit advies.

Sterkte berekening voor dakterras bij bestaande woning

Het opstellen van een garantie dat wij het dakterras kunnen aanleggen op het dak volgens het aangeleverde ontwerp van de tuinarchitect. De draagkracht bepalen. Wij hebben de vraag gekregen zonder verdere berekeningen. In overleg bepalen van gewicht e.d. Graag op korte termijn.

Bouwtechnische tekening en constructieberekening maken

Voor het reeds ontworpen dakterras op etage, welke in plaats gaat komen van huidige zolder. Moet een technisch constructietekening worden gemaakt en een onderbouwende sterkte berekening. Gedacht wordt aan hout-skeletbouw. Het gaat om een oudbouw galerij woning begin 20e eeuw, 1912. In plaats van de huidige zolder , welke voor een deel zal worden verwijderd , komt een dubbele etage met daarop een dakterras. Dit is geheel in (3d) tekening voorhanden. Hiervoor is reeds toestemming verkregen door de gemeente.

Constuctietekening en -berekeningen laten maken

Ik heb een schuur laten tekenen en de vergunning voor deze schuur is inmiddels binnen. Wat ik nu nodig heb is een constructieberekening. Hierin moet zitten: - Palen plan - Funderingsplan en berekening van benodigde sterkte fundering - Controle BG - De opbouw wordt van staal (evt. deels hout; graag advies daarover; als in kosten weinig verschil dan staal kiezen) - Wanden & hout dak dimensioneren Ik wil graag drie offertes en vraag u allereerst een offerte te doen voor het gevraagde. Daarna beslis ik wie ik de opdracht zal geven.

Puntdak plaatsen op bestaande berging

Voor een aanvraag van een omgevingsvergunning voor het plaatsen van een puntdak op een bestaande berging is een accoord van de gemeente. Echter zij willen eerst een constructieve berekening m.b.t. sterkte, stijfheid en stabiliteit van het bouwwerk. Wie kan mij daarbij helpen?