Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Installatietekening voor de keuken en badkamer maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: installatietekening voor de keuken en badkamer maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: installatietekening voor de keuken en badkamer maken

Installatietekening voor de keuken en badkamer maken

Voor onze nieuwbouwwoning hebben we van de aannemer de deadline gekregen om op korte termijn de technische tekeningen van de keuken en badkamer op te leveren, met daarop de aansluitpunten van elektra, leidingen en afvoer. De woning wordt pas over 1,5 jaar opgeleverd en we willen daarom door deze deadline niet een overhaaste beslissing maken voor een keuken en badkamer, want dit wordt alleen maar gemaakt op het moment dat er een koopovereenkomst wordt getekend bij de keuken of badkamerboer. Wel weten we de indeling en hebben we enkele getekende en 3d ontwerpen. We zijn dus op zoek naar iemand die de technische tekeningen kan maken. Graag horen we hoe lang het duurt en wat de totaalprijs is.

Installatietekening voor de keuken laten maken

Voor ons nieuw te bouwen huis wil ik een keuken van Ikea plaatsen, installatietekeningen maakt Ikea niet. Wie kan deze voor ons maken. De standaard 0 meettekening is aanwezig en de tekeningen van Ikea.

Installatietekening voor de keuken maken

Voor keuken in nieuwbouwhuis dat medio 2017 wordt opgeleverd, wil de aannemer een installatietekening volgens NEN 1010 norm. Keukenleverancier kan die maken, maar alleen in ruil voor akkoord op zijn offerte. Dus doe ik het liever zelf. Keukenontwerp is beschikbaar als 3D visualisatie, en zelfgemaakte bouwtekening met de gewenste aansluitingen al ingetekend.

Installatietekening voor keuken en badkamer maken

Voor onze nieuwbouwwoning hebben wij een keuken en badkamer installatietekening nodig. Hierop moet in ieder geval de exacte plaatsing voor water aansluitpunten, afvoer en alle wandcontactdozen staan. We ontvangen deze week een plattegrond met maatvoering, deze dient omgezet te worden naar een technische tekening en een wandaanzicht (een voorbeeld hoe de aannemer het wil hebben is beschikbaar). Voor de keuken betreft het een hoekopstelling keuken met keramische kookplaat, combi oven, koelvriescombi, oven, vaatwasser, wasbak + een aantal losse kasten. De badkamer bestaat uit een toilet, ligbad, dubbele wasbak en een douchecabine met 2 losse douchekoppen. De tekeningen moeten voor 10 juli gereed zijn.

Installatietekening voor keuken maken

Voor onze nieuwbouwwoning hebben wij een keuken installatietekening nodig. Hierop moet in ieder geval de plaatsing water aansluitpunten, afvoer, gasaansluiting en alle wandcontactdozen staan. We hebben reeds een plattegrond met maatvoering, deze dient omgezet te worden naar een technische tekening en een wandaanzicht. Het betreft een hoekopstelling keuken met oven/gasfornuis & afzuiger, vaatwasser, wasbak + een aantal losse kasten ten behoeve van een vriezer, een koelkast en een stoomoven aan de tegenoverliggende wand. De tekening moet voor 14 mei gereed zijn.

Installatietekening voor keuken en badkamer maken

Voor onze nieuwbouwwoning wil ik een installatietekening laten maken voor (eiland) keuken en badkamer (10 m2). We weten de precieze indeling, gaat om een en ander op papier zetten, zodat aansluitingen op de juiste plaats komen. Tekeningen moeten uiterlijk 25 mei gereed.

Installatietekening keuken maken

Voor mijn nieuwbouwwoning die eind 2017 opgeleverd wordt, heb ik een keuken ontwerp gemaakt. Wil ik de leidingen en elektra in de bouw op de juiste plaats laten aanleggen dan heb ik een technische tekening nodig met de aansluitpunten en -waarden van de apparatuur, plattegrond en zijaanzichten, zowel horizontaal als verticaal gemaatvoerd, voor 1 juni 2016. Ik weet hoe de keuken eruit komt te zien en wat voor apparatuur hier in komt. Wie kan deze tekening voor mij maken? De keuken is min of meer een L-vorm van 4.80 bij 1.75 meter.

Installatietekening voor de keuken laten maken

Ik heb een nieuwbouwhuis gekocht en ik wil graag een installatietekening voor de keuken laten maken. De aannemer zet ons onder druk en wil een installatietekening. Wij willen ons nog niet verbinden aan een keukenzaak. Hebben wel deze week twee afspraken. Wie kan er een tekening maken tegen betaling?

Installatietekening voor de keuken laten maken

Voor keuken in nieuwbouwhuis dat medio 2016 wordt opgeleverd, wil de aannemer een installatietekening volgens NEN 1010 norm. Keukenleverancier kan die maken, maar alleen in ruil voor akkoord op zijn offerte. Dus doe ik het liever zelf. Keukenontwerp is beschikbaar als 3D visualisatie, en zelfgemaakte bouwtekening met de gewenste aansluitingen al ingetekend. Zie bijlagen.

Installatietekening voor een keuken maken

Ik wil graag een installatie/aansluitwaarden tekening t.b.v. een nieuwbouwwoning. De bouwer kan dan rekening houden met de bouw/plaatsing van de aansluitingen voor de apparatuur en de offerte daarvan i.v.m. meerwerk. Ik weet waar we alle apparatuur geplaatst willen hebben. We hebben geen haast, er moet nog worden gestart met de bouw en oplevering zal in juli 2016 zijn.