Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Funderingsrapport maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: funderingsrapport maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: funderingsrapport maken

Funderingsrapport maken

Voor een aanbouw aan de achterzijde van de woning heb ik een sonderings- en funderingsadvies nodig. Graag maak ik hiervoor een afspraak.

Funderingsrapport maken voor splitsing pand Amsterdam

Ik wil een funderingsrapport op laten stellen waaruit klasse II blijkt (geen onderhoud te verwachten binnen 25 jaar). Het pand is gerenoveerd in 2013 en de fundering is toen geheel vernieuwd.

Funderingsrapport maken

Voor de splitsing van 4 appartementen die allemaal in 2008 zijn verbouwd, heb ik een funderingsrapport nodig. Het liefs deze week nog.

Funderingsrapport maken

I have two apartments in a building in Amsterdam, one begande grond and one twee hoog. I want to do a splitsen of the two apartments and one of the requirements is the Funderingsrapport phase 2. I do not live in Holland. The address of the requested report is Bronckhorststraat 46 and 46II, 1071WV Amsterdam

Fundering laten controleren

Wij gaan een nieuw huis kopen. Wij hebben al een funderingsrapport van die straat tot onze beschikking en die rapport is van het jaar 2000. Het is type 1. Dus hij gaat nog 10 jaar mee. Maar wij willen het liefst weer zo'n funderingsrapport laten doen, zodat we weten hoe veel het nog mee gaat en of het nu niet nodig is om maatregelen te nemen om te voorkomen dat het erger wordt. En hoeveel het gaat kosten, als wij het nu laten maken.

Funderingsrapport maken

Voor een splitsing van een pand in 2 appartementsrechten zoek ik een partij die een funderingsonderzoek kan verrichten zoals vereist door de gemeente Amsterdam. Als u meer specifieke informatie nodig heeft om een prijs uit te brengen kunt u mij emailen.