Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Interieur ontwerpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: interieur ontwerpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: interieur ontwerpen

Interieur ontwerpen

Ik heb van mijn ouders een huis gekocht uit bouwjaar 1964 dat al redelijk modern van stijl is. Voor een total nieuwe inrichting van mijn woonkamer, leefkeuken en badkamer zoek ik een interieurarchitect.

Beauty salon ontwerpen en uitvoeren

We willen in een bestaand pand een beauty salon starten. Momenteel is het nog een winkel. In eerste instantie willen we tekeningen voor aanpassingen van de entree en het interieur. Het moet een moderne en een klassieke mixtuur zijn waarbij receptie plus ieder geval 2 kamers plaats vinden. Exotische, warme uitstraling met een Indiasche touch. Als uw ideeën en de tekeningen bevallen dan ook uitvoering. Er is een vergunning van buiten reclame. Foto's van het pand kunnen worden gemaild.