Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Controle van tekeningen van een gebruiksmelding NEN 1413? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: controle van tekeningen van een gebruiksmelding NEN 1413. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: controle van tekeningen van een gebruiksmelding NEN 1413

Controle van tekeningen van een gebruiksmelding NEN 1413

Ik ben een particulier en ik heb Autocad kennis. Enige tijd geleden heb ik een gebruiksmelding ingediend voor een bekende van mij. Deze is echter niet compleet. Ik wil dit nu wel goed krijgen en heb wat advies nodig over de zaken die ik mis (zie bijlagen).

Constructieberekening laten maken voor lichtreclame

Wij willen graag een offerte voor een constructieberekening voor een lichtbak die op het dak komt te staan. In bijlage treft u de tekeningen. We hebben het volgende nodig: Constructie berekening: - van de frames; - stabiliteit berekening inclusief ballast; - Controle berekening van het bestaand en nieuw toestand dak. De totale lengte van het tekst (doosletters) is 11 x 2 meter inclusief logo, logo is (in de zorg) 7 x 2 meter. Graag hoor ik van u.

Bouwbegeleiding

Ivm met verbouwing huis, ben ik op zoek naar een bouwbegeleider, die mij kan begeleiden bij deze verbouwing. Reeds in bezit van technische bouwrapport. Hulp gevraagd voor: 1) Ondersteuning bieden bij het maken van keuzes om het probleem op te lossen. Voorbeeld 1. Huidige zachtboard platen zijn niet brandveilig. Voorbeeld 2. Kozijnen zijn in zeer slechte staat. 2) Werkzaamheden (om het probleem op te lossen) en benodigde materialen specificeren. 3) Controle van de uitgevoerde werkzaamheden obv de specificatie in punt 2. (Het gaat dus niet specifiek om tekeningen) Vanaf 1 juli kan er gestart worden. Eerst een prijsindicatie per telefoon of email, voordat ik u uitnodig om elkaar en de situatie te leren kennen.