Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Pand splitsen in woonlagen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pand splitsen in woonlagen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pand splitsen in woonlagen

Pand splitsen in drie woonlagen

Het pand word in 3 woonlagen gesplitst en voor de omgevingsvergunning dienen er bouwtekeningen aangeleverd te worden conform bouwbesluit

Bouwkundig opnamerapport voor een splitsingsvergunning

Voor het aanvragen van een splitsingsvergunning bij de gemeente Amsterdam willen wij een bouwkundig opnamerapport laten opmaken aan de hand van Bouwbesluit 2012 en de Checklist Kwaliteitseisen van de gemeente Amsterdam. (zie no. 13 Beleidsregels splitsen particuliere huurwoningen 2016, pagina 35 en 36 in het bijgevoegde document). Het gaat om een pand aan de Albert Cuypstraat, waarvan de 1e, 2e, 3e en 4e verdieping gesplitst dienen te worden in 2 appartementen. De totale oppervlakte is ongeveer 200 m2. Wat zijn de kosten?

Bouwtekening aanpassen voor splitsing pand

Het gaat om een tekening om de oude situatie aan te passen naar een nieuwe. Splitsen van een pand tussen de BG en de 1e verdieping. Van de kant van de gemeente is er al een voorstel hoe het moet o.b.v. het bouwbesluit. Tekening die beschikbaar is kopiëren op ware grootte 1:100 en aanpassen, het gaat om een kleine klus.

Tekeningen voor een omgevingsverguning voor woningsplitsing

Omgevingsvergunning ten aanzien van het splitsen in meerdere woningen. Eerste etage, tweede etage en zolder. Een voordeur en daarna is er doorgang naar elke woning/verdieping. Het is nu wel gesplitst en het pand heeft 2 verschillende kadasternummers. Van de gemeente kan het niet zo verhuurd worden en moet het officieel gesplitst worden. Daarom: het pand moet in huisnummers A-B-C gesplitst worden. Daarvoor is een tekening nodig.