Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Situatietekening voor een omgevingsvergunning maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: situatietekening voor een omgevingsvergunning maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: situatietekening voor een omgevingsvergunning maken

Situatietekening voor een omgevingsvergunning maken

Ik heb een situatietekening nodig van de huidige situatie en de nieuwe situatie . Het betreft een kantoorpand wat gewoon intact blijft . Daar aanvast zit een geldautomaat ruimte en deze willen wij gaan gebruiken als ijssalon dit is 11 m2 . En dan zou er in de zij gevel een groot kozijn moeten komen.

Situatietekening voor een omgevingsvergunning maken

Ik wil een bouwtekening laten maken voor het bouwen van een kelder onder de achtertuin en daarop een aanbouw. Daarnaast heb ik hulp nodig bij het aanvragen van (vooronderzoek) bouwvergunning. Afmeting van de tuin is: 846 L X 600 B. Er moet een afstand van 40 cm worden gehouden van de kanten. De muur van de kelder wordt 30 cm dik. De aanbouw wordt 600 L X 250 B. Gemeente heeft deze gegevens nodig voor een vooronderzoek: Checklist indieningsvereisten. Voor activiteiten die samenhangen met bouwen. Het is wenselijk van de bestaande en nieuwe situatie tekeningen te leveren. Van de nieuwe toestand moeten de volgende tekeningen worden gestuurd: • Situatietekening op schaal 1:1000, met daar op alle op het perceel aanwezige gebouwen, de ontsluiting, parkeerplaatsen en terreingrenzen; • Plattegrondtekeningen van alle relevante bouwlagen op schaal 1:100. In deze tekeningen moet worden aangegeven: de maatvoering van het gebouw en alle afzonderlijke ruimten binnen het gebouw, het gebruik van de ruimten; • Geveltekeningen op schaal 1:100; • Kleurenfoto’s van de bestaande toestand en van de omliggende bebouwing; • Kleuren- en materialenstaat van de toe te passen constructieonderdelen aan buitenzijde. Van de site van de gemeente Hilversum heb ik al de oude tekeningen kunnen downloaden.

Situatietekening voor een omgevingsvergunning maken

Voor de gebruiksmelding kamerverhuur moet ik een situatietekening met de brandveiligheisvoorzieningen, vluchtroutes et cetera indienen. Ik zoek een bouwkundige die een dergelijke tekening voor mij zou kunnen maken.

Situatietekening voor een omgevingsvergunning maken

Ik wil een vergunning voor een uitrit aanvragen. Hiervoor heb ik een situatietekening en ontwerptekening nodig, graag met maten/op schaal. Indien mogelijk wil ik de vergunning aanvraag ook bij u neer leggen. Graag ontvang ik een prijsopgaaf voor deze werkzaamheden.

Situatietekening voor omgevingsvergunning maken

Wij zijn voornemens om een omgevingsvergunning aan te vragen om een dierenartsenpraktijk te verplaatsen op een en hetzelfde perceel, van bestaand pand a naar bestaand pand b. Een van de vereisten die de gemeente stelt is het overleggen van een situatietekening van het perceel, waarbij de verplaatsing van de dierenkliniek inzichtelijk wordt gemaakt.

Bouwkundige tekeningen i.v.m. bouw carport

Ten behoeve van omgevingsvergunning van de gemeente Nijmegen vraag ik iemand die bouwkundige tekeningen kan maken t.b.v. de bouw van een carport, die aan de garage wordt gebouwd. Nodig: een gemaatvoerde situatietekening met daarop aangegeven het bouwwerk en de afstanden tot de perceelsgrenzen. gemaatvoerde plattegronden, doorsneden en geveltekeningen van de bestaande en de nieuwe situatie op schaal 1:100'. Detailtekeningen van de gezichtsbepalende bouwdelen minimaal op schaal 1:20. Verder berekeningen : constructietekeningen en-berekeningen. Verder: kleurenfotos van de bestaande situatie en de aanliggende bebouwing. Dit kunnen we eventueel ook zelf doen.

Bouwtekening t.b.v. omgevingsvergunning

Wij willen in de voorgevel van ons huis een raam vervangen door openslaande tuindeuren. De afmeting (breedte) blijft ongewijzigd evenals de hoogte. De enige aanpassing is in feite het door trekken naar beneden van het raam tot aan de grond. Het huidige raam bestaat uit drie ramen afgescheiden door houten panelen. Ook dit blijft gelijk in de nieuwe situatie. Er komen i.p.v. 3 ramen, 2 openslaande deuren (spagnolet) en 1 raam. Voor dit project hebben wij een omgevingsvergunning nodig. Hiervoor moeten wij bij de gemeente de volgende documenten aanleveren: - een bouwkundige tekening - situatie tekening voorgevel bestaand en nieuw, schaal 1:100 - plattegrond bestaand en nieuw 1:100 - situatietekening schaal 1:1000 - details (ventilatievoorziening) schaal 1:10

Situatietekening voor omgevingsvergunning maken

Voor een quickscan bij de gemeente Haarlem heb ik een situatietekening van mijn huis in de huidige staat nodig. Het gaat hierbij om oppervlakte tekeningen van de 3 woonlagen, een zijsituatie- en achtergevelsitutie-tekening. Het kunnen vrij simpele bouwtekeningen zijn, dus geen constructieberekeningen, stopcontacten en ventilatie tekeningen. Wel is het van belang dat b.v. het hek om het dakterras wordt meegenomen. Perceeloppervlakte 75 m2. Totaal vloeroppervlakte 165 m2. Nokhoogte circa 11 meter.

Bouwkundige tekeningen schutting/tuin

Bouwkundige tekeningen nodig in het kader van het plaatsen van een tuinomheining voor het verkrijgen van een lichte bouwvergunning (omgevingsvergunning). Bouwkundige tekeningen (schaal 1:100); plattegronden met maatvoering. Situatietekening met situering bouwwerk incl. maatvoering + noordpijl, perceelgrenzen, aangrenzende percelen + bouwwerken. Gevelaanzichten. Globale tekeningen al aanwezig vanuit aankoop woning, tevens algemene tekeningen tuinontwerp al aanwezig. Telefonisch contact mogelijk voor vragen, gedetailleerde offerte uiteindelijk vereist!