Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering laten controleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering laten controleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering laten controleren

Fundering laten controleren

ik zou graag mijn huidige appartement willen kopen maar wil graag de fundering laten nakijken. Het gaat om een appartementsblok van 4 verdiepingen waarvan mijn appartement op de 3e en 4e verdieping ligt.

Fundering laten controleren

Ik wil graag mijn fundering opnieuw laten controleren, in verband met huizen in de straat met een geconstateerde slechte fundering. Dat betreft huurwoningen waar ik zelf mijn huis vorig jaar van gekocht heb en volgens de toenmalige controle zou dat allemaal prima in orde zijn, en toch zijn er 2 huizen naast mij problemen mee. Dus ik zou graag een nieuwe controle laten doen in verband met kopen onder verborgen gebreken.

Fundering laten controleren

Wij gaan een nieuw huis kopen. Wij hebben al een funderingsrapport van die straat tot onze beschikking en die rapport is van het jaar 2000. Het is type 1. Dus hij gaat nog 10 jaar mee. Maar wij willen het liefst weer zo'n funderingsrapport laten doen, zodat we weten hoe veel het nog mee gaat en of het nu niet nodig is om maatregelen te nemen om te voorkomen dat het erger wordt. En hoeveel het gaat kosten, als wij het nu laten maken.

Inspectie nieuwe woning

Ik overweeg een pand in Tilburg te kopen. Nu ben ik op zoek naar een betrouwbaar en kundig persoon die mij tijdens de bezichtiging van het pand precies kan vertellen wat de (verborgen) technische gebreken aan het gebouw zijn zodat ik niet voor verrassingen achteraf kom te staan. Het gaat om het bekijken van de dakisolatie, het controleren van de houten fundering onder de vloeren op de begane grond etc etc. Kortom, een controle op het hele pand om een gedegen begroting voor de verbouwing te kunnen maken.