Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schets maken voor principeverzoek gemeente? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schets maken voor principeverzoek gemeente. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schets maken voor principeverzoek gemeente

Schets voor vergunningsaanvraag aanbouw maken

We willen een aanbouw laten maken tegen ons bedrijfspand. Het gaat om een standaard bedrijfsunit van 100 m2 met 2 lagen (begane grond en 1e verdieping) en een overhead door. De aanbouw kan een simpele stalen constructie zijn welke op poten staat en tegen de gevel van de gebouw komt. (aanbouw enkel bedoeld om de ruimte op de 1e verdieping te vergroten.) Begane grond komt geen uitbouw/aanbouw.

Schets maken voor principeverzoek gemeente

Bouwwerk naast woonhuis voor atelier en workshops schilderen. Totale grote 8m breed bij 12m in de lengte. Afwerking: houten geveldelen en als dakdekking een vlakke pan.

Situatietekening voor een omgevingsvergunning maken

Voor een (toekomstige) vergunningsaanvraag voor onzelfstandige bewoning heb ik een bouwtekening nodig van een eengezinswoning in Enschede. Graag een globale schets van een ééngezinswoning met een schaal van 1 op 100.

Tekening voor opbouw maken

We willen graag een extra verdieping bovenop onze woning begane grond en 1ste verdieping bestaand 2de verdieping opbouwen. Wij zijn de eerste in de buurt, dus een schets om mee te beginnen is waarschijnlijk al genoeg. Willen ook graag weten wat eventuele kosten zijn.

Getimmerd huis ontwerpen en maken

Is het mogelijk om op basis van zelf gemaakte tekeningen een prijsindicatie te ontvangen voor een woning volledig van hout? Ik heb alleen een schets van wat ik wil hebben. Kan dat en wat zouden de kosten zijn?

Constructieberekening en tekening laten maken

Ik wil graag een bouwtekening/constructie tekening laten maken voor het aanvragen van offertes en het opstarten van de schetsplan procedure bij de gemeente. De muur tussen de kamer en keuken is een draagmuur, deze zal dus ook deel moeten uitmaken van de omgevingsvergunning. De aanbouw dient gerealiseerd te worden in hetzelfde metselwerk als de woning. De draagmuur tussen de keuken en de woonkamer is ongeveer 4 meter lang en dient te worden verwijderd. Hierna zal er een steunbalk geplaatst moeten worden. De aanbouw die wij willen laten plaatsen zal 4 bij 2.5 meter moeten worden en wind en water dicht. In de bijlage een document met enkele foto's van de huidige situatie alsmede een ruwe schets met de situatie nu en de gewenste situatie.

Bouwtekening laten maken voor een woonboerderij

We willen de begane grond en eerste verdieping van een woonboerderij van in totaal 800 m3 laten intekenen voor onze gewenste verbouwing. We willen de zolder van de deel in gebruik gaan nemen als verdieping en de indeling van de begane grond aanpassen naar onze wensen. Ook de indeling van de eerste verdieping van het voorhuis willen we veranderen. Een schets van de gewenste indeling hebben we al gemaakt. De tekeningen willen we gebruiken, zodat we offertes bij aannemers kunnen aanvragen.

Constructieberekening laten maken

Graag een offerte voor de volgende tekeningen - plattegronden bestaand en nieuw; - gevels bestaand en nieuw; - doorsnede - details - technische plattegronden (fundering/vloer + kapplan); - brand technische voorzieningen; - bouwbesluit op tekening constructieberekeningen. Betreft een voorportaal en zaal. Bestaan is er een schets aanwezig

Ontwerpen van een nieuwe aanbouw en keuken

Ik wil graag mijn huidige keuken uitbouwen, en de rest van de woning herindelen. Hiervoor wil ik graag een werktekening laten maken. Ik heb zelf een grove schets bijgevoegd met mijn wensen.

Constructietekening en -berekening maken

Ik wil een dakkapel plaatsen maar heb een constructietekening en -berekening nodig voor de aanvraag van een vergunning bij de gemeente. Bijgevoegd een schets met de maten die gewenst zijn.