Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een serre ontwerpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een serre ontwerpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een serre ontwerpen

Een serre ontwerpen

Ik zoek een bouwkundige die ons kan helpen met het ontwerpen van een serre. Wij willen een serre aanbouwen van 3 meter breed en 2.5 m lang. Hierbij hebben we wel te maken met 2 draagmuren. Het betreft een hoekwoning.

Aanbouw laten ontwerpen

Ik zoek een architect voor een aanbouw. Een serre-achtige aanbouw van 9 lang en 2.50 meter breed, buitenmaat. Met veel glas en een deel plat dak en grotendeels glazen dakpanelen van 10 a 15 graden. Aan de kant van het huis 3 meter hoogte en aflopend naar 2.60 meter. Met een doorbraak van 4 meter en dat deel ondersteuning. Casco bouw. Waarschijnlijk willen we een gemetselde uitbouw laten zetten. Bij de gemeente moet nog gevraagd worden of de uitbouw geplaatst mag worden.

Serre en veranda ontwerpen

Wij zoeken een bouwkundig tekenaar die een ontwerp wil maken voor een bij ons huis passende aanbouw van een serre en een veranda. Eventueel ook een dakkapel en herindeling van de zolderruimte. Het betreft een witte geschakelde 2 onder 1 kap woning in 30-er jaren Dudokstijl. Betreft het ontwerp, maken van tekeningen etc. Graag per mail reageren met vermelding van uw telefoonnummer.