Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Principe bouwaanvraag? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: principe bouwaanvraag. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: principe bouwaanvraag

Principe bouwaanvraag

Aanvraag nieuwe woning binnen de bebouwde kom. Het moet een soort zorgwoning zijn waar woon en slaapgedeelte op de begane grond zijn.

Principe bouwaanvraag

We willen een bouwaanvraag doen voor een loods van 600 m2 met bedrijfswoning van 150 m2 op illegaal gestorte fundering/betonvloer. Gemeente Haarlemmermeer, op aggrarich 2 grond met een bebouwingspercentage van 50 m2, er staat al een tijdelijk bouwwerk op van 50 m2 met vergelijkbare loods, het moet in het achtergebied komen. Architect/bouwkundige die tekeningen/berekeningen kan maken voor de vergunning en de vergunning aanvraag doet.