Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Geplaatste draagbalk keuren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: geplaatste draagbalk keuren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: geplaatste draagbalk keuren

Geplaatste draagbalk keuren

Ik ben bezig met het verbouwen van mijn huis. De aannemer heeft een draagmuur weggehaald en een draagbalk geplaatst. De aannemer bezit echter geen CAR verzekering die constructiewerk dekt en daardoor krijg ik geen toestemming van de VvE. Graag zou ik een herkeuring willen laten uitvoeren door een bouwbedrijf dat wel over een CAR verzekering beschikt en indien nodig de muur laten vervangen/aanpassen. De constructietekening en omgevingsvergunning zijn al ontvangen.