Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Constructietekeningen en berekening maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: constructietekeningen en berekening maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: constructietekeningen en berekening maken

Constructietekening maken voor een omgevingsvergunning

Ik heb reeds een conceptaanvraag voor een omgevingsvergunning gedaan voor de uitbouw van ons balkon. De gemeente heeft aangegeven dat medewerking verleend kan worden aan de aanvraag onder voorbehoud van enige aanpassingen in de aanvraag. De aanpassingen betreffen constructietekeningen en een berekening op basis van de NEN-EN normen. Er zijn wel tekeningen en een berekening aanwezig, door ons zelf opgemaakt. Het betreft een uitbouw van een bestaand hangend houten balkon 1e verdieping boven een uitbouw op de begane grond. De uitbouw betreft een houten constructie van 50 x 570 cm.

Constructietekeningen en - berekening maken

We willen de muur tussen de hal en de woonkamer doorbreken (3.60 meter) en er schuifdeuren in plaatsen. Dit betekent ruimte maken en draagmuur steunen met H profiel. Graag tekening en berekeningen.

Constructiebereking voor de omgevingsvergunning

-Berekenen van de constructieve onderdelen t.b. v de Schematekeningen -Beton-staal-hout en metselwerkconstructies conform de eurocode -het ontwerpen en berekenen van de funderingsconstructie op staal -het tekenen van de constructieschemas schaal 1:50 met principe details 1:20 -het tekenen van het funderingspalen schaal 1:50 met details 1:20 -het opgeven van belastingen en uitgangspunten t.b.v. Berekeningen en tekeningen van de breedplaatvloeren -het digitaal aanleveren van de statische berekening in PDF -het digitaal aanleveren van de constructietekeningen in PDF en DWG -het controleren van constructieve berekeningen en tekeningen gemaakt door derden/leveranciers -het verzorgen van de nodige goedkeuringen bij bouw-en woningtoezicht