Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Draagkracht berekenen van plat dak voor ballast zonnepanelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: draagkracht berekenen van plat dak voor ballast zonnepanelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: draagkracht berekenen van plat dak voor ballast zonnepanelen

Draagkracht van een plat dak berekenen

Ik wil graag een sedumdak laten plaatsen op mijn uitbouw. Hiervoor moet mijn dak een minimale permanente belaqasting van 85kg m2 aan kunnen. Ik wil graag weten of mijn uitbouw dit kan.

Draagkracht dakconstructie berekenen

Voor de aanvraag van zonnepanelen op ons monumentale pand, hebben we een draagkracht berekening van onze dakconstructie nodig.

Draagkracht van een plat dak berekenen

Beste meneer mevrouw, We hebben een woning van het jaar 1965 waaraan in 1969 een aanbouw is geplaatst. Hierop is een plat dak gelegd. Graag willen wij hiervan een groen/sedum dak maken. Hiervoor willen we weten of de aanbouw sterk genoeg is. Het gaat over een oppervlakte van ongeveer 18.6 m2. We hebben de bouwtekeningen opgevraagd bij de gemeente en op verschillende plaatsen is het mogelijk om plafondplaten weg te halen om te zien welke materialen zijn gebruikt. Wij zoeken iemand die voor ons kan berekenen wat de draagkracht van het plat dak is. Vriendelijke groeten, Karin

Draagkracht berekenen van een plat dak

Ik heb een drietal platte daken en wil daar sedum op laten plaatsen. Ik weet echter niet of de daken voldoende draagkracht hebben. Volgens de tuinman die de plaatsing uit zal voeren is de belasting met vol water absorptie 77kg per vierkante meter. Het huis is een bestaand huis en er zijn geen bouwtekeningen beschikbaar.

Draagkracht berekenen van balkon voor opblaas jacuzzi

Ik wil een deskundig advies. De vraag is "kan ik een opblaasbare jacuzzi kwijt op mijn balkon?" Ik hoor graag wat de prijs hiervoor is. Er is geen blauwdruk bij de gemeente. Misschien is die via de woningbouwvereniging nog te krijgen, daar kan ik eventueel naar informeren. In principe hoeft u niet hiervoor langs te komen tenzij dit noodzaak is voor het advies. Foto's e.d. kunnen worden toegestuurd evenals een plattegrond van het appartement. Met dit weer zat ik liever gisteren dan morgen erin. Dus heb jij er verstand van, kan je mij straks jouw advies uitleggen en verantwoorden. Hoor ik graag je prijs voor dit rekensommetje. Ik ben het beste bereikbaar via WhatsApp of email. Liever niet bellen. :-)

Draagkracht dak berekenen

We willen graag een draagvlakberekening voor het platte dak (140m2) laten maken. Aanleiding is de overweging voor het plaatsen van Sedum, dus draagkracht moet tot 90kg/m2 aankunnen. Volgens de originele tekeningen (1972) zijn de balken 8x20, maar de woning is tussentijds herbouwd (~2000/2001) en daar hebben we geen daktekeningen bij. Balken zijn in goede staat, originele bouwtekeningen zijn aanwezig indien gewenst.

Draagkracht van een plat dak berekenen

Ik ben op zoek naar iemand voor het laten berekenen van het draagvermogen van een dakterras. Het dak is 50 m2.

Draagkracht berekenen van een dakterras

Ik huur een studio met een dakterras van ongeveer 25 m2. Ik ga er van uit dat dit echt bedoeld is als terras (er is een deur naar het terras en het is betegeld). Nu leek het mij leuk om een opblaas jacuzzi neer te zetten. Aangezien ik niet op de hoogte ben van de staat / draag kracht van het dak wil ik dit van te voren vakkundig laten bekijken / berekenen. In het bad gaat 650 - 700 liter water en er kunnen 3 tot 4 personen in.

Draagkracht berekenen van een plat dak

Mijn aanbouw komt uit 1996, ik wil graag een draagkrachtberekening van het dak voor het aanleggen van een dakterras. Ook wordt er een opening in het dak gemaakt met beloopbaar glas. Dit graag ook meenemen. Het is een houten dak van een uitbouw van ongeveer 3 bij 4 meter. Er ligt momenteel bitumen op het dak.

Draagkracht berekenen van een plat dak

Wij willen beloopbaar glas in plaats van een oma dak koepel hebben om een terras te maken op ons platdak. Daarom moet de maximale belasting worden uitgerekend. De maten zijn 4,80 x 3,50 meter.