Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ontwerp indeling kinderdagverblijf? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ontwerp indeling kinderdagverblijf. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ontwerp indeling kinderdagverblijf

Ontwerp indeling kinderdagverblijf

Wij hebben een pand op het oog voor ons kinderdagverblijf echter komen wij niet op een efficiënte indeling. Graag zouden wij dit uitbesteden zodat het pand optimaal en volgens de geldende regels ingericht kan worden. Het is mogelijk dat er iemand mee komt kijken op locatie.

Installatietekening voor badkamers maken

Voor onze nieuwbouwwoning wil ik een installatietekening laten maken voor 2 badkamers. We weten de precieze indeling, gaat om een en ander op papier zetten voor de aannemer, zodat aansluitingen op de juiste plaats komen. Tekeningen moeten uiterlijk 4 november gereed. Zie bijlage voor het ontwerp (wijkt op een aantal punten iets af).

Architect voor aanbouw

Gevraagde diensten zijn: advies, tekenwerk, ontwerp voor verbouwing woonhuis met aanbouw en open keuken met optioneel badkamer. We hebben een huis wat verbouwd moet worden, we willen graag een aanbouw. We zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met de indeling.

Advies en tekenwerk voor aanbouw

Gevraagde diensten zijn: advies en tekenwerk voor het ontwerp voor een aanbouw aan de woonkamer/keuken met opties voor indeling.

Ontwerp voor indeling casco woning maken

Wij hebben een casco woning in Amsterdam gekocht. Nu zijn wij op zoek naar een architect/bouwkundige die ons kan helpen bij de indeling van deze woning. Het gaat om een dubbel benedenhuis, souterrain en bel etage, met een totale oppervlakte van 95 m2.

2 vrijstaande woningen met geschakeld bijgebouwen

Bestaand ontwerp woning b.d. 7200 x 10200, bijgebouw 2 meter terug springend 8000x8020. Nokhoogte 9000, bijgebouw dwarskap 6000 met tussenliggend plat dak , borstwering 700 beide gebouwen,bijgebouw verdelen in links 3000 rechts 5000. Alle maten en indeling zijn aanwezig. Principe aanvraag Gemeente. Ik zoek een architect/bouwkundige voor het maken van de tekening voor de vergunning. Het gaat om complete nieuwbouw.

Indeling zolder

Onze zolder is ongeveer 6 bij 10 meter en is nog in dezelfde stijl als toen het huis drie jaar geleden nieuw werd opgeleverd. Het heeft aan de voorzijde een dakkapel van ruim 2 meter. We willen aan de achterzijde ook een dakkapel. De ruimte zal onze slaapkamer annex badkamer worden waar ook de was en droogruimte zit. Wij zoeken iemand die voor ons een ontwerp annex inrichtingsadvies kan geven.